beyler bu herif ezik benimde olyde 61 war bunlar nowa town yaptı bunla 1 vs 1 yaptık beni alamadı bu arada olyde 61 üstü human claanıma gelebilir pelerin var ve g1 kolluk pm:=>kill_me_or_to_obey
quote:
Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_
çarın çok güzel.inş. 70 lwlinide görürüz. de premıum bitti mi yoksa almadın mı almadıysan 65 zorda
+1 flame ring aldım ss şimdi upload ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
beyler bu herif ezik benimde olyde 61 war bunlar nowa town yaptı bunla 1 vs 1 yaptık beni alamadı bu arada olyde 61 üstü human claanıma gelebilir pelerin var ve g1 kolluk pm:=>kill_me_or_to_obey
quote:
Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_
çarın çok güzel.inş. 70 lwlinide görürüz. de premıum bitti mi yoksa almadın mı almadıysan 65 zorda
ben seni hatırlamıyorum eğer istersen gel ekle msn siniptr@hotmail.com vs yaparız video da çekerim ozaman kimin ne olduğu anlaşılır
+1 fr +7 hb +0 fr silindikten sonra yavas yavas toplanmaya başladım ancak +7 rogue sheel helmet +7 toto +7 raptor 2 tane +7 elıxer staff yapa bildim şimdi ME fln arıyorum ama nasıl yapıcam tam olarak bilmiyorum wallaha :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme