Şimdi Ara

NoWayOut Guild Kurulmuştur ~ [ GAIA ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
12.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: extraloob

quote:

Orjinalden alıntı: spor2008

extraloob forumundan baya faydalandım burdada görüyorumki bukadar hakarete karşı efendiliğini bozmuyorsun hll olsun başarılar dilerim...

teşekkürler canımcım tarzım değildir gereksiz klavye arkasından konuşmak saygı sevgi her zaman yanımdadır.

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Guild Union'la beraber FW'yi kazanmıştır FW kazanmış aristokratların oldugu bir guildde yer almak istiyorsanız pp pure botter high lvl arkadaşlarımızı bekliyoruz

Geçeme geçeme konucuğunda uçtu...
    Arkadaşlar şimdiden söyleyeyim...Bu union kaleyi almış tebrikler ama gelgelelim herşey kaleden ibaret değil...
    Oyun bile olsa insan bilmeli ki Türkün Türkten başka dost yok...Ama gidip yabancılara yalanmanın amacı ne anlamadım...Adamların çoğu Türklere küfrederken bu küfürleri görüp aldırış etmeden oynamak herkesin kaldırabileceği birşey olmamalı gerçekten iyi bir kapasite varmış...
    Doğrusu bu arkadaşlar ilkte Türklerin yanında olmak istemiş ama tüm Türklerce dışlanmış gibi bir pozisyona gelmiştir ama bu konuda bu kişilerin rolleri büyük...
    Şimdi de yabancı kişilerin arkasından kendilerini büyük göstermek istiyorlar...
    Türkler tarihinde de çok yaşamıştır bu olayı önce kendileri dost olmaya çalışıp aynı safta yer ararlar...Sonra olmayınca karşı tarafa yalanmaya geçerler...Ama bu yalama olmuş kişiler daha sonra varlıklarını yitirmiştirler...Extraloob ve tayfasıda birgün varlıklarını bir hiç uğruna yitirip yakınacaklar....

• quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

quote:

Orjinalden alıntı: spor2008

extraloob forumundan baya faydalandım burdada görüyorumki bukadar hakarete karşı efendiliğini bozmuyorsun hll olsun başarılar dilerim...

teşekkürler canımcım tarzım değildir gereksiz klavye arkasından konuşmak saygı sevgi her zaman yanımdadır.

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Guild Union'la beraber FW'yi kazanmıştır FW kazanmış aristokratların oldugu bir guildde yer almak istiyorsanız pp pure botter high lvl arkadaşlarımızı bekliyoruz

Geçeme geçeme konucuğunda uçtu...
    Arkadaşlar şimdiden söyleyeyim...Bu union kaleyi almış tebrikler ama gelgelelim herşey kaleden ibaret değil...
    Oyun bile olsa insan bilmeli ki Türkün Türkten başka dost yok...Ama gidip yabancılara yalanmanın amacı ne anlamadım...Adamların çoğu Türklere küfrederken bu küfürleri görüp aldırış etmeden oynamak herkesin kaldırabileceği birşey olmamalı gerçekten iyi bir kapasite varmış...
    Doğrusu bu arkadaşlar ilkte Türklerin yanında olmak istemiş ama tüm Türklerce dışlanmış gibi bir pozisyona gelmiştir ama bu konuda bu kişilerin rolleri büyük...
    Şimdi de yabancı kişilerin arkasından kendilerini büyük göstermek istiyorlar...
    Türkler tarihinde de çok yaşamıştır bu olayı önce kendileri dost olmaya çalışıp aynı safta yer ararlar...Sonra olmayınca karşı tarafa yalanmaya geçerler...Ama bu yalama olmuş kişiler daha sonra varlıklarını yitirmiştirler...Extraloob ve tayfasıda birgün varlıklarını bir hiç uğruna yitirip yakınacaklar....

+1
    Grand namesindeki yazı neden sanıyorsun ?
    + olarak saygı ve sevgi herzaman senin yanındaysa madem inanmıyorsun inananların Allahına saygı göster küfür etme..Çok saygılısın ya..

