Bildirim
NOVALAR NE OLDU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben arada goruyorum arenada var gıbı geldı hala ban
ezık =nova -
dün benim karşımada çıktı bitane ezik novacı acaba bunların hepsi ne zaman lanacak böle tek tek olmuyo topluca balasınlar hepsini böleylikle ortalık açılmış olur bizde ezik novacılarla uğraşmamış oluruzquote:
Orijinalden alıntı: H1U1
ezık =nova
-
artık skill bug kapandı, ama önceden yapanlarda hala duruyor..quote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKen
dün benim karşımada çıktı bitane ezik novacı acaba bunların hepsi ne zaman lanacak böle tek tek olmuyo topluca balasınlar hepsini böleylikle ortalık açılmış olur bizde ezik novacılarla uğraşmamış oluruz
Alıntıları Göster
-
eğ onlar ne olacak peki hep öle mi kalacak o zaman olmaz ne anlamı kalır ki bu lamanınquote:
Orijinalden alıntı: sneet
artık skill bug kapandı, ama önceden yapanlarda hala duruyor..
Alıntıları Göster
-
evet skill bug kapandı biliyom adamın biri nova atıyodu gördüm neden atmıyosun dedim nova kodları değişti dediquote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKen
eğ onlar ne olacak peki hep öle mi kalacak o zaman olmaz ne anlamı kalır ki bu lamanın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ko_umut_ko
evet skill bug kapandı biliyom adamın biri nova atıyodu gördüm neden atmıyosun dedim nova kodları değişti dedi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ko_umut_ko
evet skill bug kapandı biliyom adamın biri nova atıyodu gördüm neden atmıyosun dedim nova kodları değişti dedi
aga eminsin demi yani eskiden kalmış onlamaz dimi
-
beyler içiniz rahat olsun bi çoğu banlandı bazılarının kastığı lwl we ıtem ler kar olduquote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKenquote:
Orjinalden alıntı: ko_umut_ko
aga eminsin demi yani eskiden kalmış onlamaz dimi
Alıntıları Göster
ama hepsine
-
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
Ya beyler bu magelerin vuruşları düzeldi sayılır peki hile ile nova atan novacılara ne oldu bilen varmı peki bu novalardan dolayın yiyen oldumu ki bileniniz varmı cevaplarınızı bekliyorum ,
Teşekkürler...!
3 Gün önce 300 kişi ban yedi (dahada fazlası sonradan yemiş olabilir) kalkalıda 2 gün oluyo artık yok öle bişi... -
dikkatli kullananların çouna bişey olmadı... ama moradonda yada luferson onunde nova çakanların çouı banlanmıştır, ve mageler dışında banlanan olacağını pek sanmam :) 1 de 1920 healer, onun dışında pek farkedilmio skill bug, hele hele Warriorda sittin sene anlayamazlar...quote:
Orijinalden alıntı: burak_caan
beyler içiniz rahat olsun bi çoğu banlandı bazılarının kastığı lwl we ıtem ler kar oldu
ama hepsine
Alıntıları Göster
-
Skill bug önlendi ama nasılquote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
dikkatli kullananların çouna bişey olmadı... ama moradonda yada luferson onunde nova çakanların çouı banlanmıştır, ve mageler dışında banlanan olacağını pek sanmam :) 1 de 1920 healer, onun dışında pek farkedilmio skill bug, hele hele Warriorda sittin sene anlayamazlar...
