Şimdi Ara

nova town asla...!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insallah bırakma durumun söz konusu olmaz
  • xgenonda bi ban yok ha humanlar girip girip çıkyor bizim town a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 9 Şubat 2006 12:44:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

insallah bırakma durumun söz konusu olmaz

İNŞ.. :)
  • palavra
  • wallah kardeş duydum bugün ban yienleri ork arkadaşım var o da bi zamanlar yapmış ban yicek die korkuodu wallah kötü olmuş
  • nova town yapcaksan tower bug yapmadan yapcaksın yoksa gm haklıdır gm in arkasında olduğum nadir konulardan biri
  • GEÇMİŞ OLSUN BENCE OYUNU BIRAKIN BANLANANLAR OKADAR ORAŞ YİNE
  • kardesim gecmis olsun o esnada bende oyundaydim senin nickin ban yedigini bire bir gorunce uzuldum acikcasi.
    quote:

Orjinalden alıntı: cobra53

beyler ben ___3hLL___ chyperda human mage'im dün bu ile nova town yapıyorduk ama yatan charda bizim deildi ve gm bizim prtyi banladı... sizde yapmayın bende inanmamıstım oyunun böle sacma oldguna ama gercekmıs....
  • HAKKETTİNİZ LAZIMDI BÖLE BİRŞEY ASLINDA GEÇ BİLE KALINDI WE SEN DİYORSUN Kİ NPLER SİLİNİRSE ŞİFREMİ WERECEM DEMİŞSİN HAKSIZ YERE SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN CZ NİN TADI KAÇMAYA BAŞLADI NE BU YA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ GİRİYORUM DİREK PRESS OK NE BU HAKSIZSIN KARDEŞİM HAKLIYIM DİYE KONUŞMA MİLLETİN EMEĞİNİ ÇALMAKDAN BAŞKA BİRŞEY DEİL DE NE YAPTIĞINIZ İŞALLAH AÇILMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLastis

HAKKETTİNİZ LAZIMDI BÖLE BİRŞEY ASLINDA GEÇ BİLE KALINDI WE SEN DİYORSUN Kİ NPLER SİLİNİRSE ŞİFREMİ WERECEM DEMİŞSİN HAKSIZ YERE SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN CZ NİN TADI KAÇMAYA BAŞLADI NE BU YA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ GİRİYORUM DİREK PRESS OK NE BU HAKSIZSIN KARDEŞİM HAKLIYIM DİYE KONUŞMA MİLLETİN EMEĞİNİ ÇALMAKDAN BAŞKA BİRŞEY DEİL DE NE YAPTIĞINIZ İŞALLAH AÇILMAZ

özürlü filan mısın gerizkalııııı ya sinirden aglıcam böle adamları görunce elime geçirsem öldureim bogasım gelıo iyi bak özürlü taş şatlasın 15-20 k kasmısımdır ben hayatımda yalan sölemem hele bi oyun için hiç sölemem!!!!!!!!!!!! Haksızlık demısın yazık sana şimdi sen eziksin bu bizden mı kaynaklanıo roguelar gibi cz de kosp mu acıozzzzzzz bu tower bugggggggggggggggg oyun bugııııııııııııııııııııııııııııııı alalhım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• kardeş geçmiş olsun
    seni tekrar armızda görmek isteriz
  • şafak 19 gün cz de bi tane yeşillik bırakmıcam elerose k.bakma
  • Yahu illa laf aranıyorsunuz bu forumda daha 1 ay önce orc townda vendor açtık ezikleri şöyle kestik diye hava atan siz değilmiydiniz cz de intihar timiyiz diye hava basmıyormuydunuz beter olun senin ve senin gibiler yüzünden bu oyun oynanmaz hale geldi.

Her yer dupeci vs. demişsin sen nova townları kimlerle nasıl yapıyordun.

