Şimdi Ara

Nseries yeni nesil telefonlara bir öncümü yoksa tam bir fiyaskomu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • symbian nokianın pazar payını artırıyor. Yurt dışı formlarda palm Os firmasının dağılmasında en önemli neden olarak symbain pazar payını artırması sayılıyor.

Bu forum bir süredir takip ederim işletim sisteminin ne işi yaradığı bilmeden atıp tutan içinde java barındırn symbianı javayla eş tutan bir çok ifade var.
    sybian kötü diye cep telefonunlarına özgü bir işletim sistemine karşı olmak ayrı bir şey benim ihtiyacım yok demek ayrı bir şey .
  • quote:

Orjinalden alıntı: daralMAN
    cep telefonunlarına özgü bir işletim sistemine karşı olmak ayrı bir şey benim ihtiyacım yok demek ayrı bir şey .

olay bu ...
  • cogu kisinin we benim nokia alma nedenimiz 2. el olarak en cok nokianin para etmesi bende n70 war 1gb hafiza karti taktim mp4 formatindaq film izliyebiliyorum yada mp3 dinliyebiliyorum ama telefondan memnun degilim cunki alirken cok fazla beklenti icindeydim tefon beklentilerimin yarisina bile cevap wermedi
  • Evet bencede fiyasko.......
    N70 aldım kıssa bir süre önce,
    video çekimi kesik kesik, ses desen ne dediğim anlaşılmıyor, kurbağa viyaklaması gibi bişey...
    bunca patırtı gürültü bu alet için mi koptu? (gerçi o patırtının enaz yarısını biz kopardık ya....)
    Kısaca, yine :
    Yüksek beklentiler sokağı, hayalkırıklığı mahallesine çıktı...
    Hayırlısı olsun biz bunca abartırsak adamların aletlerini.... onlarda bunu yapmayı kendilerinde hak görürler tabiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

cogu kisinin we benim nokia alma nedenimiz 2. el olarak en cok nokianin para etmesi bende n70 war 1gb hafiza karti taktim mp4 formatindaq film izliyebiliyorum yada mp3 dinliyebiliyorum ama telefondan memnun degilim cunki alirken cok fazla beklenti icindeydim tefon beklentilerimin yarisina bile cevap wermedi

dostum çamaşır bulaşıkmı yıkatacaktın N70 e yani ne yapacaktı sana?
  • İsteklerinizi hangi telefonun karşılayacağını bilmiyorsunuz. Sonra telefonlara kabahat buluyorsunuz. Birşeyler üretmeyen bizlerin yapılan cihazları bu kadar umarsızca eleştirmesi hiç mantıklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

cogu kisinin we benim nokia alma nedenimiz 2. el olarak en cok nokianin para etmesi bende n70 war 1gb hafiza karti taktim mp4 formatindaq film izliyebiliyorum yada mp3 dinliyebiliyorum ama telefondan memnun degilim cunki alirken cok fazla beklenti icindeydim tefon beklentilerimin yarisina bile cevap wermedi

haklı adamlar daha ne yapsınlar n70 video olarak çok üstün diğer tellerden.fotoğrafta iyi çekiyor.video seyretmekte güzel.symbian sayesinde bi sürü özellik daha eklenebiliyor.benim en çok eksik gördüğüm yanı ekolayzır ayarının olmaması ve kulaklığının iyi olmaması.onun dışında çok güzel bi tel.
    elbette sorunlar oluyor.olacakta hiç bi şey kusursuz değil.bana piyasada telefon söyleyebilirmisiniz her alan telefondan memnun?ben bilmiyorum

• Bence N series fiyasko. Daha doğrusu aynı hiçbir değişme yok. Sadece isimler değişti 4 basamaklı sayılarda oluşan isimler N ile başlayan 2 basamaklı sayılara yerini bıraktı. Tamamiyle bildiğimiz symbian
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

quote:

haklı adamlar daha ne yapsınlar n70 video olarak çok üstün diğer tellerden.fotoğrafta iyi çekiyor.video seyretmekte güzel.symbian sayesinde bi sürü özellik daha eklenebiliyor.benim en çok eksik gördüğüm yanı ekolayzır ayarının olmaması ve kulaklığının iyi olmaması.onun dışında çok güzel bi tel.
    elbette sorunlar oluyor.olacakta hiç bi şey kusursuz değil.bana piyasada telefon söyleyebilirmisiniz her alan telefondan memnun?ben bilmiyorum

tabi ki söylerim 3310

• Nokia N serisine fiyasko demek doğru olmaz çünkü N serisi tamamen farklı bir kitleye hitap ediyor.

