Şimdi Ara

NSF convert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lotus notes v7 de oluşturulan nsf datasını csv yada pst formatına convert edebilecek free program yada farklı bir yönter varmıdır?

• http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8ebbba59-5f17-4e52-8980-c4f0dfa92d65&displaylang=en

böyle bir connector add-in i var microsoftun..

Lotus kurulu bir pcde outlook ve bu add-in yardımı ile lotusdaki mailleri açabilirsin..Oradan da pst olarak başka bir pcye aktarabilrisin diye düşünüyorum.

Converter da var ama ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.

Biraz kurcaladım da bu add-in lotusun 4.x and 5.x sürümlerinden export edilen dosyaları kendisine import edebiliyor.Ama sanırsam 6.x sürümlerine desteği yok.
    Sizin lotus sürümü nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8ebbba59-5f17-4e52-8980-c4f0dfa92d65&displaylang=en

böyle bir connector add-in i var microsoftun..

Lotus kurulu bir pcde outlook ve bu add-in yardımı ile lotusdaki mailleri açabilirsin..Oradan da pst olarak başka bir pcye aktarabilrisin diye düşünüyorum.

Converter da var ama ücretsiz bulabileceğini hiç sanmıyorum.

cevabın için teşekkürler, fakat bendeki notes datası 7 ile alınmış ve 7 ve üzeri bi yerden bulup indirmem lazım ozaman.. yinede teşekkürler

• Üstte mesajımı editledim önce onu belirteyim.

Bunun yanında office in 2007 versiyonu belki daha yüksek sürümleri import etmeyi sağlıyordur.Add-in i kurup denemeni tavsiye ederim.
    Bunun yanında bir lotus programı bularak (4 ya da 5 sürümü)

7 de export ettiğin datayı onun içine atıp tekrar 4 ya da 5 sürümü olarak export etmeyi de deneyebilirsin.
  • merhabalar, vermiş olduğun program office 2007 de çalışmamakta şimdi 2003 üzerinde bi deneyecem bakalım... teşekkürle
  • 2007 değil zaten..2003 de denemelisin.
  • "Bunun yanında office in 2007 versiyonu belki daha yüksek sürümleri import etmeyi sağlıyordur." bu yazına istinaden yazdım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Bad animation file format
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım..

Oradaki düşüncem 2007 office için belki yeni bir add-in çıkarmışlardır ya da içinde gömülü olarak geliyordur idi.

Siz bir deneyin dediklerimi..Bakarız tekrar
  • denedim,

illede lotus notus un 7 ve üzeri istiyorki şimdi onu bulup indirmek gerek
  • Arkadaşlar Lotus Notus Hakkında dönem ödevim var.
    Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ???
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.