Bildirim
NSF convert
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8ebbba59-5f17-4e52-8980-c4f0dfa92d65&displaylang=en
böyle bir connector add-in i var microsoftun..
Lotus kurulu bir pcde outlook ve bu add-in yardımı ile lotusdaki mailleri açabilirsin..Oradan da pst olarak başka bir pcye aktarabilrisin diye düşünüyorum.
Converter da var ama ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.
Biraz kurcaladım da bu add-in lotusun 4.x and 5.x sürümlerinden export edilen dosyaları kendisine import edebiliyor.Ama sanırsam 6.x sürümlerine desteği yok.
Sizin lotus sürümü nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8ebbba59-5f17-4e52-8980-c4f0dfa92d65&displaylang=en
böyle bir connector add-in i var microsoftun..
Lotus kurulu bir pcde outlook ve bu add-in yardımı ile lotusdaki mailleri açabilirsin..Oradan da pst olarak başka bir pcye aktarabilrisin diye düşünüyorum.
Converter da var ama ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.
cevabın için teşekkürler, fakat bendeki notes datası 7 ile alınmış ve 7 ve üzeri bi yerden bulup indirmem lazım ozaman.. yinede teşekkürler
-
Üstte mesajımı editledim önce onu belirteyim.
Bunun yanında office in 2007 versiyonu belki daha yüksek sürümleri import etmeyi sağlıyordur.Add-in i kurup denemeni tavsiye ederim.
Bunun yanında bir lotus programı bularak (4 ya da 5 sürümü)
7 de export ettiğin datayı onun içine atıp tekrar 4 ya da 5 sürümü olarak export etmeyi de deneyebilirsin. -
merhabalar, vermiş olduğun program office 2007 de çalışmamakta şimdi 2003 üzerinde bi deneyecem bakalım... teşekkürle -
2007 değil zaten..2003 de denemelisin. -
"Bunun yanında office in 2007 versiyonu belki daha yüksek sürümleri import etmeyi sağlıyordur." bu yazına istinaden yazdım zaten -
Anladım..
Oradaki düşüncem 2007 office için belki yeni bir add-in çıkarmışlardır ya da içinde gömülü olarak geliyordur idi.
Siz bir deneyin dediklerimi..Bakarız tekrar -
denedim,
illede lotus notus un 7 ve üzeri istiyorki şimdi onu bulup indirmek gerek -
Arkadaşlar Lotus Notus Hakkında dönem ödevim var.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ??? -
güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X