Şimdi Ara

NSIS ERROR??? BU DA NE Kİ ŞİMDİ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
132.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _cChiLEq

quote:

Orjinalden alıntı: AIMAR53

eğer bu sorunu hala yaşayan varsa çözüm bu :

mesela ben flyff yi indirmiştim buhatayı verdi sizde böyle uygulayın :::::

önce setup dosyasına sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur diyoruz. daha sonra masaüstüne gelen kısayola sağ tıklayıp özellikler e basıyoruz ve hedef bölümüne ...(setupun olduğu yer)\FlyffUsaSetup_xfire.exe /NCRC yazıyoruz..ve kısayola çift tıklıyoruz kurulum başlayacaktır...

İşe yaramıyorki.

Bugün bende format attım bendede bu sorun çıktı çözemedim arkadaşın dediği çözdü olayı...

sendede olacaktır eminim sen yanlış yazmış olabilirsin.

.exe /NCRC exe den sonra boşluk bırak dene..

diğer programları deniyorum

• beyler bu sorunu yaşayanlarin cogu nViDia nin Driverlerini kullanıyor eğer nVidia driver kullaniyorsaniz Ethernet sürücüsü yüklemediğiniz taktirde sorun çözülüyor,kullanmıyorsanız format attiktan sonra hangi driverları yuklediginize ve İnternetle alakalı olup olmadına DİKKAT EDİN !!!!

Saygılarimla Alıntı Değildir.Bizzat Yazılım uzmanı abim bulmustur....
  • slm bendede bu problem var konu eskı ben tekrar ateşlendiriyım dedım nasa programını ındırdım setupa tıklayınca nsıs error hatası verıyor belkı aradan gecen zamnda kesın cozumu bulunmusdur
    yardımlarınız için tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_BuFFy

beyler bu sorunu yaşayanlarin cogu nViDia nin Driverlerini kullanıyor eğer nVidia driver kullaniyorsaniz Ethernet sürücüsü yüklemediğiniz taktirde sorun çözülüyor,kullanmıyorsanız format attiktan sonra hangi driverları yuklediginize ve İnternetle alakalı olup olmadına DİKKAT EDİN !!!!

Saygılarimla Alıntı Değildir.Bizzat Yazılım uzmanı abim bulmustur....

oldu oldu olduuu :D:D tesekkurler
  • ayrıca kurulum dosyasının bulunduğu klasör adında türkçe karakter olması da bu problemin nedenlerinden biri. c:/new folder içine atmayı da deneyebilirsiniz.
  • "I:\programlar\programlar\Nasa\Nasa Yer Küre Araştırma Programı.exe" /NCRC nasanın programı bu şekilde calıştı ama yanında indirdigin programları kurduktan sonra
  • byfacia kardeş teşekürler oldu
  • AIMAR53 ve byfacia çok teşekkürler..
  • Benimde karşıma çok çıktı ve hep bu yolla sorunu hallettim!

NSIS ERROR??? BU DA NE Kİ ŞİMDİ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 19 Ağustos 2008; 14:03:42 >
  • YA BENDE OLMUO
  • quote:

Orjinalden alıntı: moontaxi

ayrıca kurulum dosyasının bulunduğu klasör adında türkçe karakter olması da bu problemin nedenlerinden biri. c:/new folder içine atmayı da deneyebilirsiniz.

olay budur, başka cevap aramayın

denedim oldu. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

arkadaşlar bu sorunu yaşayan yaklaşık 5 milyon insan var. ve herhangi bi programda oluşabiliyor.. hafif bi araştırma yaparsanız eğer global olarak bi çok forumda aynı sorunlar var..

GENEL KANI indirdiğiniz programların TCP ayarlarınızdan kaynaklanan DOWNLOAD sırasında oluşan corrupt lar.. Yani aslında bilgisayarınızda bu iş için yapabilceğiniz bişii yok. TCP optimizer programını kurup, Download ve tcp ayarlarınız bi miktar değiştirerek ( tercihen rate lerinizi düşürerek ) [ bu şekilde yapıp çözen 3 - 5 bin kişi var ] corrupt hatası veren dosyayı tekrar ve YAVAŞ bir şekilde indirme ile çözebilirsiniz.. İNSTALL ler ile alakalı bi sorun değil. Yada windwos unuzun ayarları ile alakalı değil ( sistem dosyaları yani )

Bu söylediğim size %100 çözüm sunmaz.. Zaten sorunun %100 çözümü yok..

