Şimdi Ara

Novatron NTD 57 FullHD HDMI Medya Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

turanlıya bir mail attım ama net cevap vermediler, bazı sorunları kısaca anlattım kendilerine, bir hafta daha bekleyeceğim daha sonra yolladığım maili burda paylaşırım. bakalım "sattık nasıl olsa bize ne bundan sonra" modunda mı yaklaşıyolar, yoksa cidden satış sonrası hizmetleri nasıl?
  • Turanlı'ya ben de iki hafta kadar önce mail atıp torrent seçeneğinin nasıl kullanıldığını, ayrıca bazı mkv'lerde sorun yaşandığından dolayı bir update FW update'i planlanıp planlanmadığını sordum, cevap gelmedi. Bunun üzerine Kore'deki üretici firmaya da yazı yazdım onlardan da henüz cevap gelmedi. CEvap gelirse ben de paylaşırım.
  • herkese merhba arkadaşlar bi sorum olacak sizlerede ya şimdi bu cihazdan ben aldım aslında herşeyinden çok memnun kaldığım sölenebilir ama şu hard diskin içne bilgisayardan filmleri klasör halinde atıyorm herşeyile ama sorun neden filmlerin altyazılarını hiç görmüyor onu çözemedim bir türlü ya bilgisi olan bi arkadş varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: avtr35

herkese merhba arkadaşlar bi sorum olacak sizlerede ya şimdi bu cihazdan ben aldım aslında herşeyinden çok memnun kaldığım sölenebilir ama şu hard diskin içne bilgisayardan filmleri klasör halinde atıyorm herşeyile ama sorun neden filmlerin altyazılarını hiç görmüyor onu çözemedim bir türlü ya bilgisi olan bi arkadş varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen ya

altyazı ile filmin adını aynı yaptınız mı?
  • aynen dediğin gbi yaptımda filmleri atarken isimler aynı şekil attmda ama sorun olan şey film oynarken altyazı göremiyom olay değil cihazı tvye bağldımda diskteki filmlere bakınca sadece video su görnüyo filmn altyaz yokya nasıl çözlür bilen vrmı arkdşlar???
  • Bu alete başka frimware kurulabiliyormu? Popcorn vb?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.