Şimdi Ara

#### Notice : Vote for QutLaw aLL! ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logos human Kral adayımız QutLaw dır destekLerinizi bekLiyorz !

4friendS aiLesi HumansCptaiN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocyiqit -- 6 Ekim 2007; 17:35:16 >

• Verdim Quatlawa oyumu zaten ondan baska iyi bi aday yok bana gore
  • seçim zamanı geldi ya artık böyle topicler bitmez ama nedense kral seçilen uğramıyo ve dediklerinin hiçbirinide yapmıyolar
  • logos orc kral adayı Nothie
  • QutLaw iyi bi adamdır... Elinden geldiğince dediklerini yapıcaktır arkadaşlar..
  • sanırım 80 lwl quatlaw ben logos u bıraktığımda 80 oldu diye biliyorum o adam zaten adaysa diğer adamlar fıs kalır yanında inşallah quatlaw olur başarıyla krallık yapacağına inanıyorum
  • eyw arkadaslar hep birlikte desteklersek ins kral yapcaz... kral olduktan sonra elin geldigince 60+ Lar için eXp event ve ardream carları için para ewent yapcagının sözünü verdi .. . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocyiqit -- 6 Ekim 2007; 17:32:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

seçim zamanı geldi ya artık böyle topicler bitmez ama nedense kral seçilen uğramıyo ve dediklerinin hiçbirinide yapmıyolar

hep birlikte bakacaz ve görcez bunu zaman gösterecek güzeL kardesim....senin dediğin yargısız infaz olur .. geneLLeme yapmısın ama herkes aynı degildir ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.