Hocam yeni yapılcak olgunluk sınavı hakkında bir bilginiz var mı???
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03 Bizim yerimizde olmak istemessiniz. Hocalarımız biraz kaçık. Yanında bıçak taşıyan adam bile var.
Kesinlikle.. :) Ama okulların durumuda belli. Her an herşey olabilir. Bende 10'luk sistemde okumuştum. Tarih dersinden 4,25'ten 4 düşmüştü hocamız 0,25 puan kanaat veya sözlü notu kullanmamıştı ve çok üzülmüştüm. Ben o hocam gibi olmamaya çalışıyorum her zaman. Ama kaşınanda olursa yapacak bişey yok. :)
ya o kdr cins hocalar wardırki ii not werirler ama o kadar ii hocalar wardırki tmm yazılı kötü olunca bile 1-2 sözlü notu werirler sonrada öle ortada kaliosun allaha şükür başıma gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
Hocam yeni yapılcak olgunluk sınavı hakkında bir bilginiz var mı???
Sanırım son sınıftan mezun olurken yapılacak sınavdan bahsediyorsunuz. Bir bilgim yok öyle bir söylenti çıktı ama ardı gelmedi. Belki tasarı aşamasında olabilir.
Allahım şu liseyi kazasız belasız meb darbesi yemeden bitirmeyi bütün öğrenci halklarına nasip et.
hrneyse ama bi insanın karnesine 1 vericem die bu kadarda uraşılmazki
yönetmelikte aldığı sözlü notu örenciye bildirilir dio sölemedide hoca benim sözlümü kaçtı resmen adam ya 1 verdi kaçtı
Tabi öğretmeninin düşüncesini bilemeyiz. Ama bence haklılık yanın var gibi. İstersen öğretmeninle çokta ters davranmayarak olayı bir konuş. Gerçi bu saatten sonra değişen bişey olmayacaktır ama.
Açıkcası bende sözlü notlarını pek söylemem çünkü öğrenciler sözlü notlarında hep kendilerini başkaları ile kıyaslıyorlar. Ona şu kadar vermişsiniz bana niye böyle verdiniz falan oluyor. Hesap sorar gibi. Bu tür polemiklerle vakit kaybetmemek için bende söylemem.
quote:
Orjinalden alıntı: Mother North sınaw notundan düşül sözlü notu verilirmi verilmezmi orasını bilmiorum yukarda bi ark söylemş bride onaylamış hrneyse ama bi insanın karnesine 1 vericem die bu kadarda uraşılmazki yönetmelikte aldığı sözlü notu örenciye bildirilir dio sölemedide hoca benim sözlümü kaçtı resmen adam ya 1 verdi kaçtı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme