Bildirim
Nova Launcher hakkında her şey 'Nova Launcher inceleme' (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
iyi güzelde lg g flex kullanıyorum ama çift tıklamayı desteklemiyor bence çift tıklama destegi gelse güzel olur
-
En iyi nova launcher bence diğerleri faso fiso -
Daha once kullandim fena degildi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
donanımhabere yakıştıramadım
nerde Erdi beyin intel mobil işlemcilerini anlatması
nerde bu inceleme
forumu takip eden herkes bilir zaten bunları. he sokakta orda burda yayınlansa 10 numara 5yıldız inceleme derim ama burası dh
Merhaba
Vıdeoları olustururken genel olarak forum kullanıcıların ısteklerını dıkkate almaya calısıyorum. Forumdakı Note 4, Note 3, S4, Iphone 6 ve 6 Plus bolumlerının kurucusu olarak, "Nova Launcher" vıdeosunu gelen ıstekler uzerıne cektım. Forumda bır cok kısı ayarların karısık oldugundan ve kullanamadıklarından sıkayet ettıklerı ıcın bu vıdeo cekıldı.
Sızınde eger wındows, mac, androıd ve ıos konularında arzu ettıgınız vıdeolar varsa, cekınmeden bana bıldırebılırsınız. Seve seve yenı vıdeolar cekmeye calısırım.
Saygılarımla
-
quote:
Orijinalden alıntı: exoss
abi çook uzatıyosun yaw . iki bideonada baktım ikisinide yarıda bıraktım brz daha kıza videolar ltfn
Merhaba
Nova Launcher'ı menusuyle beraber ayrıntılı olarak ınclemeye calıstım. Uzun ayarlarının arasından bır cok pas gectıklerım oldu. Bu halıyle bıle vıdeo uzun surdu ancak derınlemesıne ınce ayarlarını ogrenmek ısteyenler ıcın faydalı olacagını dusunuyorum.
Saygılarımla -
Şu android dünyasında "Tasker" isimli bir uygulama var ki, bu uygulama ile akıllı telefon "gerçek akıllı" oluyor.
Örneğin en en ihtiyaç olan mobil veri ve wifi kullanımı. Bir örnekleme sizlere; telefonunuzun ekranı kapandığında telefon 2G moduna geçiyor ve veri bağlantısını açıyor. Ekranı açtığınızda bu moda devam ediyor, tuş kilidini açtığınızda wifi ağı arıyor. Buna süre tanımlayabiliyorsunuz. Örneğin şu kadar süre wifi ağı ara ve tanımlı ağ bulduğunda bağlan. Eğer cihaz bu komuta karşılık tanımlı wifi bulamaz ise 2G üzerinden mobil veri bağlantısına devam ediyor. Sonra siz youtube u açtınız. Cihaz otomatik 3G moduna geçiyor. Aynı şekilde browser içinde tanımlama yapabilirsiniz. İnternet sayfası açtığınızda 3G ye geçer. Normal kullanıma dönünce 2G ye döner. Ayrıca location tanımı yaparak mesela işyerinizin modemini konumlandırarak işyerine belli bir mesafede yaklaştığınızda tanımlı wifi ağına bağlanmak için işlem başlatır
vs vs vs
Bu anlattıklarım sadece veri bağlantısı ile ilgili idi. Telefonların tüm özelliklerini Tasker ile bu şekilde yapılandırabilirsiniz.
Başka bir örnek; gece şu saatte uçak moduna gir, şu saatte uçak modundan çık ve sessiz, titreşim bilmem ne modunda devam et. Şu saatte mobil veriyi aç.
Hatta daha uç bir örnek; telefon ekranı kilitliyken (desen veya pin kodu) 3 defa yanlış giriş yapılırsa ön kamerayla fotoğaf çeksin ve bu çektiği fotoğrafı mail olarak atsın.
Bu uygulamanın sıkıntısı Türkçe dil desteği olmaması ve biraz yazılım bilgisi gerektirmesi. Hatta c++ ya ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilirsiniz bazen :)
Ayrıca @grkankot2 nickli arkadaşın yazdıklarına katılıyorum. Donanımhaber de bu konularda profesyonel kimseler tarafından hazırlanmış dokümanlar yok. Diğer kalitesi, seviyesi vasat bile olmayan forumlarda da derme çatma anlatımlar var konu başlıkları altında.
İyi çalışmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhKARACAN -- 16 Ocak 2015; 6:05:48 >
-
Google Asistan Launcher Nova'dan daha güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
anlıyorum hocam . cevabınız için teşekkür ederim.
Demek istediğim şuydu;zaten googleda taratınca bulunabilecek bilgiler şarj süresi artırma. kurcalayarak da nova ayarları yapılabilir basit bir şey.
Ben de bir istekte bulunayım o zaman örnek vermek gerekirse
-xposed modüllerini inceleyebilirsiniz (sayı olarak çok fazlalar ve herkesin öğreneceği yeni şeyler olabilir)
-note3e sızdırılan android lolipopun kurulumunu anlatabilirsiniz.inceyelebilirsiniz. android 5.0 romundan kitkat romuna düşürmek için neler yapılması gerektiği anlatılabilir.
-genel olarak custom rom kurma / cwm kullanımı anlatılabilir.
-cyanogenmod incelemesi +ları -leri anlatılabilir.
-kernel nedir ne değildir neye yarar bunları anlatabilirsiniz
-root neden tercih edilmeli/neden edilmemeli. root işlemi sonra önerilen programlar konu alınabilir.
forumdaşlarımın bu konulara aç olduğunu gördüm ben.
öyle çok fazla android/ios/windows bilgim olduğu söylenemez.Ama benim gibi teknolojik haberleri izlemeyi takip etmeyi seven birisi için fazla sıkıcı geldi konularınız.
tepki göstermemi lütfen yanlış anlamayın."bir heyecanla oo yeni video var diye sekmeyi açıyorum gidip çayımı alıyorum ama konu sarmıyor içimi bi hüzün kaplıyor :) "
kişisel görüşüm bu yönde. umarım yararlanan arkadaşlar olmuştur verdiğiniz bilgilerden.Her editör herkese hitap edecek diye bir kural yok tabi :)
Ben teşekkür ederim. Bahsettiğiniz konulardan bir kaçı progamımda var. Yakın zamanda videolarını çekicem.
Umarım bundan sonraki videolarım ilginizi çeker.
Saygılarımla
-
quote:
Orijinalden alıntı: EbuMuaz
Şu android dünyasında "Tasker" isimli bir uygulama var ki, bu uygulama ile akıllı telefon "gerçek akıllı" oluyor.
Örneğin en en ihtiyaç olan mobil veri ve wifi kullanımı. Bir örnekleme sizlere; telefonunuzun ekranı kapandığında telefon 2G moduna geçiyor ve veri bağlantısını açıyor. Ekranı açtığınızda bu moda devam ediyor, tuş kilidini açtığınızda wifi ağı arıyor. Buna süre tanımlayabiliyorsunuz. Örneğin şu kadar süre wifi ağı ara ve tanımlı ağ bulduğunda bağlan. Eğer cihaz bu komuta karşılık tanımlı wifi bulamaz ise 2G üzerinden mobil veri bağlantısına devam ediyor. Sonra siz youtube u açtınız. Cihaz otomatik 3G moduna geçiyor. Aynı şekilde browser içinde tanımlama yapabilirsiniz. İnternet sayfası açtığınızda 3G ye geçer. Normal kullanıma dönünce 2G ye döner. Ayrıca location tanımı yaparak mesela işyerinizin modemini konumlandırarak işyerine belli bir mesafede yaklaştığınızda tanımlı wifi ağına bağlanmak için işlem başlatır
vs vs vs
Bu anlattıklarım sadece veri bağlantısı ile ilgili idi. Telefonların tüm özelliklerini Tasker ile bu şekilde yapılandırabilirsiniz.
Başka bir örnek; gece şu saatte uçak moduna gir, şu saatte uçak modundan çık ve sessiz, titreşim bilmem ne modunda devam et. Şu saatte mobil veriyi aç.
Hatta daha uç bir örnek; telefon ekranı kilitliyken (desen veya pin kodu) 3 defa yanlış giriş yapılırsa ön kamerayla fotoğaf çeksin ve bu çektiği fotoğrafı mail olarak atsın.
Bu uygulamanın sıkıntısı Türkçe dil desteği olmaması ve biraz yazılım bilgisi gerektirmesi. Hatta c++ ya ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilirsiniz bazen :)
Ayrıca @grkankot2 nickli arkadaşın yazdıklarına katılıyorum. Donanımhaber de bu konularda profesyonel kimseler tarafından hazırlanmış dokümanlar yok. Diğer kalitesi, seviyesi vasat bile olmayan forumlarda da derme çatma anlatımlar var konu başlıkları altında.
İyi çalışmalar.
Tasker gerçekten harika bir program ancak oldukça karmaşık bir yapıda.
Bahsettiğiniz özellikleri içeren ama çok daha kullanıcı dostu olan tasker benzeri başka bir programda yakın zamanda incelenecek.
Saygılarımla
-
Hocam, cok sertsiniz. Videodan sonra doversiniz diye korkudan kurdum programi hemen :)
@berkans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 16 Ocak 2015; 13:45:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Hocam, cok sertsiniz. Videodan sonra doversiniz diye korkudan kurdum programi hemen :)
@berkans
Giriş biraz sert olmuş ama sonrada sakinleşmişim :) -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:32:29 >
Berkan bey video için teşekkür ederim.Ses tonunuz çok etkileyici kameraya da yakışıyorsunuz faydalı videolarınızın Devamını bekliyorum özellikle iOS için kolay gelsin
-
Videolarınız çok güzeller hocam hepsini tek tek izledim, daha fazla video dileğiyle :)
Ha bu arada tüm videolarınızın altına yazdım hala daha duvar kağıdını veren çıkmadı, şu duvar kağıdını atabilecek olan yok mudur :)
-
Smart Launcher, CM Launcher ve launcher 8. Bunları da bir deneyin derim. Sade ve kullanışlı.. -
Apus launcher nasıldır? Hızlı ve sorunsuz diyorlar, test eden var mı?
Adam bildiğin "Gerizekalılar için Nova rehberi" şeklinde anlatmış. Videonun başlığı da bu olabilir bence :)
-
bence güzel video, androide yeni geçen bi çok kişi var onlar için hatta android kullanıp bu tür programları bilmeyenler için çok güzzel bir anlatım olmuş,yorumlardan gördüğüm kadarıyla benimde bilmediğim bi çok program varmış onlarında incelemelerini dört gözle bekliyorum :)
-
Emeğine sağlık bayağı faydalı oldu.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X