http://img263.imageshack.us/my.php?image=sonssae8.jpg buda son ss yakında videolarımı da koyucam herkese iyi oyunlar önerilerinizi bekliyorum
çarın güzel kardesim iyi olmus bende açtım yeni mage çar lwl 53 yaptım 4 günde diezdeysen 62 olunca kağışalım
neye göre değerlendirme yapıcaz onu anlamadım tipe göremi bi açar insan 65 olmuşsun kaç k np war defans kaç bi baksak süper olucak
tipe göre değerlendirme yapmamızı istiyorsan şekil olarak iyi !! De bütün fotolar karizmaya dayalı !! İnsan bi character penceresini açar
quote:Orjinalden alıntı: ilnefana neye göre değerlendirme yapıcaz onu anlamadım tipe göremi bi açar insan 65 olmuşsun kaç k np war defans kaç bi baksak süper olucak 80k np war magenin nesine bakıcaksan anlamadım ama nese oyuna giriyim açar çekerim
quote:Orjinalden alıntı: Morfildor tipe göre değerlendirme yapmamızı istiyorsan şekil olarak iyi !! De bütün fotolar karizmaya dayalı !! İnsan bi character penceresini açar tabi karizma olucak kim çekiyor resimleri
quote:Orjinalden alıntı: drey_snoop güzel char Allah hackten saklasın Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizin inş.
quote:Orjinalden alıntı: ImHuman çarın güzel kardesim iyi olmus bende açtım yeni mage çar lwl 53 yaptım 4 günde diezdeysen 62 olunca kağışalım hayır olympiada yım