Şimdi Ara

Notlarim Kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yil lise 1 e gectim mattan 50aldim(3duscek) dil anlatimdan 56aldim(4 duscek) 8sinifta hep takdir alirdim 85in ustundeydi notlarim. Bu sene tesekkur alcam cok uzuluyorum lutfen taktik verin ne yapayim aileme nasil soylerim (matematigi biliyolar)(dil anlatimi nasil soylerim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.dönem çalışırım de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuma amele ol

• okulu şimdiden bırak sanayiye başla benden söylemesi herkes okucak diye kaide yok sonuçta
  • Notlar kötü, kolla...

• Olur öyle şeyler takma kafana benim 9.sınıfta 8 tane 1 im vardı 1 e düşürdüm sene sonunda hiçte çalışmadım yani sende çalışma Zaten geciyon sinifi

• Ama benden beklentileri var. 8.sinifta ortalamam 96ydi bu sene calisiyorum ama olmuyor,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9. sınıfa notların biraz düşmesi normaldir. Dehşete düşme yani. Ama "lisede notlar düşük olur rahat olayım" gibi bir kanıya da kapılma. 9. sınıf matematiği zordur bence, ona biraz çalışman gerekecek. Onun dışında sözel dersler kolay oluyor, sözellere biraz önem vererek çoğunu 4-5 getirebilirsin. Bu şekilde rahatça teşekkür alırsın hatta takdiri zorlarsın. Dediğim gibi ortaokuldaki o rahatlık bitti. Biraz kendini sıkman şart artık :)
  • kardeş lisesine göre değişir ama bazı hocalar zor sorar benim de ilkokulda 4 aldığım sınav yoktu lisede 30'lar 40'lar teşekkürü zor alıyorduk.
    Önemli olan YGS/LYS'de ne yaptığın notları takmanın bi anlamı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.