yok biriktiriolar şu 5m veren bi yarışma vardıya onun için biriktiriolardır amma sıktım :P
bencde npc sattıktan sonra yaratıklara gidiyo...
Npc'ye kurt satarsak nolcak?
siliniolar heralde bnc mantıklı
bence en mantıklsıı tekrar geri yükelni hatta be n şait oldum tam itemi sattım 10 dakika sonra aynı özlelikler aynı blue aynısının tıpksıı çıktı
bence 2 side mantıklı dielm atı sattın npc ye canavarlardan çıkcak hali yok e ama dier itemler çıkıo olabilir oyun hafızası onları canavarlarda çıkarıodur(dengeli oluodur tabi düsünsenize big eyed ghosttan 62 +4 sosun blue bi glavie çıktıını )
NOT:çok karmasık yazdım yaw
quote:
Orjinalden alıntı: hosaff
bence 2 side mantıklı dielm atı sattın npc ye canavarlardan çıkcak hali yok e ama dier itemler çıkıo olabilir oyun hafızası onları canavarlarda çıkarıodur(dengeli oluodur tabi düsünsenize big eyed ghosttan 62 +4 sosun blue bi glavie çıktıını )
NOT:çok karmasık yazdım yaw
62 sosun? destekli salla biraz la
Ya yerden almadığımız paralar onlarda siliniyordu herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
Bencede onlar arkadaşın dedigi gibi zincirleme yapıyorlar canavar=karakter=npc ve tekrar degişik canavarlara gidiyorlar tabii buda benim düşüncem...Herkese iyi şanslar...
Bu Çok Mantiksiz..
O Zaman Hep Ayni Itemler Olurdu Oyunda(Ayni Özellikler Yani)
+
SoX de Çikmazdi O Zaman.. Tabii ki Siliniyor Oyundan Itemler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme