Şimdi Ara

Nova 3 Appstore'da yerini aldı yakında Google Play'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk defa bi oyunda bu kadar zorlandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 12 Mayıs 2012; 0:10:20 >
  • Biraz crysis'e benziyor ama oyun baya eğlenceli geldi bana
  • Arkadaşlar 3. bölümde bi yer var ateşin sıcaklıgından geçemiyorum. Hedefe gidiyorum geri dönemiyorum orda takıldım kaldım.
    Var mıdır bi kolay yolu
  • Haliyle telefonları zorlaması normal.Fakat şöyle bir gerçek varki her hangi bir oyun veya uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_ashburn

Arkadaşlar 3. bölümde bi yer var ateşin sıcaklıgından geçemiyorum. Hedefe gidiyorum geri dönemiyorum orda takıldım kaldım.
    Var mıdır bi kolay yolu

aynen bende orda takıldım.
  • Acaba iPod Touch 4. nesil için bu takılma olayı oluyor mudur? Bilgisi olan var mı?
  • #TheNightMare orayı geçtim ben. Orda ki maden gibi bişey varya onu al aldıgın yerde bekle canın doluyor dolduktan sonra koşarak geç :)
    Ice and Fire diye bi bölüm var orda takıldım ben yardımcı olacak kimse var mı ? magaradan girdikten sonra karşıya mı atlanacak bi türlü beceremedim
  • bedava olsa oynamam gameloft zaten adam gibi oyun yaptigini gormedim. gecen real football 12 yi indirdim oyle kontroller koymuslar ki 2 dk oynadim aynen sildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple fanboylar basmış gene - leri :D
  • Applecilar jailbreak muhabbetine baslamislar
    Jailbreak official degil,fazla konusmayin! Daha multitasking yok telefonda,menuden baska bi halt yok siz hala jailbreak.Biz kerneller ile oc yapabiliriz demiyor hicbir androidci.Yazik sizlere gercekten yazik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword2552

Applecilar jailbreak muhabbetine baslamislar
    Jailbreak official degil,fazla konusmayin! Daha multitasking yok telefonda,menuden baska bi halt yok siz hala jailbreak.Biz kerneller ile oc yapabiliriz demiyor hicbir androidci.Yazik sizlere gercekten yazik...

kardes sizin root yaparak rom yuklemeniz esas sizin tabiriniz ile "official" degil. JB in garantiyi bozmadigi mahkemece karar verildi ve Apple da kabul etti. biraz arastirip oyle yazsaydiniz bu sekilde kapak olmazdiniz. siz root yapip gonderin bakalim garantiye ne oluyor gorursunuz.

JB i korsan oyun yuklemekten baska birsey sanmayan cahil tiplerden degilsiniz umarim.

Senin iPhone cakmasi telefonunda yada tabletinde yapipta benim JB li iPhone yada iPad imde yapamadigim ne var soylermisin ?

bu arda fazla konusmayin , yazik sizlere diyerek ne demek istiyorsunuz ? apple konusundasiniz farkindamisiniz ? dagdan gelip bagciyi kovmak denir buna. terbiyesizligin luzumu yok. saygili olun azicik....

• Galaxy tab 10.1 var bende acep kac fps oynatir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: sword2552

Applecilar jailbreak muhabbetine baslamislar

kardes sizin root yaparak rom yuklemeniz esas sizin tabiriniz ile "official" degil. JB in garantiyi bozmadigi mahkemece karar verildi ve Apple da kabul etti. biraz arastirip oyle yazsaydiniz bu sekilde kapak olmazdiniz. siz root yapip gonderin bakalim garantiye ne oluyor gorursunuz.

JB i korsan oyun yuklemekten baska birsey sanmayan cahil tiplerden degilsiniz umarim.

Senin iPhone cakmasi telefonunda yada tabletinde yapipta benim JB li iPhone yada iPad imde yapamadigim ne var soylermisin ?

bu arda fazla konusmayin , yazik sizlere diyerek ne demek istiyorsunuz ? apple konusundasiniz farkindamisiniz ? dagdan gelip bagciyi kovmak denir buna. terbiyesizligin luzumu yok. saygili olun azicik....

Yazık sizlere derken apple fanboylarini kastetmistim.Fan değilseniz alinmaniza gerek yok.Normal applecilara lafım yok herkes istediği cihazı kullanir ne ben ne sen buna karisamayiz ama fanboyluk yapanları anlamıyorum...IPAD sahibiyim her iki cihazin + ve - yönleri var fanboyluga hiç gerek yok.
    Root official değildir ama 2 kez rootlu olarak garantiye verdim sorun çıkmadı jb de de çıkmadi aynı şekilde.
    Benim kastettiğim şey şu:Apple bu cihazları jb li olarak mi yolluyor?Hayır.JB yi kullanıcı kendi yapıyor.HTC bootloader kilidi açık bir şekilde yolluyor cihazları artık.Root da official olmuş oluyor o zaman.Kapak olacak bir durum yok gördüğünüz gibi.

• Bana gore Gameloft İOS daki en iyi 3 oyun yapan kisilerden biridir. Gameloft kendini fena aştı, telefonumda neredeyse 6-7 oyunu var ve Gameloft'a benim puanim her zaman 10/10 olmustur.

• quote:

Arkadaşlar 3. bölümde bi yer var ateşin sıcaklıgından geçemiyorum. Hedefe gidiyorum geri dönemiyorum orda takıldım kaldım.
    Var mıdır bi kolay yolu

Koş. :)
    Benim oyun bitmek üzere, bir sıkıntı yok. 5. bölümde epey Bug buldum oyunda, canımı sıktı. Olur olmadık yerlerde sıkışıp, kalma. Düşme yeri olmamasına rağmen sonsuzluğa düşme ve ölmemek. Boyuna restart atıyorum.
    Oyun ciddi anlamda güzel ama, grafikler harika ötesi. Infinity Blade II gibi, çok başarılı buldum.

• Hallettim kardeş :) Dediğin bug larada katılıyorum can sıkıcı düzeyde olmasada var
  • Arkadaşlar ice and fire bölümünde sonradan geçtikten dknrski bölümünde içeren nasıl çıkıyoruz bilen varsa yardımcı oldun lütfen

• quote:

Hallettim kardeş :) Dediğin bug larada katılıyorum can sıkıcı düzeyde olmasada var

kardeş o bölümüm nasıl geçtin ben bir türlü geçemedim sürekli yakıyo o sıcaklık orada takıldım bide jetpack nasıl açılıyor onuda bilmiyorum millet uçuyor ben hala tabanvay :))) bu arada galaxy s3 de mükkemmel daha hiç kasıldığını v.s bir şey görmedim o kadar zorlamama rağmen tık yok cihaz 10 numara :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.