Bildirim
SSD Windows Yüklerken 0x80300002 Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SSD hariç diğer HDD'leri çıkartıp öyle deneyin. -
En kısa sürede deneyeceğim hocam -
Ahci DEN ideye alin biostan, tekrar deneyin. Formattan sonra ahci driverlarini yükleyip, regeditten aktif edip bios tan tekrar ahciye çevirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Suppordle
Ahci DEN ideye alin biostan, tekrar deneyin. Formattan sonra ahci driverlarini yükleyip, regeditten aktif edip bios tan tekrar ahciye çevirin.
Hocam mesajınızdaki bir yada iki kelimeyi ancak anladım gerisi yok bende :) -
İnternette AHCI ve IDE olarak ayrı ayrı aratın, nasıl yapıldığını görebilirsiniz kolay şeyler aslında. -
birdakikaya bende aynı SSD'yi alıcamda XP zamanında uğraltığımız AHCI IDE işleriyle mi uğraşıcaz harbiden, normalde direk tanıması lazım Windows 7'nin -
quote:
Orijinalden alıntı: Emreth
SSD hariç diğer HDD'leri çıkartıp öyle deneyin.
Evet boyle çözülüyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06
quote:
Orijinalden alıntı: El-Cezeri
SSD Windows Yüklerken 0x80300002 hatası alıyorum.
Samsung 840 evo 250 GB SDD Almıştım
Ekran Görüntüsü:
Bunun için ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Diğer hddsk leri cikariyorsun sonra biosa girip AHCI moda al sonra resimdeki ekrandan ssdni bicimlendiriyorsun,sonra sil diyorsun kuruyorsun eğer uefi şeklinde format atarsan sistemin daha da hızlı olur ssd de ok.
uefi şeklinde nasıl yapıyoruz hocam?
Birde biosta AHCI moda nasıl alıyoruz?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
-
Hocam bios var bios var simdi.
Ayarlari kurcaliyacaksiniz. Sata mode hdd mode tarzi bir sey bulacaksiniz. Oradan ahci sececeksiniz. Ide secili olarak gelir genelde onu ahci yapacakdiniz. Biosta her sekmeyi kurcalayin. Ukursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
Hocam bios var bios var simdi.
Ayarlari kurcaliyacaksiniz. Sata mode hdd mode tarzi bir sey bulacaksiniz. Oradan ahci sececeksiniz. Ide secili olarak gelir genelde onu ahci yapacakdiniz. Biosta her sekmeyi kurcalayin. Ukursunuz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
SSD'yi sorunsuz şekilde kurdum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X