|
Bildirim
Bu Vodafone'a noldu gerçekten anlamak zor. son zamanlarda şehrin göbeğinde evimde bile çekme sorunları oluşmuştu ki etrafımda ki çoğu kişi de de böyle. Adamalara yüzlerce şikayet gidiyo. Hiç mi dikkate almazlar. internet keza o derece kötü. Neyseki şirketim Turkcell'e geçti de rahat ettik.
|
Türkcel pahalı gardaş biz alamak.
|
Vodafone kullanıyorum önceden Tt kullanıyodum. Vodafone gerçekten 4g kullandığını düşünmüyorum. 3g de bile diğer opratörler daha yüksek hız veriyor.
|
vodafone internet hızı cidden kötü. 3g si 4g den hızlı
|
Turkcell fiyat olarak tuzlu olsa da hız ve çekim kapasitesi konularında rakiplerinden ileride.
|
Onun sebebi Vodafone’nun 4G için en kötü bantları satın almasından kaynaklı. Dolayısıyla nüfusun yoğun olduğu yerlerde hız ciddi ölçüde düşüyor. Vodafone 4G işinde Turkcell ve TT’nin gerisinde. Hele ki virüs yüzünden millet evlere kapanıp telefondan internete yüklenince hız farkı kendini iyice hissettirmeye başladı.
|
Vodafone'un şu son 5 yıldaki fırsatı nasıl da beceriksizce heba ettiğini gösteren tablo.
Oysa biraz yanına yanaşsa o kadar çok insan geçmeye hazır ki; başta ben. Telekom'un bile gerisinde kalmışlarç |
Bizim insanimiz ne zaman kiyas yapmaktan vazgececek bilmiyorum.
Sidik yaristirmaktan keyif aliyor insanlar hayret etmemek elde degil. Bulundugun konuma, yogunluga, elindeki cihaza gore degisiyor zaten hız denen şey. Benim oturdugum yer ogrenci mahallesiyse burada Turkcell bile tatmin etmiyor. Turk telekomda video bile acamiyorum. Köye gidiyorum, cevre koylerin toplam nüfusu 200-250 ee orada turk telekom bile muthis bir hız veriyor. Bakarsın senin bulundugun yerde hangi operatör iyiyse gecersin ona. Senin cevrendeki 5-10 kisiden duydugun bilgiyle nasil yargilama yapabiliyorsun ? Bu yetkiyi kim veriyor size ya yeminle gozumde gram degeri kalmiyor artik insanlarin. Buraya yorumu yazanlar sokakta, orada burada karşılaştığımız insanlar. Aklı başında, işkembeden sallamayan insanları tenzih ediyorum. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Mart 2020; 15:2:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 23 Mart 2020; 15:21:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|