Bız senin tabirinle Turk bir guild olarak GAVUR guildlerin uniondayız ve herkes tarafından seviliriz..
Kimse bize saygısızlık veya başka bir şey yapmaz çünkü bizde onlara yapmayız
10k pilizciler haric bizde onları adam yerine sayan yok..
Yabancı insanlara senin tabirinle GAVUR LA BUNLAR gibi yaklaşırsan evet senin Turkten baska dostun olmaz
Benim Turk'ten cok yabancı arkadaşım var Hepsiyle gayette iyi anlaşıyorum..
ekleme beni gurban
quote:
Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_
@__EFENDI__
Bız senin tabirinle Turk bir guild olarak GAVUR guildlerin uniondayız ve herkes tarafından seviliriz..
Kimse bize saygısızlık veya başka bir şey yapmaz çünkü bizde onlara yapmayız
10k pilizciler haric bizde onları adam yerine sayan yok..
Yabancı insanlara senin tabirinle GAVUR LA BUNLAR gibi yaklaşırsan evet senin Turkten baska dostun olmaz
Benim Turk'ten cok yabancı arkadaşım var Hepsiyle gayette iyi anlaşıyorum..
Yazımın ortasında bir cümle var istisnalar kaideyi bozmaz...Allaha şükür öyleleride var bazı yerlerde...Ama şöyle bir çoğunlama yaptın mı senin arkadaşlarından her serverde bir kaç tane var...
rev6dakı son msji Last Msg heyecan 500 ytl verdim sm ye mk
quote:
Orjinalden alıntı: Virtus
Saçmalık.Adam gelmiş guildini tanıtıyor.Şurda yorum yazanların toplasan 10u 70+ char yapmamıstır.Laf olsun torba dolsun tabii ki.Nedir alıp veremediginiz anlamıs değilim.Ne kadar hakaret ettiniz.Extraloob'un uslubunda bir kusur ben bulamadım
Ayrıca cold glavieye ye ustune basa basa vurgu yapmıssınız.Oynamasını bilene her char güzeldir.Ancak sunuda soylemeden edemeyecegim.Sanırım extraloob'un caylaklık donemleriydi
+5 simyası gercekten gercekleri içerisinde barındırmayan bir konu olmustu..
Size Gaida'da basarılar dilerim.
Tmm sakin ol.. extraloob pasific zamanında heretic ile beraber girdiğim guildde kendisine yalakalık yapmadığım için kendi çıkarlarına ters düştüğüm için beni guildden atmıştı.. Sandığın gibi biri değil..Eğer uslubuyla birisinin iyi biri olduğu çıkarımını yapıyorsan internet dünyasına hoşgeldin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme