Şimdi Ara

nova town asla...!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben ___3hLL___ chyperda human mage'im dün bu ile nova town yapıyorduk ama yatan charda bizim deildi ve gm bizim prtyi banladı... sizde yapmayın bende inanmamıstım oyunun böle sacma oldguna ama gercekmıs....

• işte gm e pm attım başka birr charla cvp ı bu oldu...Eger np yi silerlerse id ve pass i maradondan shoutdan yazcam!!
  • 3hll kızma ama bende bıktıydım nova towndan artık bir kaç kişinin banlan ması lazımdı
    xgenonda adamlar kule dibine bi adam yatırıyolar o orda sabhtan akşama kadar orda
    yatıyordu millet de np kasıyordu bu yüzden cz nin de tadı kaçmıştı

ama sana geçmiş olsun inşallah sağa sağlım charına kavuşursun.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: RentzusuKen

3hll kızma ama bende bıktıydım nova towndan artık bir kaç kişinin banlan ması lazımdı
    xgenonda adamlar kule dibine bi adam yatırıyolar o orda sabhtan akşama kadar orda
    yatıyordu millet de np kasıyordu bu yüzden cz nin de tadı kaçmıştı

ama sana geçmiş olsun inşallah sağa sağlım charına kavuşursun.......
    Townda yatan ve towerları oyalayan biri varmıydı?
    Eğer varsa, GM haklıdır. Çünkü bu büyük haksızlık, bana kaç kez denk geldi, daha cz de spawn olmadan doğru dürüst hemen karşımda Press OK yazısı... E bu ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza893

Townda yatan ve towerları oyalayan biri varmıydı?
    Eğer varsa, GM haklıdır. Çünkü bu büyük haksızlık, bana kaç kez denk geldi, daha cz de spawn olmadan doğru dürüst hemen karşımda Press OK yazısı... E bu ne demek?

Alıntıları Göster
    O sırada banlananları bende gördüm hepsi tover bug yuzunden banlandılar yaklasık 7-8 kişi falan banlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::WIP_BeSTBoY::

O sırada banlananları bende gördüm hepsi tover bug yuzunden banlandılar yaklasık 7-8 kişi falan banlandı

Alıntıları Göster
    sanırım sevinmedim dersem yalan olur bu haksızlığı kullanarak 3hll pcbuyucu galux hepiniz deli np ler yaptınız artık ban zamanı gelmişti verdiğiniz emekler boşsa gitti bu olayın tek uzucu tarafı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobra53

beyler ben ___3hLL___ chyperda human mage'im dün bu ile nova town yapıyorduk ama yatan charda bizim deildi ve gm bizim prtyi banladı... sizde yapmayın bende inanmamıstım oyunun böle sacma oldguna ama gercekmıs....

evet bende gördüm tamda clana sormustum nova town dan banlanma varmı die banlananlar geçti:)))
    c2 de oldu heralde bu olay aksam saati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinaye

quote:

Orjinalden alıntı: cobra53

beyler ben ___3hLL___ chyperda human mage'im dün bu ile nova town yapıyorduk ama yatan charda bizim deildi ve gm bizim prtyi banladı... sizde yapmayın bende inanmamıstım oyunun böle sacma oldguna ama gercekmıs....

evet bende gördüm tamda clana sormustum nova town dan banlanma varmı die banlananlar geçti:)))
    c2 de oldu heralde bu olay aksam saati
    daha öncede cypherde 1 kac karus ban yedi 30günlük
    böle olacagı belliydi zaten karus towerları cesetsiz kalmıyodu hiç

___3hLL___ np 100 e indirilmiş bu arada
  • sana geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum ilk başta ama mova town yapanlar np çalmak suçuna giriyor ben bir yerde okumuştum cezası ise 5 gün dü yanılmıyorsam sabret gelir o char ama bir daha yapma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EleRoSse

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

emin misin elerose? nerden biliıyosun 100 e ındıgnı link filan varsa yolla plz

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra53

quote:

Alıntıları Göster
    (up)elerose cvp ltf..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    pm`de 20 gün ban yediğin we np nin azaltıldıgı (reduce edildigi) yazio
    sitede böle 1 bugdan bahsetmez ama reduce yedigine göre ilk günkü
    gibi np 100 olur. np ile ilgili buglarda 100 e indirilio diye biliyorum
    walla üzüldüm senin adına elmoradlarda sevdigim charlardan biri ___3hLL___ di

• quote:

pm`de 20 gün ban yediğin we np nin azaltıldıgı (reduce edildigi) yazio
    sitede böle 1 bugdan bahsetmez ama reduce yedigine göre ilk günkü
    gibi np 100 olur. np ile ilgili buglarda 100 e indirilio diye biliyorum
    walla üzüldüm senin adına elmoradlarda sevdigim charlardan biri ___3hLL___ di

Alıntıları Göster
    kanka bigbird dediki maybe dedi yani olabilir ama canımız saolsun bende senı sevıom :)))))
  • quote:

kanka bigbird dediki maybe dedi yani olabilir ama canımız saolsun bende senı sevıom :)))))

Alıntıları Göster
    :)

salla ya magede iş yok zaten :P ama büyük ihtimal np indirilir cezasız bırakmazlar

50 lvl archer kas ezik savaslarna qit worm gibi kesion adamları :P [ dün tecrübe ettim arch shot la ölüolar
    lunar war `dan zevkli :) ]
  • quote:

:)

salla ya magede iş yok zaten :P ama büyük ihtimal np indirilir cezasız bırakmazlar

50 lvl archer kas ezik savaslarna qit worm gibi kesion adamları :P [ dün tecrübe ettim arch shot la ölüolar
    lunar war `dan zevkli :) ]

Alıntıları Göster
    yok kanka np sıfırlanırsa bırakırım daha kasamam valla....
  • quote:

yok kanka np sıfırlanırsa bırakırım daha kasamam valla....

Alıntıları Göster
    ben oyundan cok muhabbet ediom bagımlılık yapmasının en büyük sebebide bu zaten :)
  • quote:

ben oyundan cok muhabbet ediom bagımlılık yapmasının en büyük sebebide bu zaten :)

Alıntıları Göster
    artık zevkim kalmadı etraf hacker duper... adamlar uniq itemlerla pk yaparken ben +6 hp takılarla pk yapıyodum...sen anla işte..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

iyide ferhat,yalco31 gibi adamları şikayet ediyoruz bunlara bişey olmuyo niye 3hLLe oluyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: :CarTman:

quote:

iyide ferhat,yalco31 gibi adamları şikayet ediyoruz bunlara bişey olmuyo niye 3hLLe oluyo?

Alıntıları Göster
    ya ben taş catlasın nova towndan 15-20 k np kasmısımdır eger np mı 100 e ındırırlerse ben bu oyunu bırakırım o kadar kastıgım emegime yazık deil mi size sölerim tmm banlasınlar hakılılar ama bi tek ben mı human mageim tek ben mı nvoa town yapıyorum dier mageler 50-70 k kasarken onlara bişey yok ama benı banlıo saglık olsun ne dıım..

• quote:

ya ben taş catlasın nova towndan 15-20 k np kasmısımdır eger np mı 100 e ındırırlerse ben bu oyunu bırakırım o kadar kastıgım emegime yazık deil mi size sölerim tmm banlasınlar hakılılar ama bi tek ben mı human mageim tek ben mı nvoa town yapıyorum dier mageler 50-70 k kasarken onlara bişey yok ama benı banlıo saglık olsun ne dıım..

Alıntıları Göster
    söliceklerim bu kadar 20 gün beklıyelım bakalım her şeyde bi hayır vardır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.