Şimdi Ara

NSIS ERROR??? BU DA NE Kİ ŞİMDİ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
132.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATHENA

Ya arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Program dosyalarınıza virüs bulaşmış,siz şöyle yaptım çalıştı diye seviniyorsunuz. Bu bir virüs problemidir. Bu virüsten dolayı arşivimdeki pek çok exe dosyası nsis hatası veriyor. Neredenmi biliyorum. Arşivimi cd ye kaydetmiştim. Bozulan dosya ile arasında boyut farkı oluşmuş. Birçok virüs programı denedim ama bu bozulan dosyadaki virüsü bulamıyor. Bulan varsa lütfen programın ismini yazsın. Tesbit etmesi bile benim için yeterli

Alıntıları Göster
    /NCRC'yü Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum , Yazılım Dersimizde Kullanıyoruz 3 Seneden Beri ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Benimde karşıma çok çıktı ve hep bu yolla sorunu hallettim!

NSIS ERROR??? BU DA NE Kİ ŞİMDİ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: teneke01

çok teşekkürler oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

quote:

Orjinalden alıntı: teneke01

çok teşekkürler oldu..

Alıntıları Göster
    gunz oyununu yüklerken öyle bi çözüm bulamayız play live basınca yüklüyor ozaman ne yapmak gerekiyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ATHENA

Ya arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Program dosyalarınıza virüs bulaşmış,siz şöyle yaptım çalıştı diye seviniyorsunuz. Bu bir virüs problemidir. Bu virüsten dolayı arşivimdeki pek çok exe dosyası nsis hatası veriyor. Neredenmi biliyorum. Arşivimi cd ye kaydetmiştim. Bozulan dosya ile arasında boyut farkı oluşmuş. Birçok virüs programı denedim ama bu bozulan dosyadaki virüsü bulamıyor. Bulan varsa lütfen programın ismini yazsın. Tesbit etmesi bile benim için yeterli

Alıntıları Göster
    Sebebi Win.32.Parite.b ^^ bu virüs exe lerin içine eder :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Klaas

/NCRC'yü Kullanmanızı Tavsiye Ediyorum , Yazılım Dersimizde Kullanıyoruz 3 Seneden Beri ;)

Alıntıları Göster
    sorun benim başıma yeni geldi. bölge ve dil seçenekleriyle alakalı. çözümü biraz uzun sürüyor. burdaki ncrcleri falan denedim olmadı. mesele bir arkadaşın dediği gibi install dosyalarının türkçe karakter içeren bir dizinde olması. başka bir yere kopyalayıp çalıştırın, düzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: emredici

quote:

Orjinalden alıntı: moontaxi

ayrıca kurulum dosyasının bulunduğu klasör adında türkçe karakter olması da bu problemin nedenlerinden biri. c:/new folder içine atmayı da deneyebilirsiniz.

olay budur, başka cevap aramayın

denedim oldu. teşekkürler

budur bialder. klavye bölge ve dil seçeneklerimi değiştirmiştim, e dosya adıda tr olduğu için (yada dizin de olabilir) bu hatayla karşı karşıya kalıyodum. çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

quote:

ayrıca kurulum dosyasının bulunduğu klasör adında türkçe karakter olması da bu problemin nedenlerinden biri. c:/new folder içine atmayı da deneyebilirsiniz.

budur bialder. klavye bölge ve dil seçeneklerimi değiştirmiştim, e dosya adıda tr olduğu için (yada dizin de olabilir) bu hatayla karşı karşıya kalıyodum. çok teşekkürler...

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bu sorun bende dosya çalştıktan sonra veriyor ? yani tıklıyorum setup a çalıştır diyorum sonra bu hatayı veriyo... ne denediysem olmadı yok uff !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ts_ErdeM_61

ya arkadaşlar bu sorun bende dosya çalştıktan sonra veriyor ? yani tıklıyorum setup a çalıştır diyorum sonra bu hatayı veriyo... ne denediysem olmadı yok uff !!

Alıntıları Göster
    belki yeniden bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız olabilir.. ben sorunumu hallettim anlatılanların hepsini denedim faydası olmadı fakat indirdiğim setup u yeniden indirdim sorun olmadı çalıştı .. ilk indirdiğimde çok yavaş inmişti.. sonra tekrar denedim kullandığm adsl ye göre normal hızda indi çalıştırdı sorunsuz çalıştı.. yani internetle indirmeyle alakası yok deniliyor ama varmışş

• quote:

belki yeniden bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımız olabilir.. ben sorunumu hallettim anlatılanların hepsini denedim faydası olmadı fakat indirdiğim setup u yeniden indirdim sorun olmadı çalıştı .. ilk indirdiğimde çok yavaş inmişti.. sonra tekrar denedim kullandığm adsl ye göre normal hızda indi çalıştırdı sorunsuz çalıştı.. yani internetle indirmeyle alakası yok deniliyor ama varmışş

Alıntıları Göster
    Setup dosyasının üzerine Sağ tıkla/Özellikler/Uyumluluk ...windows 95 e göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eak05 -- 4 Aralık 2009; 16:22:46 >

• quote:

Alıntıları Göster
    hepsinde işe yaramayabilir ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eak05

hepsinde işe yaramayabilir ama denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    NSIS ,installshield gibi bi setup platformudur hata veriyorsa indirdiğiniz ve kurmaya çalıştığınız dosya

1.ya indirirken bi hata olup indirmesi tamamlanamamıştır. Bunun en güzel kontrolü de inmiş dosyanın boyutuna bakın..sonra aynı dosyayı tekrar indirmeye başlayın bakın boyutlar aynı mı.
    2 ya virüs bulaşmıştır.örneğin parite ve sality gibi.
    3. yada antivirüs virüs bulaşan exe vs yi temizlerken içeriğini bozmuştur.

Sonuç olarak aynı dosyayı sağlam bi browser ile (firefox gibi ) tekrar indirmeniz gerekecek başka bi çaresi yok mantıken..çünkü setup u bozuk bi dosyayı ne kadar da düzeltseniz kurulum esnasında ve kurulduktan sonra size sorun çıkarmaya devam edecektir.Sonuçta yazılımlar video yada mp3 dosyası değilki birkaç karesinde sorun olsa da çalıştırsın en ufak bi kod ve nesne eksikliği tüm yazılımı etkisiz kılar...

• quote:

quote:

Aynen, bugün yeni format attım, 64 bit xp kurdum, bazı exe dosyalarını kurarken sorun çıkarıyordu, işletim sistemi orjinali ingilizceydi, klasörümün içinde km player vardı, klasör ismi ise DİVX prolar idi, ingilizcede büyük harf İ yok onu küçük i harfi yapınca sorun düzeldi. Teşekkürler.

• quote:

bu işe yaradı çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

quote:

bu işe yaradı çok sağol

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kısayolu masaüstüne kopyalayım sağ tıkladım özelliklerden hedef kısmınını sonuna /NCRC yazdım ama yine aynı hatayı verdi hiç bir işe yaramadı??? lütfen yardım edin????

• quote:

quote:

Gercekten calısıyor usb harddiskimde Program Setupları dosyası altındakı hıcbı programı kuramıyordum dosya ismini Program Setuplari yaptım sorun cozuldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

quote:

quote:

Gercekten calısıyor usb harddiskimde Program Setupları dosyası altındakı hıcbı programı kuramıyordum dosya ismini Program Setuplari yaptım sorun cozuldu..

Alıntıları Göster
    o hatayla bende karşılaştım

1.büyük bir ihtimal dosya sorunludur başka bir yerden tekrar indirim eminseniz aynı yerden indirebilirsiniz

2virusten kaynaklanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: berce

o hatayla bende karşılaştım

1.büyük bir ihtimal dosya sorunludur başka bir yerden tekrar indirim eminseniz aynı yerden indirebilirsiniz

2virusten kaynaklanabilir

Alıntıları Göster
    şuan bende o hatayı alıyorum bilgisayarımdaki çoğu programı kurarken bu hatayı veriyor,nette araştırayım derken burayı buldum,söylenenlerin tümünü yaptım ama nafile hiç faydası yok,acaba format atsam sorun ortadan kalkarmı,yoksa virüs tüm bilgisayarıma yayılmışmıdır,diğer disklerede bulaşmışmıdır acaba allah belasını versin bu virüsü yayanın

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

şuan bende o hatayı alıyorum bilgisayarımdaki çoğu programı kurarken bu hatayı veriyor,nette araştırayım derken burayı buldum,söylenenlerin tümünü yaptım ama nafile hiç faydası yok,acaba format atsam sorun ortadan kalkarmı,yoksa virüs tüm bilgisayarıma yayılmışmıdır,diğer disklerede bulaşmışmıdır acaba allah belasını versin bu virüsü yayanın

Alıntıları Göster
    hangi antivurs programını kullanıyorsun

1.norton dene
    2.kaspersky dene

• quote:

hangi antivurs programını kullanıyorsun

1.norton dene
    2.kaspersky dene

Alıntıları Göster
    birde şunu dene cmd ekranını aç programı cmd ekranına sürükle boşluk bırak /NCRC yaz olabilir
  • quote:

birde şunu dene cmd ekranını aç programı cmd ekranına sürükle boşluk bırak /NCRC yaz olabilir

Alıntıları Göster
    kesinlikle dil sorunu, klasör isminde tr karakter olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.