merhaba arkadaşlar. öncelikle sorunum ne onu anlatayım.
peder bilgisayarını getirdi. bilgisayarı da devlet dairesinin. içinde önemli bilgileri var. daha öncesinde 2-3 kez ben format attığım için tekrar bana getirdi. bu kez format atarken başta gelen mavi ekranın sonunda gerçekleşen c,d,e gibi kısımların olduğu ekrana gelince bilgisayar otomatik kapanıyordu. bende bi win98 yükleyim. c'yi formatlayıp tekrar xp yüklerim diye düşündüm. win98 ile format yaparken meğer ben tüm bilgilerin olduğu d'yide formatlamış ve ikisini bir harddisk yapıp türünü de fat32 yapmışım.
gelelim soruma. daha önceleri çok veri kurtarma yaptım easy recorvery olsun handy olsun baya biliyorum yani.şimdi ben harddiski başka makineye taksam, o makinede kurulu programla bilgileri kurtarabilirmiyim? kısacası ntfs'den fat 32 ye dönen ve tekrar birleştirilen harddiskten veri kurtarılırmı??
deneyip bak diyebilirsiniz biliyorum ama denemem için önce laptop hd kutusu almam gerekcek. olmayacaksa o kutuya boşuboşuna para vermeyim. bilen biri fikir verirse sevirim.
kurtarılabilir filesavanger işini görür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme