Şimdi Ara

NTLDR eksik hatası yardım edebilecek arkadaş varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullanmış oldugum pc yi açmaya çalıştıgımda NTLDR eksik hatası alıyorum.HDD yi nasıl kutarabilirim.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• belki bir sürü kurtarma yolu vardır ama benim bildiğim yol hddyi başka pcye takıp verileri yedeklemek. veya hdd c ve d şeklinde iki bölümse cye format atarsın (çöken windowsun cde olduğunu varsayıyorum.) ama dosya sistemini seçerken dosya sistemini olduğu gibi bırak dersin. çökmüş olan windowsa dokunmaz yeni bi windows yükler. o windowsla diğer windowsa girer masaüstü belgelerim vs. yerlerdeki dosyalarını kurtarabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

belki bir sürü kurtarma yolu vardır ama benim bildiğim yol hddyi başka pcye takıp verileri yedeklemek. veya hdd c ve d şeklinde iki bölümse cye format atarsın (çöken windowsun cde olduğunu varsayıyorum.) ama dosya sistemini seçerken dosya sistemini olduğu gibi bırak dersin. çökmüş olan windowsa dokunmaz yeni bi windows yükler. o windowsla diğer windowsa girer masaüstü belgelerim vs. yerlerdeki dosyalarını kurtarabilirsin

teşekkürler dostum deniyecem.
  • başka pcden o dosyayı bul c nin içine at çalışır formata gerek yok ...
  • hatta eksik dosyayı windows cdsiyle de yükleyebiliyormuşsun. biraz araştır istersen ama ntdrl eksikse başka eksik dosya da kesin vardır.
  • bvwn bu güne kadar ntldr eksik dediyse saçma bi cd yi cd ronda unuttuğum için dedi :D xp cd si ile onarabilirsin.
    en güzelide leonidass nin linkini okursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 14 Temmuz 2009; 14:31:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.