Alıntıları Göster
Oyuna skilleri yerleştirdiğinizde oyunun data base'ine kayıt ediliyor
kısayolu değiştirsenizde gene eski haline döner. Hala atanlar var onlarda %90 evden oynayanlar
Eğer onlarda bug'lı skilleri değiştirecek olurlarsa bi daha açamazlar
Kodlar falan değişmedi o yemiş seni sadece
Yani kısaca 28'in den itibaren yeniden düzenlenen skillerde bug yapamassınız
Böylelikle bug sorunu çoğunlukla halloldu nova atan cücüklerde daha kolay banlancak
hileciler dikkat edim gm'ler skill bug'cı arıyorlar
-
ULAN YAW BANLANSIN ARTIK BU HERİFLER BENİM LVL 62 AMA NOVACILAR YÜZÜNDEN KASILAMIYOOOMquote:
Orijinalden alıntı: immo64
Skill bug önlendi ama nasıl
Oyuna skilleri yerleştirdiğinizde oyunun data base'ine kayıt ediliyor
kısayolu değiştirsenizde gene eski haline döner. Hala atanlar var onlarda %90 evden oynayanlar
Eğer onlarda bug'lı skilleri değiştirecek olurlarsa bi daha açamazlar
Kodlar falan değişmedi o yemiş seni sadece
Yani kısaca 28'in den itibaren yeniden düzenlenen skillerde bug yapamassınız
Böylelikle bug sorunu çoğunlukla halloldu nova atan cücüklerde daha kolay banlancak
hileciler dikkat edim gm'ler skill bug'cı arıyorlar
Alıntıları Göster
-
Aga gittim abys e her yer el morad eziqlerinden (novacı ve fire thorn) adam civcivli başladı lvl 57 54 51 ve nova üstelik 3 çeşit nova ölmedim HP 730 paper magem bunların hepisinequote:
Orijinalden alıntı: fenerlionurhan
ULAN YAW BANLANSIN ARTIK BU HERİFLER BENİM LVL 62 AMA NOVACILAR YÜZÜNDEN KASILAMIYOOOM
Alıntıları Göster
-
beyler skill bug kalkmadı ancak bi kısmı önlenebildi.daha dün cafe de bebeler yapıodu hem de yeni char a açtılar nova yı o kadar kızdım laf anlamadılar.quote:
Orijinalden alıntı: H@NCI
Aga gittim abys e her yer el morad eziqlerinden (novacı ve fire thorn) adam civcivli başladı lvl 57 54 51 ve nova üstelik 3 çeşit nova ölmedim HP 730 paper magem bunların hepisine
Alıntıları Göster
-
Ben banlandım lvl 40 300 ac 1500 buff torment parasite massive 30 taş res parrty vardı sora banquote:
Orijinalden alıntı: H1U1
ezık =nova
-
hala kullanan varquote:
Orijinalden alıntı: Mybash
Ben banlandım lvl 40 300 ac 1500 buff torment parasite massive 30 taş res parrty vardı sora ban
Alıntıları Göster -
skill bug kalkmadı. basit bi operasyonla yine eklenebiliyo, ama şimdi saha sakat. skiller databasede saklandığı için adamlarının el altında gittik :)quote:
Orijinalden alıntı: Ennsatir
hala kullanan var
Alıntıları Göster
biizm pc ye deil onlarn pc ye bakmaları yeter :)
şahsen ben glacierim, bliz + inferno dan başka bişey kullanmıyorum. masum bi hile benimki :) -
[Deleted by Admins]quote:
skill bug kalkmadı. basit bi operasyonla yine eklenebiliyo, ama şimdi saha sakat. skiller databasede saklandığı için adamlarının el altında gittik :)
biizm pc ye deil onlarn pc ye bakmaları yeter :)
şahsen ben glacierim, bliz + inferno dan başka bişey kullanmıyorum. masum bi hile benimki :)
Alıntıları Göster -
demin areste notice geçti :Dquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
"hmm, moradın bug is sucks" die :D
areste gm değişmiş mi yeni bitane mi ne eklenmiş. cins bi niki vardı.
terör estirecek gibi :) -
bişe olduğu yok bugün cypher 1 de civciv 3tane nova çakıodu bişe olduğu yok yani adam yeni accont alıo açıo novaquote:
demin areste notice geçti :D
"hmm, moradın bug is sucks" die :D
areste gm değişmiş mi yeni bitane mi ne eklenmiş. cins bi niki vardı.
terör estirecek gibi :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- komik kullanıcı adları
- knight online skill sıfırlama
- transformation totem nerden düşer
- old takı çevirme
- doğum tarihi bulma programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X