Şimdi Ara

NOVALAR NE OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler bu magelerin vuruşları düzeldi sayılır peki hile ile nova atan novacılara ne oldu bilen varmı peki bu novalardan dolayın yiyen oldumu ki bileniniz varmı cevaplarınızı bekliyorum ,
    Teşekkürler...!

• ben arada goruyorum arenada var gıbı geldı hala ban
    ezık =nova
  • quote:

Orijinalden alıntı: H1U1

ben arada goruyorum arenada var gıbı geldı hala ban
    ezık =nova
    dün benim karşımada çıktı bitane ezik novacı acaba bunların hepsi ne zaman lanacak böle tek tek olmuyo topluca balasınlar hepsini böleylikle ortalık açılmış olur bizde ezik novacılarla uğraşmamış oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: RentzusuKen

dün benim karşımada çıktı bitane ezik novacı acaba bunların hepsi ne zaman lanacak böle tek tek olmuyo topluca balasınlar hepsini böleylikle ortalık açılmış olur bizde ezik novacılarla uğraşmamış oluruz

Alıntıları Göster
    artık skill bug kapandı, ama önceden yapanlarda hala duruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: sneet

artık skill bug kapandı, ama önceden yapanlarda hala duruyor..

Alıntıları Göster
    eğ onlar ne olacak peki hep öle mi kalacak o zaman olmaz ne anlamı kalır ki bu lamanın

• quote:

eğ onlar ne olacak peki hep öle mi kalacak o zaman olmaz ne anlamı kalır ki bu lamanın

Alıntıları Göster
    evet skill bug kapandı biliyom adamın biri nova atıyodu gördüm neden atmıyosun dedim nova kodları değişti dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ko_umut_ko

evet skill bug kapandı biliyom adamın biri nova atıyodu gördüm neden atmıyosun dedim nova kodları değişti dedi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

aga eminsin demi yani eskiden kalmış onlamaz dimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Böyle bi coin görmedim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ko_umut_ko

aga eminsin demi yani eskiden kalmış onlamaz dimi

Alıntıları Göster
    beyler içiniz rahat olsun bi çoğu banlandı bazılarının kastığı lwl we ıtem ler kar oldu
    ama hepsine

• quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

Ya beyler bu magelerin vuruşları düzeldi sayılır peki hile ile nova atan novacılara ne oldu bilen varmı peki bu novalardan dolayın yiyen oldumu ki bileniniz varmı cevaplarınızı bekliyorum ,
    Teşekkürler...!

3 Gün önce 300 kişi ban yedi (dahada fazlası sonradan yemiş olabilir) kalkalıda 2 gün oluyo artık yok öle bişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_caan

beyler içiniz rahat olsun bi çoğu banlandı bazılarının kastığı lwl we ıtem ler kar oldu
    ama hepsine

Alıntıları Göster
    dikkatli kullananların çouna bişey olmadı... ama moradonda yada luferson onunde nova çakanların çouı banlanmıştır, ve mageler dışında banlanan olacağını pek sanmam :) 1 de 1920 healer, onun dışında pek farkedilmio skill bug, hele hele Warriorda sittin sene anlayamazlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

dikkatli kullananların çouna bişey olmadı... ama moradonda yada luferson onunde nova çakanların çouı banlanmıştır, ve mageler dışında banlanan olacağını pek sanmam :) 1 de 1920 healer, onun dışında pek farkedilmio skill bug, hele hele Warriorda sittin sene anlayamazlar...

