Şimdi Ara

Notlar Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sağlık:5
    kim:1
    bio:3
    milli güv:5
    din:5
    ing:3
    tar:3
    mat:3
    geo:3veya4
    ede:3
    almanca:3
    fiz:4
    coğ:4
    dil:4

arkadaşlar daha önce karnemde hiç 1im olmamışı..evdekiler fazla bişey demez ama yine de biraz kızarlar..

aklımda şöyle bi fikir var..eokul sayfasını açıp onu pc e kaydetçem.sonra kimyada yazılıları yükseltip sözlüleri düşürücem..evdekilere de hoca beni derste konuşurken gördü vs.. diycem o tarz bişeyler,ondan sözlü düşük verdi diyeceğim..

sizce bu yolu yapsam mı yoksa direk gerçekle yüzleştirsem mi?

not:bu arada babam-annem sonradan eokul falan uğraşmazlar..yani bu yolu uygularsam yüzde 99 bi problem çıkmaz..

• Güneş balçıkla sıvanmaz ve yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış sözünü hatırlatırım dostum zaten ailen seninle ilgiliyse çocuğumun notları yüksek sözlüleri neden düşük ne yaptı bu çocuk diye okula gidip hocanla görüşebilirler açıkçası sen fotoshopla o resimdeki notları değiştirene kadar 5dk. daha fazla kimyaya çalışsan iyi edersin benimde 2 geliyordu 4 saat çalıştım yinede hayvani soruları sorduılar ama 3 e çevirdim kısacası daha fazla çalış böyle yollara başvurma
  • notların fazla kötü değil bence doğruları söyle
  • kimyan 1 olmasa biraz daha gayret etseymişsin teşekküre bile oynarmışşsın
  • abi sağlık nasıl 1 ya benim saglık 1 olsa havada takla atrdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmeLe_STaR

abi sağlık nasıl 1 ya benim saglık 1 olsa havada takla atrdım

sağlık 5 abicim..kimya 1

--

evet arkadaşlar bence de hiç bu yollara başvurmayayım..en güzeli doğruyu söyleyeyim 2.dönem düzelteceğim derim..boşuna yalan söyleyip kandırmayayım..

aslında kimyada 35nen 1..ama hoca 40 alanlara bile dersiçi performansınıza göre sözlü vereceğim dedi..

bende derse hemen hemen hiç katılmadım..yani pek şansım yok gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düdüklü leblebi -- 16 Ocak 2010; 10:10:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Kitaplığım Nasıl Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.