Şimdi Ara

nPerf, Türkiye'deki mobil operatörlerin hızını ölçtü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim insanimiz ne zaman kiyas yapmaktan vazgececek bilmiyorum.
    Sidik yaristirmaktan keyif aliyor insanlar hayret etmemek elde degil.
    Bulundugun konuma, yogunluga, elindeki cihaza gore degisiyor zaten hız denen şey. Benim oturdugum yer ogrenci mahallesiyse burada Turkcell bile tatmin etmiyor. Turk telekomda video bile acamiyorum. Köye gidiyorum, cevre koylerin toplam nüfusu 200-250 ee orada turk telekom bile muthis bir hız veriyor. Bakarsın senin bulundugun yerde hangi operatör iyiyse gecersin ona. Senin cevrendeki 5-10 kisiden duydugun bilgiyle nasil yargilama yapabiliyorsun ? Bu yetkiyi kim veriyor size ya yeminle gozumde gram degeri kalmiyor artik insanlarin. Buraya yorumu yazanlar sokakta, orada burada karşılaştığımız insanlar.
    Aklı başında, işkembeden sallamayan insanları tenzih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    Vodafone nerede ?
  • geryerde cekse tt de yavas degil de sehirden biraz cik sebeke yok diyor. ne anladim bilmem kac megabitten ben?
  • ne kadar ekmek o kadar köfte muhabbeti
  • santhora kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hem mobilde hem evde Vodafone kullanıyorum son zamanlarda ciddi sorunları var. Bağlantı kalitesi ve hızı sorunlu bir türlü çözemediler.

• FlightClub kullanıcısına yanıt
    TT sadece faturalıya veriyor VoLTE'yi.

• Vodafone kurumsal kullaniyorum , is yerimde hic çekmiyor, 24 ay taahhut verdigim icin cakilip kaldim . Berbat bi operatör , 11 ay da taahhutum bitecek ttelekoma gececegim . . .

• interwap kullanıcısına yanıt
    Zaten faturalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi vodafone'dan gına geldi yemin ederim şirket telefonunda 5000dk var ama gel gör ki kullanamıyorsun. Çekmiyor hiçbir yerde.

• perfect0061 kullanıcısına yanıt
    24 aylık taahhütleri istediğin zaman iptal edebiliyorsun. Müşteriyi 12 ayın üstünde taahhütler ile bağlayamazlar. Mesut ÇEVİK in Aydın AĞAOĞLU ile yaptığı video serisinde detaylarını görebilirsin.

• nPerf iyi güzel ama bazı gariplikleri var. Mesela ping süreleri aynı veri merkezindeki Speedtest.net sunucularına göre daha uzundur. Mesela Speedtest Doruk.net sunucusuna pingim 22 ms iken, nPerf ile en az 32 çıkıyor. Hız ölçümünde de 50 Mbit bağlantıda 50'nin üstüne çıktığı çok oluyor. Bu tür stabilite sorunları da var biraz.

nPerf'i yıllardır kullanırım ve hatta ilk Türkçe tercümelerini de ben yaptın. Bu yılkileri yapamayacak kadar yoğun olunca başkasına yaptırıyorlar artık sanırım.
  • Vodafone pişmanlıktır.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone pişmanlıktır...

• Turkcell kullanıyorum şu aralar ama hızlı olsa ne olur? Diğerlerinin 8-10GB kota verdiği fiyat bandına 2GB veriyor.
  • TT kullanıyorum. Vodafone geçecektim, bu haberi gördüm vazgeçtim.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Vodafone millet şikayetçi eski istasyonlarını güncelleyip band1 band8 band7 yayın veriyor 100 üzeri hız alıyorum rahatlıkla

evde sistem otomatik band 1 e alıyor yoğunluk oluşmasın diye .Telekomdan çok band 7 kullanıyor .

2100 de band genişliği az Fakat.
  • kesinlikle geçmeyin son 2-3 aydır sürekli çekim problemleri yaşıyorum çevremde sorduğumdada aynı olduğunu gördüm temmuzda taahhüt biteceği için değiştirmiyorum hattı bittiği gün turkcell kesinlikle

• İçeriği okumadan tahmin ettik.

• Tt den beklenmedik performans

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.