Şimdi Ara

NOVERO rockaway bt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Novero Rockaway satan veyahut bulabileceğim bir yer bilen var mı ?
  • güle güle kullanın istanbulda bulabileceğimiz biryer var mı acaba
  • geldi güzel cihaz memnunum
  • arkadaşlar son yorumdan beri 1 aydan fazla olmuş kusura bakmayın. bu ürünü almayı düşünüyorum ama ben bu ürünü koşarken kullanacağım için kulaktan çıkma ihtimali varmı kullanan arkadaşlar cevaplayabilir misiniz ?
  • Merhaba arkadaşlar

Bu üründe BackBeat gibi streo mu acaba?
  • selam arkadaşlar bu üründen satmak isteyen olursa 05324850756 numaradan ulaşabilir ister nakit ister takas edebilirim elimde parrot minikit plus araç kiti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temre

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: Temre

ben de aldım arkadaşlar. Yaklaşım 160 TL civarına geldi 6 taksitli aldım. Webdenal.com dan.
    herşey harika ancak şöyle bir sorun var: her aramanın ilk 10-15 sn sinde karşı taraf kendi sesini duyduğunu söylüyor. Daha sonra bu durum ortadan kalkıyor. Ama yine de çok rahatsız edici bir durum.
    Eğer kullanıp bu sorunu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi?
    Tşk.

İyi günler de kullanın.
    Önce cihazı resetleyip, ürünü telefon ile yeniden eşleştirebilirmisiniz.
    Novero kullanmıyorum ama Back Beat Go da bende benzer sorun yaşamıştım ve tekrar resetleyip yeni kurulumda sorun ortadan kalkmıştı.

Saygılarımla...

Aha da ranza :)
    Dediğini yaptım ve düzelmiş gibi görünüyor. 2-3 kişiyle test ettim ve sonuç başarılı. İşte aletin eksiği ve problemi kalmadığına göre NOVERO ROCKAWAY olayın kralı diyebiliriz !!!

Arkadaşlar merhaba,
    Üzerinden tam bir yıl geçmiş ben problem düzeldi diyelim ama tam olarak düzelmedi aslında.
    Bu resetleme işlemi yapılınca sorun kalmıyor evet ama bir süre sonra yankı yine hortluyor. Kesin bir çözüm olmuyor. 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum ve eşimden başka şikayet eden yok (doğal olarak). Her konuşmanın başında yankı oluyor ve 10 sn kadar sonra bitiyor. Ama çok sinir bozucu. Sorun artık beni başka cihaz almaya kadar götürdü ancak bu tasarımda BackBeat Go dan başka da yok. Sanırım o da aynı ... un değişik rengi (siyah olanı :-) ). Ben ürünü servise hatta yurtdışına üreticiye bile göndermeyi düşünüyorum. Ya tamir etsinler yada yenisini, sorunsuz olarak üretsinler. Bu sorun olmasa bu kulaklığı ölene kadar kullanmak isterim. Harika çünkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar Arkadaşlar

Az Önce Katıldım Aranıza ;

Novero Rockaway Bluetooth Kulaklık Aramaktayım Fakat Türkiyede Şuan İçin Yok Oranı Daha Yüksek

Acaba Bulabileceğim yer Veya Satmak isteyen Kişiler Bulabilirmiyim

Sıfır Veya 2.el Farketmemektedir.
    Konu İle İlgili Yardımlarınızı Rica Ederim

Saygılarımla ;
  • muratpamuk_01 M kullanıcısına yanıt
    kardeşim tr de yok gibi yurt dışı da 70 dolar gibi fiayttan başlıyor. birde çok yaygın değil gibi BackBeat GO 2 daha yaygın piyasa a nedense
  • bu cihazdan ben de var satıyorum, 2, el no : 0538 552 53 02
  • muratpamuk_01 M kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar,

Novero bluetooth kulaklık üretimini INOVAXİS markasıyla devam ettiriyor.Bu ürünün yeni versiyonu aşağıdaki sitede satışda.yeni özellikler eklenmiş.çift telefon bağlantısı,apple cihazlarda batarya durum göstergesi,yeni bluetooth versiyon güncellemesi,daha hzılı şarj ve daha uzun batarya süresi gibi.

http://www.inovateknoloji.com.tr/kulaklik-hoparlor?product_ihtd=300
  • Ben Novero yu verdim Plantronik Backbeat Go2 aldım derdi kederi attım. Hiçbir sıkıntısı yok, sadece siyah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.