• Böyle bir mantık varmı yabancıların allahına küfür ettim
  • kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz senbaşka forumun yolunu tut kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Slayer

kendisine faydası olmayanın kimseye faydası olmaz senbaşka forumun yolunu tut kardeş

+1
  • Persia da cold glavier goldbotlar var. Yoksa çıkışı extraloobtan mı
  • Bu extraloob denen şahıs şerefsizlerin adilerin en adisidir!
    Adam grant namesinde Allah'a küfür atmış şerefsiz!
    Bir de gelmiş burda saygı ve sevgiden mi bahsediyorsun!
    Allah'a inancı olmayan birinden saygı ve sevgi nasıl beklenir!
    Ateist'in tekidir bu şerefsiz!
    Sözüm bu extraloob noob'una yalakalık yapıp onu savunan, biz ona iyi davranmıyoruz diye bize laf tutan şahsiyetsizleredir!
  • arkadaşlar kimseyi rahatsız etmeyelim konuyu uplayarak bırakın orda kardeşlerimize ihanet etmiş bunlar şimdi kime kardeş diye bahsediyolar bunlar burda sizin gibiler ekemek

Edit:kimse küfür etmem çünkü kötü söz sahibinindir ona o lafı söylersek ondan ne farkımız olurki saygılar DH...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Escasmu]

Böyle bir mantık varmı yabancıların allahına küfür ettim

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThumbStone

brrrrr bi cold glavier gördüm sandım
    aaaa bi cold glavier gördüm kaçim bari
    şimdi kafama dondurma atmasın

Konuyu uplamıcaktım ama bunu görüpte bişe yazmamak olmaz

• Saçmalık.Adam gelmiş guildini tanıtıyor.Şurda yorum yazanların toplasan 10u 70+ char yapmamıstır.Laf olsun torba dolsun tabii ki.Nedir alıp veremediginiz anlamıs değilim.Ne kadar hakaret ettiniz.Extraloob'un uslubunda bir kusur ben bulamadım

Ayrıca cold glavieye ye ustune basa basa vurgu yapmıssınız.Oynamasını bilene her char güzeldir.Ancak sunuda soylemeden edemeyecegim.Sanırım extraloob'un caylaklık donemleriydi

+5 simyası gercekten gercekleri içerisinde barındırmayan bir konu olmustu..

Size Gaida'da basarılar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Saçmalık.Adam gelmiş guildini tanıtıyor.Şurda yorum yazanların toplasan 10u 70+ char yapmamıstır.Laf olsun torba dolsun tabii ki.Nedir alıp veremediginiz anlamıs değilim.Ne kadar hakaret ettiniz.Extraloob'un uslubunda bir kusur ben bulamadım

Ayrıca cold glavieye ye ustune basa basa vurgu yapmıssınız.Oynamasını bilene her char güzeldir.Ancak sunuda soylemeden edemeyecegim.Sanırım extraloob'un caylaklık donemleriydi

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Saçmalık.Adam gelmiş guildini tanıtıyor.Şurda yorum yazanların toplasan 10u 70+ char yapmamıstır.Laf olsun torba dolsun tabii ki.Nedir alıp veremediginiz anlamıs değilim.Ne kadar hakaret ettiniz.Extraloob'un uslubunda bir kusur ben bulamadım

hey alalhım ya.Yine mı sen kardesim.Bir yerden de eksik kal.

• quote:

quote:

quote:

Yaşına veriyorum canım, Saat çok geç oldu yat artık ne dersin ? Ha dişlerini fırçalamayı da unutma ama Oke.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşına veriyorum canım, Saat çok geç oldu yat artık ne dersin ? Ha dişlerini fırçalamayı da unutma ama Oke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 5 Ekim 2008; 5:09:00 >

• @__EFENDI__

quote:

Oyun bile olsa insan bilmeli ki Türkün Türkten başka dost yok...

Extraloob'u sevmesem bile bu cumle SACMALIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

@__EFENDI__

quote:

Oyun bile olsa insan bilmeli ki Türkün Türkten başka dost yok...