HER ZAMAN YAZARIM ŞİMDİ YİNE YAZIYORUM

SİZLER KOXP VE DUPE CEMİYETİNİN YETİŞTİRDİĞİ LVL İ YÜKSEK İTEMİ SAĞLAM EZİKLERSİNİZ.
  • tower bug la yapılan nowa towna kesinlikle ama adamalar bizim kulelere yapıp saldırırken kimsede elimiz kolumuz bağlı bunu seyretmemizi beklemesin ve karşı tarafında kulelerinde bu bug varsa bizim nova atmamamız gibi bir durum olamaz.gm Bizim arkadaşı banladı ben partiden çıktıktan sonra ama karşı taraf iki katını yapıyor bir char bile banlanmadı gm banlarken kesinlikle ve özellikle bu olaya çok dikkat etmeli.İşine geleni banlayıp ezip diğerlerine göz yummamalı .(Ben bunları arkadaş için değil beramus için sölüyorum).ya beyler beramusta olanlar bilir abyys in halini her duvarın arkasında 10 tane okçu bu rezillikten sonra kimse ağlamasın ben bişey yapmadım diye.Tabi godfrey bi gün doğru dürüst bi iş yaparsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megemen02 -- 9 Şubat 2006 23:54:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aspo

Yahu illa laf aranıyorsunuz bu forumda daha 1 ay önce orc townda vendor açtık ezikleri şöyle kestik diye hava atan siz değilmiydiniz cz de intihar timiyiz diye hava basmıyormuydunuz beter olun senin ve senin gibiler yüzünden bu oyun oynanmaz hale geldi.

Her yer dupeci vs. demişsin sen nova townları kimlerle nasıl yapıyordun.

HER ZAMAN YAZARIM ŞİMDİ YİNE YAZIYORUM

SİZLER KOXP VE DUPE CEMİYETİNİN YETİŞTİRDİĞİ LVL İ YÜKSEK İTEMİ SAĞLAM EZİKLERSİNİZ.

mole ezik geldinnnnn ezik gidecem yazık..... o SSleri ben koymadım bizim cafeden başka biri koydu bilip bilmeden de konusma duper demıssın hani itemlerımı sayıyım sana saglam itemli ama ezik öle mi al yazıyıroum
    +8 15 hp paper set
    +8 hp 2 ring
    +6 hp 2 earring
    +7hp belt
    +8 hp pendant
    +8 wizard
    bu itemler mi saglam (yalan söluyosam senin gibi oluyum xD)

• KUYRUĞUN SIKIŞTI SALDIRACAK YER ARA

1.YAZDIKLARIMA DİKKAT ET O NOVA TOWNLARI KİMLERLE YAPIYORDUN DİYE YAZDIM.

2. O SS LERİ CAFEDEN BAŞKA BİRİ KOYDU DEMİŞSSİN lol DİYORUM BEN İSTEMEDEN HİÇ KİMSE BENİM CHARIMIN SS LERİ BURAYA KOYAMAZ

3. ESKİ BİR REKLAMI ŞİMDİLERDE TEKRAR CANLANDIRMAYA BAŞLADILAR ORDA GÜZEL LAF VAR TAM SENLİK HADİ HAYIRLI TRAŞLAR
  • bizim cafe arkadaslıgımız siizn bildiklerınız gibi deildir.. herkes herkesin id ve pass ini bilir çünkü biz siizn gibi ezik deiliz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobra53

beyler ben ___3hLL___ chyperda human mage'im dün bu ile nova town yapıyorduk ama yatan charda bizim deildi ve gm bizim prtyi banladı... sizde yapmayın bende inanmamıstım oyunun böle sacma oldguna ama gercekmıs....

ya hem hile yap hem teryağı gibi su üstüne çıkmağa çalış evla mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

xgenonda bi ban yok ha humanlar girip girip çıkyor bizim town a

bizde girip girip çıkıyoz merak etme yani orclar...... bende nova towncuyum... inşallah beni de banlarlar... KO dan kurtulurum

• Benim görüşüm eğer bu bugı kaldıramıyorlar bir patch çıkarsınlar her iki human ve orc cz lerinin arka kapılarına duvar örsünler sadece ön kapı kalsın en azından bugı halledene kadar 500np gitti bee daha hazırlanamadan Press Ok Teleport oluyoruz ne bu saçmalık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.