fakfukfon a gider onlar 5k pls cilere karsı alınmıs GM lerin guzel bi uygulaması^^ saka bi yana oyun belleginden siliniyor
canavardan çıkan para===>>> Karakter===>>>NPC===>>> geceleride siz görmezken NPC ler yeni spawn olan monsterlere veriyo o parayı
israf ediyolar boşuna geridönüştürebilirler onları
quote:
Orjinalden alıntı: MoosacheR
canavardan çıkan para===>>> Karakter===>>>NPC===>>> geceleride siz görmezken NPC ler yeni spawn olan monsterlere veriyo o parayı
rüşvet veriolar unque biraz plyerleri beklet die
quote:
daha mantıklı
Bencede onlar arkadaşın dedigi gibi zincirleme yapıyorlar canavar=karakter=npc ve tekrar degişik canavarlara gidiyorlar tabii buda benim düşüncem...Herkese iyi şanslar...
bir hp potuna verdiğiniz paranın kendise size canavardan yeniden çıkabilir
Şimdi Benim Sattığım İtem Mesela Bi adamın Kestiği Mobtan Mı Çıkıyor ??
quote:
Orjinalden alıntı: GAZI_TURK
benim tahminim öyle gerçek mi bilmiyorum
ya arkadaşlar ne gm i yaa gm ne yapsın 1 lwl glavie blade vs. vs. Ya çok basit bi soru oyunun belleğinden siliniyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GAZI_TURK
benim tahminim öyle gerçek mi bilmiyorum
ewet olabılır ole bısı mantıklı
Sistemden silinir.Yoksa ben yaptığım blue bir itemi satacam NPC onu başkasına al sana hazır item diyecek olurmu?Direkt siliniyor.İmkan varmı ordan al buraya aktar olmaz öyle şey mantık dışı.
birde geceleyin bankalardaki para taşıyan tırlardan oyuna koyuyorlardır geceleyin biz görmeden canavarlara dagıtıyorlardır...Nede olsa tır saglam thief mief denk gelirse indirmesin muhabbeti Şakanında böylesi kızmayınnn