Şimdi Ara

NTSC wwi u yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam itibariyle 32 gb wii u ntsc amerikadan gelmiş vaziyette. Kurulumu yaptım. estora girdim ama kredi kartıyla oyun alamıyorum. Bu ntsc lerde estoredan oyun almak mümkün değilmi bilgisi olan yardım ederse cok sevinirim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreal72

Dün akşam itibariyle 32 gb wii u ntsc amerikadan gelmiş vaziyette. Kurulumu yaptım. estora girdim ama kredi kartıyla oyun alamıyorum. Bu ntsc lerde estoredan oyun almak mümkün değilmi bilgisi olan yardım ederse cok sevinirim. Teşekkür ederim.

kredi kartıyla hiç oyun almadım ama bölge kodunda uyumsuzluk olabilir.
  • Bölge kodu derken? Neyi kasdediyorsınuz acaba? Birde prepaid kart aldım bugün usa network için umarım calışır yoksa mahvoldum :( dijital olarak satın aldım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Bölge kodu derken? Neyi kasdediyorsınuz acaba? Birde prepaid kart aldım bugün usa network için umarım calışır yoksa mahvoldum :( dijital olarak satın aldım. Teşekkür ederim.

iki çeşit bölge kodu var: PAL, ve NTSC

Pal avrupa, buna Türkiye'de dahil

NTSC amerika, kanada vs

bende amerikadan aldığım veya getirriğim oyunlarda network e bağlanırken problemler yaşadım.

account oluştuturken ülke olarak TR değil US dene

olmadı artık oyunu ya burda dükkanlardan yada amazon vs getirteceksin
  • Account secerken sadece amerika ülkeleri var zaten. Anladığım kadarıyla usa networke bağlanıyor ağlet o yüzden burdaki nete açık olan kredi kartını kullanamıyoruz. Bu yüzden prepaid usa network kart aldım dijital bakalım estoredaki kod kısmına akşam gireceğim ne olacak sonuç görücez . Kimse almamış herhalde ntsc wiiu ile kredi karıyla oyun. Teşekkürler.
  • quote:

Account secerken sadece amerika ülkeleri var zaten. Anladığım kadarıyla usa networke bağlanıyor ağlet o yüzden burdaki nete açık olan kredi kartını kullanamıyoruz. Bu yüzden prepaid usa network kart aldım dijital bakalım estoredaki kod kısmına akşam gireceğim ne olacak sonuç görücez . Kimse almamış herhalde ntsc wiiu ile kredi karıyla oyun. Teşekkürler.

rica ederim.. wii u getirten arkadaşlar forumda var.. onlarada bir sor istersen
  • Kredi kartlarını kabu letmiyor hatta 34ds eshop da ntsc konsolda kabu lediyordu bunda dha öte bir gunvelik falan var sanırım. Adresin abd adresi olsa da kabul etmiyor tek caren prepaid almak bunun için daha once diger bir postta detaylı yazmıstım buraya bir kez daha yazayım 3 tane kaynak var su anda prepaid kart satan :

http://www.pcgamesupply.com
    http://www.maximuscards.com
    http://www.play-asia.com

Üçündeki fiyatlara bak incele hangisi işine gelirse ondan al. Ben su ana kadar her üçündedne de satın aldım kart bir sorun olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, wii u geliyor Amerika dan yolda da, elektrik sorun oluyor mu? adaptör olmadan uç değiştirici ile kullanabiliyor muyuz? adaptör gerekli ise hangi modeli ve nereden aldınız?
    acil yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.