wifi a baglanmada problem yok, modem yakinda zaten. full cekiyor veya 4 bar olarak cekiyor.
Fakat update leri yaparken ( uzun dosyalar 250 kusur mb ) , bir sure sonra connection limited a dusuyor, ve baglanti kopuyor.
Bu tarz bir sorunla karsilasan oldu mu ?
ilk actiktan sonra swupdate ile sonuncu wifi driver lara update etti ( fabrika driver larinda olur muydu bu sorun bilemiyorum ) , ardindan bu problem cikti. Ama dedigim gibi lk uzun denememde yasadim problemi.
limited a dustukten sonra discconect edip tekrar baglaninca bir problem yok.
tsekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: draedan
selamlar
konu ultrabook u henuz bugun aldim.
wifi a baglanmada problem yok, modem yakinda zaten. full cekiyor veya 4 bar olarak cekiyor.
Fakat update leri yaparken ( uzun dosyalar 250 kusur mb ) , bir sure sonra connection limited a dusuyor, ve baglanti kopuyor.
Bu tarz bir sorunla karsilasan oldu mu ?
ilk actiktan sonra swupdate ile sonuncu wifi driver lara update etti ( fabrika driver larinda olur muydu bu sorun bilemiyorum ) , ardindan bu problem cikti. Ama dedigim gibi lk uzun denememde yasadim problemi.
limited a dustukten sonra discconect edip tekrar baglaninca bir problem yok.
tsekkurler.
Selam,
Aynı sorun bende de var. siz çözebildiniz mi?
merhaba,
evet bir nevi cozdum.
driver imi update etmistim , problem yaratan oymus.
geriye, rollback yapinca duzeldi, artik hic bir sekilde wifi modem driver i uplamiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme