Merhaba yakında bir arkadaşım amerikadan NTSC cihaz getirecek. Şu an kullanmakta oldugum Tv bildiğin tüplü PAL arçelik tv. Dvd playerim scart tan bağlı onu NTSC olarak ayarlayınca renkli ama zoom yapmıs gibi oluyor...
Wii nin düzgün görünmesi için ne yapmam gerekir. ntsc -> pal dönüştüren cihazlar var ama nerede satılyor bilmiyorum. Başka ne gibi bir çözüm var?
Acil cevap bekliyorum teşekkürler arkadaşlar!
televizyonun multisystem ise sorunsuz çalışır diye biliyorum. değilse de eğer istanbuldaysan yazıcıoğlunda çaresi kesin vardır.
bu konuda yorumu/ önerisi olan varsa çok sevinirim!
Türkiye de bulman zor bulsan bile çok pahalı olur.Eğer kredi kartı varsa paypal hesabı açarak bunuwww.dealextreme.com 'dan aynı fiyata alabilirsin.Site ürünü postayla gönderdiği için gönderi ücreti de 2-3 dolar olur en fazla.
quote:
Orjinalden alıntı: wzzik
Türkiye de bulman zor bulsan bile çok pahalı olur.Eğer kredi kartı varsa paypal hesabı açarak bunuwww.dealextreme.com 'dan aynı fiyata alabilirsin.Site ürünü postayla gönderdiği için gönderi ücreti de 2-3 dolar olur en fazla.
dealextreme'de kargo bedava... farklı boyutta bir çok ürün aldım, hepsinde kargo bedava(yada 1cent yani 1.6kuruş) :)
Renkli olarak gösteriyorsa demek ki televizyonun ntsc destekliyor. Bence herhangi bir ekstra aparat almana gerek yok. Bu haliyle wii'yi mevcut televizyonunda kullanabilirsin.
Ntsc desteklemeyen televizyonlarda durum daha çok siyah beyaz görüntü şeklinde zuhur ediyor.
Hocam, ne yazik ki bu renkli gostermesi dvd playerından mış... Sonra dan denediğimde bildiğin renksiz siyah beyaz goruntu verdi NTSC de.
NTSC->PAL dönüştürücülerden doğru düzgün verim alamazsın söyleyeyim. Verim alabilmek için aktif bir cihaz alman lazım, yani bir yerden elektrik alıyor olmalı zımbırtı. Ayrıca dönüşüm esnasında da kullandığın bu dönüştürücünün kalitesine göre görüntüde hafif bozulmalar yaşayabilirsin.
gerçi gelecek ürünün elektrik adaptörü var.. ama tabii performansı konusunda birşey diyemiyorum. Cihaz gelince yorumlarımı bildiririm.. ama umarım işe yarar
30 unda sipariş ettiğim ürün yeni kargoya verildi.. :D sabırla bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme