Şimdi Ara

NTLDR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilg.bu hatayı vermekte ne yapmam gerek

• Bence oturun karşılıklı, sakin sakin konuşun! Belki bu huyundan vazgeçer!

Hojam biraz daha ayrıntı versen daha yararlı olmaya çalışırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.psychopath -- 17 Eylül 2006; 15:35:44 >
  • hocam şimdi sistem geri yükleme dedim ben lanet alete sonra da tekrardan açılıyor ya bilgisayar açılışında şunu dedi ntldr eksik dedi..sonra cd rom tanımıyo bende belki yapabilirim die xp cd taktım ama yok boy options dan cd seçtim yine yok anlamdım yane..
  • usb leri kapatıp cdromla açmayı bi denesene. belkı olur
  • denedim olmuyo kırasım geldi aleti şuanda parçalıcam onu tabii siz yardım eder de ben çözebilirsem yapmıcam :)
  • Bence XP cd'sini takıp Windows'u onar.Eksik olan dosyaları yeniden yüklesin...
  • haklısın da bu lanet olası şey sadece hd görüyo cd rom görmeyooo... ki ne yapıcam ben yaw :(
  • hd kapatıyom cd rom görmüyo kör oldu mankinem :( markası nı da söleyem arkadaşlar hp nx 6310 EY501ES
  • BIOS'tan açılışı CD-Rom yap, görmesi lazım, heleki notebook'ta!
  • aynen işte bende buna şaşıyorum ewet aynen
    F10 based setup menu yasıyor...
    F9 Boot DEvice menu yasıyor

F9 seçiyorum hd kapattım ama yine F9 da sadece hd gösteriyor ayarları sölermisin... nasıl yapmam gerek şunu bir anlatırmısın ki boot ayarlarını acaba bi yanlış mı yapıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mineee

aynen işte bende buna şaşıyorum ewet aynen
    F10 based setup menu yasıyor...
    F9 Boot DEvice menu yasıyor

F9 seçiyorum hd kapattım ama yine F9 da sadece hd gösteriyor ayarları sölermisin... nasıl yapmam gerek şunu bir anlatırmısın ki boot ayarlarını acaba bi yanlış mı yapıyorum..

p.m. attım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mineee

hd kapatıyom cd rom görmüyo kör oldu mankinem :( markası nı da söleyem arkadaşlar hp nx 6310 EY501ES

makinenden bu sorun haricinde memnun musun? ısınma, kilitlenme, donma kasma sorunları var mı?
  • sanırım biraz ısınma problemi ve kasma problemi var..
  • Hocam bunu nasıl sildin bilmiyorum da silmek zor valla silmek için sistem dosyalarını falan silmen gerek.

Bunun için çok kısa yol var ama sen tak XP cdsini onar.

Şimdi f8 ile ileri başlatma seçeneklerini açıyoruz ordan recovery conslla açıyorsun aslında açamıyorsun da MS-dos kipinde komut satırıfalan geliyor ordan tabi cd de bu dosya i386 nın içinde komutlarla copy falan diyoesun sonra kopyalıyorsun ama uzun iş bende biliyordum ama unuttum ya
  • hocam ben bişiy yapmadım ayrıca dvd rom u da görmüyor bende denedim senin bildiklerini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.