Pil ömrü,boyut ve hız gibi faktörlere önem veren; telefona program yüklemeye önem vermeyen insanların başka telefonlara yönelmeleri doğru olur diye düşünüyorum.
  • SU N92 DE TV İZLEME OLAYI BİR İLK Mİ YOKSA DİĞER BİR COK CEPTENDE TV İZLEYEBİLİYORMUYUZ ARADAKİ FARK NEDİR AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Nokia N serisine fiyasko demek doğru olmaz çünkü N serisi tamamen farklı bir kitleye hitap ediyor.

Pil ömrü,boyut ve hız gibi faktörlere önem veren; telefona program yüklemeye önem vermeyen insanların başka telefonlara yönelmeleri doğru olur diye düşünüyorum.

elbette ki iyileşmeler var telefonda ama köklü değişmeler yok. ilk başlarda bahsettiğim bir olay var diyelimki a şahsına iki telefon için ses etiketi oluşturamıyoruz. elbette ismi iki kere kaydetmek mümkün ama bu kadar basit bir olayın eksik olması yanlış. ve büyük bir atılım yok mesela win 3.1 ile win95 arası bir uçurum ama win95 ile win98 arası sadece iki sokak diyebiliriz. bence artık köklü bir değişim şart. 7650 ile n70 aşağı yukarı aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

quote:

quote:

tabi ki söylerim 3310

3310de sorunsuz bir telefon değildi.mesela annemde vardı 3310 şarjı yüksek olmasına rağmen birdenkapanıyordu telefon.pilde bozukluk vardır diye pili değiştirdik ama telefon hala aynı şekilde devam ediyor.tamirede gitti bi çok kez ama olmadı.kusursuz telefon varmı başka bildiğin?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

quote:

quote:

tabi ki söylerim 3310

3310de sorunsuz bir telefon değildi.mesela annemde vardı 3310 şarjı yüksek olmasına rağmen birdenkapanıyordu telefon.pilde bozukluk vardır diye pili değiştirdik ama telefon hala aynı şekilde devam ediyor.tamirede gitti bi çok kez ama olmadı.kusursuz telefon varmı başka bildiğin?

Hadi hadi çamur atmayın şimdi. Çıktığında wauuuww dediğimiz ve o zamanlar 250 YTL gibi bi para verip aldığımız nostaljik bir telefon 3310. Yılanıyla birlikte

• n73 galliba bu n series kotu gidisne dur der ya arakdaslar bu n91 almak cok buyuk bir hata bi kere ilk kez denemis bir programlari var ayrica ilk defa n seres icinde wifi denendi bi de tipi cok kayik tus atkii boktany ani pek guzek deil aam tum n sersine bok atamaya da olanak vermiyo
  • alla alla ben n80 kullanıyorum çok büyük sorunlarım yok çok da seviyorum. bi uymayan javaları küçük gösteriyor. eski sis programları çalıştırmıyor. bi de galeri de bazen reset attıreabiliyor (15-20 defa girdiğimde falan) versiyonu 0.3 ile biten
  • Walla arkadaslar... Bazi N serisi telefonlari ii... bazıları fiyasko bencede....
    mesela N70... ben en son telefonumu alırken satıcı bana illa N70 alda al diye tutturdu... ama cok yakın bi surede 6280 cıkıcakti piyasaya
    ben 6280'i bekledim ve aldım... cunku smbyian isletim sistemi bana cok agır geliyodu... 6280'deki S40 sistem cok hızlı ve kullanıslıydı..
    o yuzden N70 almadıgım icin cok memnunum....
    (burada N70 kullanan arkadasları yadırgamıyorum... yanlıs anlamasınlar sakın bu sadece benim dusuncem)

ha bide satıcı bana soyle konusuyodu... bak bu "N" serisi nokia'nın en ust serisi napicaksin normal serideki 6280 'i diyodu...
    ama N serisinin abartı bir ustunlugu yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 10 Ağustos 2006; 12:18:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.