Şimdi Ara

nttgame başarısı - gelen gideni aratır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun ne hallerde vay ve 2008 yazı neydi be özledım ogunki oyunu , 2008 sonlarına doğru tam boka sardı 2009 te bıraktım ztn neydi o ölümsüzlük,kozperler bu oyunu hala oynuyans dicek bişe yok devam edin , bu oyun daha 5 yıl gider para veren akıllı çok nasıl olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Kazanç Saglar Olmuş. Oyundan İtemler Coins Kısıtlaması Gelmeli Ama Şu An Mevcut Olan Yönetim Malasef Kingdomla Meşgulllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Bana kızacaksınız ama, hala bu oyunu oynayanlar var..İnanılır gibi değil.

ben çok özledim, neden bilmiyorum ama baya özledim. 7-8 sene önce herkes gibi ben de oynardım bu oyunu, allahtan sabah akşam deli gibi oynamama rağmen etkilememişti okulumu derslerimi hatta okul birincisi falandım.

şimdi de yeniden ucundan kıyısından başlayayım diyorum, hala oynamamın sebebi olsa olsa bu olur. yani hala oynayanları pek de garipsememek gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir zaman değişmeyecek şeyler var bu oyunda
  • oyuunu bu haliyle bile hala oynayanlar ilk cıktığı zamanları görse demekki kahrolurlarmış bu günlere.
  • NaturalDevil N kullanıcısına yanıt
    arkadasım bu oyunu oynıcaksan suan legal oynamak mallık hammallık 4-5 pcin olacak basacan kozpa dayıcan gmlerin umrumda deıl zaten oyun adamlar memurdan rahat aksamları ve hafta sonları çok nadir gm oluyo oyunda gb basıp satacan millete oyunun iyice suyunu çıkartmıslar ben hiç bir zman hileye karısmadım oyunda ama malesef olanlar bunlar barınmak istiyosan oyunda bunlar olacak yada babanın çöpe atacak baya bi parası olacak dier türlü oynanmaz bu oyun dürüstlere yer yok malesef :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.