Alıntıları Göster
    Skill bug önlendi ama nasıl
    Oyuna skilleri yerleştirdiğinizde oyunun data base'ine kayıt ediliyor
    kısayolu değiştirsenizde gene eski haline döner. Hala atanlar var onlarda %90 evden oynayanlar
    Eğer onlarda bug'lı skilleri değiştirecek olurlarsa bi daha açamazlar
    Kodlar falan değişmedi o yemiş seni sadece
    Yani kısaca 28'in den itibaren yeniden düzenlenen skillerde bug yapamassınız
    Böylelikle bug sorunu çoğunlukla halloldu nova atan cücüklerde daha kolay banlancak
    hileciler dikkat edim gm'ler skill bug'cı arıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: immo64

Skill bug önlendi ama nasıl
    Oyuna skilleri yerleştirdiğinizde oyunun data base'ine kayıt ediliyor
    kısayolu değiştirsenizde gene eski haline döner. Hala atanlar var onlarda %90 evden oynayanlar
    Eğer onlarda bug'lı skilleri değiştirecek olurlarsa bi daha açamazlar
    Kodlar falan değişmedi o yemiş seni sadece
    Yani kısaca 28'in den itibaren yeniden düzenlenen skillerde bug yapamassınız
    Böylelikle bug sorunu çoğunlukla halloldu nova atan cücüklerde daha kolay banlancak
    hileciler dikkat edim gm'ler skill bug'cı arıyorlar

Alıntıları Göster
    ULAN YAW BANLANSIN ARTIK BU HERİFLER BENİM LVL 62 AMA NOVACILAR YÜZÜNDEN KASILAMIYOOOM

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlionurhan

ULAN YAW BANLANSIN ARTIK BU HERİFLER BENİM LVL 62 AMA NOVACILAR YÜZÜNDEN KASILAMIYOOOM

Alıntıları Göster
    Aga gittim abys e her yer el morad eziqlerinden (novacı ve fire thorn) adam civcivli başladı lvl 57 54 51 ve nova üstelik 3 çeşit nova ölmedim HP 730 paper magem bunların hepisine

• quote:

Orijinalden alıntı: H@NCI

Aga gittim abys e her yer el morad eziqlerinden (novacı ve fire thorn) adam civcivli başladı lvl 57 54 51 ve nova üstelik 3 çeşit nova ölmedim HP 730 paper magem bunların hepisine

Alıntıları Göster
    beyler skill bug kalkmadı ancak bi kısmı önlenebildi.daha dün cafe de bebeler yapıodu hem de yeni char a açtılar nova yı o kadar kızdım laf anlamadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: H1U1

ben arada goruyorum arenada var gıbı geldı hala ban
    ezık =nova
    Ben banlandım lvl 40 300 ac 1500 buff torment parasite massive 30 taş res parrty vardı sora ban

• quote:

Orijinalden alıntı: Mybash

Ben banlandım lvl 40 300 ac 1500 buff torment parasite massive 30 taş res parrty vardı sora ban

Alıntıları Göster
    hala kullanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ennsatir

hala kullanan var

Alıntıları Göster
    skill bug kalkmadı. basit bi operasyonla yine eklenebiliyo, ama şimdi saha sakat. skiller databasede saklandığı için adamlarının el altında gittik :)
    biizm pc ye deil onlarn pc ye bakmaları yeter :)

şahsen ben glacierim, bliz + inferno dan başka bişey kullanmıyorum. masum bi hile benimki :)
  • quote:

skill bug kalkmadı. basit bi operasyonla yine eklenebiliyo, ama şimdi saha sakat. skiller databasede saklandığı için adamlarının el altında gittik :)
    biizm pc ye deil onlarn pc ye bakmaları yeter :)

şahsen ben glacierim, bliz + inferno dan başka bişey kullanmıyorum. masum bi hile benimki :)

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    demin areste notice geçti :D

"hmm, moradın bug is sucks" die :D

areste gm değişmiş mi yeni bitane mi ne eklenmiş. cins bi niki vardı.

terör estirecek gibi :)
  • quote:

demin areste notice geçti :D

"hmm, moradın bug is sucks" die :D

areste gm değişmiş mi yeni bitane mi ne eklenmiş. cins bi niki vardı.

terör estirecek gibi :)

Alıntıları Göster
    bişe olduğu yok bugün cypher 1 de civciv 3tane nova çakıodu bişe olduğu yok yani adam yeni accont alıo açıo nova

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.