Extraloob'u sevmesem bile bu cumle SACMALIK

Neresi saçmalık...Söyle neresi?3-5 kişi haricinde genelde tüm server yabancıları özellikle yüksek yerlere ulaşmış guild ve unionları Türk düşmanı....İstisnalarda kaideyi bozmayacağına göre tamamını ele alabiliriz...Yani gavurlara pek güvenmeyeceksin her an satışa getirilip dışlanabilirsin...Örnek veriyim kendimden; bir kale yabancılara aitti bizden de yardım istediler savunma için ,bizde gittik...Kaleyi savunduk savaş bitti,kale sahibinde kaldı...
    Benim Türk olduğumu ve guildde Türk arkadaşlar olduğunu bile bile tüm Türklere küfrettiler...Buna benzer bir sürü olay...

• quote:

Neresi saçmalık...Söyle neresi?3-5 kişi haricinde genelde tüm server yabancıları özellikle yüksek yerlere ulaşmış guild ve unionları Türk düşmanı....İstisnalarda kaideyi bozmayacağına göre tamamını ele alabiliriz...Yani gavurlara pek güvenmeyeceksin her an satışa getirilip dışlanabilirsin...Örnek veriyim kendimden; bir kale yabancılara aitti bizden de yardım istediler savunma için ,bizde gittik...Kaleyi savunduk savaş bitti,kale sahibinde kaldı...
    Benim Türk olduğumu ve guildde Türk arkadaşlar olduğunu bile bile tüm Türklere küfrettiler...Buna benzer bir sürü olay...

Bu tür konular hakkında forumda defalarca ve defalarca tartışıldı ve çoğu kişi Türklerin(oyun için konuşuyorum) bu tür davranışları hakettiğini düşünüyor.
    Nedeni de Bizim ülkemizde almış başını gitmiş olan internet kafeler, burada ki 16 yaşından küçük bir çok kişi oyunu ciddi anlamda oynamıyor ve genede tek zevkleri diğer oyuncuları rahatsız etmek oluyor. Oyundaki Türklerin büyük bir çoğunluğunu bu çocuklar ve biyolojik yaşı büyük fakat akıl yaşı bu çocuklardan farksız olan bir çok yetişkin oluşturuyor. Buda yabancıların Türkler hakkında genelleme yapmasına sebeb oluyor.

Diğer bir yandan sende haklısın "Türkün Türkten başka dost yok..." bu cümle gerçekten doğru çünkü genelde Türklerle kimse arkadaşlık kurmak istemiyor o yüzden Türklerin yabancı arkadaş edinmesi biraz zor.

• quote:

İşte biri daha!
    Yav biri hepimizi yaratana küfür atarsa yine onu mu savunacaksın!
    Yabancının Allah'ı falan değil Allah birdir Allah'tan başka ilah yoktur!

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Bu tür konular hakkında forumda defalarca ve defalarca tartışıldı ve çoğu kişi Türklerin(oyun için konuşuyorum) bu tür davranışları hakettiğini düşünüyor.
    Nedeni de Bizim ülkemizde almış başını gitmiş olan internet kafeler, burada ki 16 yaşından küçük bir çok kişi oyunu ciddi anlamda oynamıyor ve genede tek zevkleri diğer oyuncuları rahatsız etmek oluyor. Oyundaki Türklerin büyük bir çoğunluğunu bu çocuklar ve biyolojik yaşı büyük fakat akıl yaşı bu çocuklardan farksız olan bir çok yetişkin oluşturuyor. Buda yabancıların Türkler hakkında genelleme yapmasına sebeb oluyor.

Diğer bir yandan sende haklısın "Türkün Türkten başka dost yok..." bu cümle gerçekten doğru çünkü genelde Türklerle kimse arkadaşlık kurmak istemiyor o yüzden Türklerin yabancı arkadaş edinmesi biraz zor.

Bu dediğin çok doğru ama bence tek sebep bu değil...
    Hergün görüyoruz ki fake bir nickle global atıp duruyorlar Türklüğü ve müslümanlığa küfür ederek...Onlar bunu yaptıkça herkes gaza gelip başlıyor küfretmeye ve adamların istedikleri tekrar oluyor...Adamlar gaza getirip Türkleri hırçın,saldırgan olarka göstermek istiyorlar...Çoğu kezde başarılı oluyorlar...
    Çocukların istediği 10-20k onlar için rahatsızlık verici birşey değil,aksine Türkleri küçük düşürmek için ellerine geçebilcek en iyi fırsat...
    Onların acıları bence geçmişten geliyor...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.