Yukarda PATCH ini yükle diyen arkadaşa da selamlarımı yolluyorum.. Azıcık bişii bilin öyle yazın..

Bi kısım da, programı olduğu gibi cd/dvd yeçekip, programı yükleyebileceği bi bilgisayar bulup ( %100 şans ) kurduğu programı vs. image oalrak kendilerine çekmek...

Gördüğünüz gibi.. Sorunun çözümü için sabit bi yöntem ne yazıkki yok. Bizde halen gerek forumlarda gerek mypage lerde ki tartışma ortamlarında çözümü bulmaya/aramaya devam ediyoruz...

Dostum senin şu NAsa ile ilgili progrm için tavsiyem. bulabilirsen başka bi linkten bul ( avrupa server ları olsun mümkünse ) ordan indir. indirirkende ( 160 mb gerçi ama ) download programı/hızlandırıcı kullanmadan windows download ile indir...

hakkaten saçmalamışsın.... benim 5-6 yıldır setup yaptığım dosyalar, 1-2 aydır yüklenmiyor bu
    sorun yüzünden... çözemediğim tek sorun bu.. bukadar şeyi boşyere yazmışsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: teneke01

Benimde karşıma çok çıktı ve hep bu yolla sorunu hallettim!

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN... aynen oldu kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilleus52 -- 29 Eylül 2008; 14:48:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: repci_sinan

Arkadaşlar belkide çözümünüz bende olabilir.Dün akşam Bilgisayarımı nasıl daha hızlı açtırabilirim diye düşünürken bir makaledeki işlemleri yaptım ve bu NSIS Error hatası çıktı güncelleme vb şeyler yapamadım aklıma makalede uyguladığım işlemler geldi ve hatanın nasıl meydana geldiğini buldum çözüm şu ;

Başlat>Çalıştır>Regedit yazıyoruz ve HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Contro l>FileSystem anahtarina gidiyoruz ve NtfsDisableLastAccessUpdate degerini bulun ve 0 yapin. Büyük bi İhtimal 1 yazıyodur 0 yapın ve bilgisayarı yeniden başlatın bende hata düzeldi. eğer sizdede düzelirse sevinirim tşkrlr....

kusura bakma senin yöntemini denedim işe yaramadı ama yinede sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: Achilleus52

quote:

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN... aynen oldu kardeşim

TENEKE01 ARKADAŞIM BU KONUDA BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ELLERİNE SAĞLIK.. ŞU ANDA KOTAM BOŞA GİTTİ DİYE AĞLARKEN BİR ANDA YÜZÜMDE GÜLÜCÜKLER AÇTI.. TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN BU UYGULAMA İŞE YARIYOR...

• arkadaşlar benim antivirüs programım(avast) bir gün virüs uyarısı verdi (win32 trj) diye virüsü sildirdim sonra bilgisayarıma girdim c klosörüne gireyim dedim girmedi listeden program seç diyo girmek için giremiyorum ayrıca o virüsü(belkide virüs değildi) sildikten sonra önceden indirmiş olduğum mount blade setup dosyasını kurmak isterken NSİS Eroor hatasını verdi.Şu anda / NCRC ile bu sorunu hallettim fakat C:/ te hÂl girremiyorum. yardım ederseniz sewinirim
  • quote:

allah senden razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet1288

bunun sebebinin virus olduğunu başka formlarda okumuştum antivirusle düzelebileceği yazıyodu. antirviurs kurdum tarttım o dasyalarda virus buldu temizledi (güncellenmiş bitdefender 9 standart) şimdi dosyalar tekrar çalışmaya başladı. iyi bir antivirus bulup dosyalarınızı onunla temizlemeniz gerek dosyadaki virus diğer benzer programlara da bulaşıyomuş. onun için size tavsiyem makineyi komple tarattırın

katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeomix

YA BENDE OLMUO

Dostum helal olsun sana ! Eyw. Saol Paylaşımın için
  • Ya arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Program dosyalarınıza virüs bulaşmış,siz şöyle yaptım çalıştı diye seviniyorsunuz. Bu bir virüs problemidir. Bu virüsten dolayı arşivimdeki pek çok exe dosyası nsis hatası veriyor. Neredenmi biliyorum. Arşivimi cd ye kaydetmiştim. Bozulan dosya ile arasında boyut farkı oluşmuş. Birçok virüs programı denedim ama bu bozulan dosyadaki virüsü bulamıyor. Bulan varsa lütfen programın ismini yazsın. Tesbit etmesi bile benim için yeterli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.