Şimdi Ara

now you see me hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • final sahnesini anlayamadım ben biri açıklayabilir mi ?

• nasıl anlayamadın spoiler içinde anlatırsan yardımcı olabilirim

• kartları soruyor adama orda bitiyor kartları mı unuttu çaldırdı mı anlamadım orayı tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

kartları soruyor adama orda bitiyor kartları mı unuttu çaldırdı mı anlamadım orayı tam

Atlı karıncaya bindikten sonra bitmiyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

quote:

kartları soruyor adama orda bitiyor kartları mı unuttu çaldırdı mı anlamadım orayı tam

yok hocam bitince o müzikler devam ediyor

• Extented versiyonda bitiş yazılarından sonra kısa bir sahne daha var. konuyu açan onu soruyor.

Hani filmin sonunda ağacın yanına gidip de kartları birleştirerek maça papazını açmışlardı ya, işte orda kartlar gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Extented versiyonda bitiş yazılarından sonra kısa bir sahne daha var. konuyu açan onu soruyor.

Hani filmin sonunda ağacın yanına gidip de kartları birleştirerek maça papazını açmışlardı ya, işte orda kartlar gitti.

yani çölün ortasında açamadığı kutularla kalakaldılar hocam kusura bakmayın filme göre sonunu bi bağdaştıramadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    are you ken?
    15 yıl önce açıldı
    Its not in anything you say
    3 gün önce açıldı
    That's You PS4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tgr1907 kullanıcısına yanıt

Filmin devamı için bir ip ucu işte.Orada ki sandıklarda hiç görülmemiş gösteri malzemeleri var sanırım.Kartlarda ya adamda ya da orada bir yerde bulunmayı bekliyor olabilir.Sandıklar kart sahiplerine özel de olabilir.Devamı kesin gelecek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Filmin devamı için bir ip ucu işte.Orada ki sandıklarda hiç görülmemiş gösteri malzemeleri var sanırım.Kartlarda ya adamda ya da orada bir yerde bulunmayı bekliyor olabilir.Sandıklar kart sahiplerine özel de olabilir.Devamı kesin gelecek bence.

evet olabılır sımdı mantıklı geldı

• Jack Wilder ne diyordu?" Hiç bir kilit kapalı değildir.

Onun o sandıkları açacağını tahmin ederek koymuş da olabilir. Emin değilim ama ben de böyle düşünerek sonunu bağlamıştım.>
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

quote:

yok hocam bitince o müzikler devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.