bunu silmeni rica ederim boyle char calma olaylarina girmeyin lutven
Beyler bildiğimie göre sadece CYPER tam olarak temizlenmemiş ... CYPER DA ama Çok lancak insanlar çıkıyo... beramus ,diez.x.,ares serverları temizlendi 95% nasıl olduğunu az buz biliyorum... istiyorsanız analatıyım eskiden o novaları bulmak imkansız gibiydi.. ztn GM lerde microsoftan izin aldılar bildiğiniz gibi Datalardan olurdu o novalar.. ve sadece o PC de kalırdı o datalar ama GM ler mcirosftan izin alıp miletin datalarını karıştırdılar ve ztn artık kodlarla çalısmıorlar KOd bi işe yaramaz.... BAN de yemedi bu Regedit kullananlar Çünkü.. oyunun açığı olsa ztn oyunda bir Eleman göremezdiniz ama malesef bu Windows un açııyğdı.. VsVSVs ...
bukadar anlatım yeterlidir umarım
GM görmüş bir HACKER gibi
oyundakı skıll bug halen cozulmedı ama bu nova atanlar pek damage vermıyo ama gorunmezken yerını bellı ediyo skıll bug kullananlara
[Deleted by Admins]
ya kardeşlerim şu gm lermidir nedir serverlere dupeleri engellemek için reset atıolarda.nie şu şifrecilere reset atmıolar?
bide yeni aklıma geldi novalar ne oldu diye soruyodu arkadaşımız şifreli novalar ve şifre kullananlar yavaş yavaş uf olmaya başladı(şimdi siz bana nie önceki mesajımdan hemen sonra bu mesajı atmadın dieceksiniz ama bende bilmiom)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme