Şimdi Ara

nttgame başarısı - gelen gideni aratır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun kendisinden çok buglar ön plana çıktığı günlerde. premium satışlarından gelir elde edemeyen nttgamenin gold bar satışına yönelmesi..

ilk resimdeki konu aceleden silinmiş ikinci konuyu açmışlar adam resimde görüldüğü üzere banlanmış muhtemelen konuda silinmiştir.

diyebilirsiniz ki gm hacklandı. geceleri gm oyunda olsun kozpu engellesin haykırışlarına gm supersaijin'in verdiği cevap: amerika veya Türkiye ofisi dışından oyuna gm girişi yoktur.nttgame baskın yemiş banladık desede oyunda olan veya offical forumu takip edenler varsa nttgame nin başarılarını bilir. o derece süper bir admin support desteği vardır oyunun son hali aynen budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalDevil -- 12 Şubat 2014; 19:17:21 >

•  nttgame başarısı - gelen gideni aratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalDevil

Bana kızacaksınız ama, hala bu oyunu oynayanlar var..İnanılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Bana kızacaksınız ama, hala bu oyunu oynayanlar var..İnanılır gibi değil.

Alıntıları Göster
    Hey gidi knight online. 2004de oynadık tadı olduğu zamanlar ve tadındada bıraktık 2006da.

10 yıl olmuş şaka gibi ya , ne çabuk geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 12 Şubat 2014; 20:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

Hey gidi knight online. 2004de oynadık tadı olduğu zamanlar ve tadındada bıraktık 2006da.

10 yıl olmuş şaka gibi ya , ne çabuk geçmiş

Alıntıları Göster
    Türk'den gm olursa durum bu olur,bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs

Çok haklısın Türk insanının gm olması mantıksız gm oldu sanırsın Türkiyenin başbakanı oldu peygamber oldu sanıyor o kadar mesaj attım konu açtım İ e cevap vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 13 Şubat 2014; 1:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs

Çok haklısın Türk insanının gm olması mantıksız gm oldu sanırsın Türkiyenin başbakanı oldu peygamber oldu sanıyor o kadar mesaj attım konu açtım İ e cevap vermiyorlar

Alıntıları Göster
    resimdeki gm team leaderin ismi pol Türkçe konuşmaları Türk olduğu anlamına gelmez hatta Müslüman bile olduklarını zannetmiyorum. forumda ve oyundaki ilgisizlik umursamamazlık oyuncularla dalga geçmeler bug ve hatalar gm lerin item para satması oyundaki subliminal bilinç altı mesajları.. amerikan israillilerin oyunda ve forumda her istediğini banlatması her sunucuda her itemi elde etmesi vesayre...

Türk olsalar onur haysiyet birazda şerefleri olur bu kadar insana bu eziyeti çektirmezlerdi.

Türk olan modaratorler sadece onlarda malumunuz anca konu kapatıp konu silip forumdakilerini banlama kapasitesi var başka bi cacık yok.

nttgame 2014 klan eventi için 10.000 tl teklifte bulunmuş. gia 2 felankordan 50bin tl hasılat etmiştir zaten item gb çekenler oldukca bunlar daha çok milleti uyuturlar. suç üstü olmuş yakalanmışlar yakalanmadıkları zamanlarda satılan item ve gb'leri siz düşünün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalDevil -- 13 Şubat 2014; 17:31:21 >

• quote:

resimdeki gm team leaderin ismi pol Türkçe konuşmaları Türk olduğu anlamına gelmez hatta Müslüman bile olduklarını zannetmiyorum. forumda ve oyundaki ilgisizlik umursamamazlık oyuncularla dalga geçmeler bug ve hatalar gm lerin item para satması oyundaki subliminal bilinç altı mesajları.. amerikan israillilerin oyunda ve forumda her istediğini banlatması her sunucuda her itemi elde etmesi vesayre...

Türk olsalar onur haysiyet birazda şerefleri olur bu kadar insana bu eziyeti çektirmezlerdi.

Türk olan modaratorler sadece onlarda malumunuz anca konu kapatıp konu silip forumdakilerini banlama kapasitesi var başka bi cacık yok.

nttgame 2014 klan eventi için 10.000 tl teklifte bulunmuş. gia 2 felankordan 50bin tl hasılat etmiştir zaten item gb çekenler oldukca bunlar daha çok milleti uyuturlar. suç üstü olmuş yakalanmışlar yakalanmadıkları zamanlarda satılan item ve gb'leri siz düşünün artık

Alıntıları Göster
    "Hack" sözcüğünü yazıldığı gibi telafuz eden insanların açtığı konuları bence çok ciddiye almamak lazım.

Knight' a bu kadar kafa yoracaklarına biraz kitap okusalar, biraz genel kültür edinseler, aslında pekçok şeyi kafalarında çözümlerler. Tabii kafanın içininde dolu olması şart.

Asıl bombayı kaçırmışsınız siz! Knight' ı kapatıp, yerine 16 bloklu site yapacaklarmış, havuzlu (site bebelerinin girip içine işediği tarzdan, ılık su), spor salonlu falan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 13 Şubat 2014; 17:57:06 >

• ToTeM kullanıcısına yanıt
    resimlerle ilgili yorumlara açık bir konu seni göndermesin gm'ler kendileri gelsinler. bu forum nttgame forumu değil ciddiyetini takın yorum yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalDevil -- 13 Şubat 2014; 17:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

"Hack" sözcüğünü yazıldığı gibi telafuz eden insanların açtığı konuları bence çok ciddiye almamak lazım.

Knight' a bu kadar kafa yoracaklarına biraz kitap okusalar, biraz genel kültür edinseler, aslında pekçok şeyi kafalarında çözümlerler. Tabii kafanın içininde dolu olması şart.

Asıl bombayı kaçırmışsınız siz! Knight' ı kapatıp, yerine 16 bloklu site yapacaklarmış, havuzlu (site bebelerinin girip içine işediği tarzdan, ılık su), spor salonlu falan ...

: )))
  • quote:

resimlerle ilgili yorumlara açık bir konu seni göndermesin gm'ler kendileri gelsinler. bu forum nttgame forumu değil ciddiyetini takın yorum yaparken.

Sen benim forum üyelik tarihimi kendi kafa kağıdındaki doğum tarihi sandın sanırım. Evine postacı gelse "NTTGame mi gönderdi seni" moduna girecek psikopat. Ciddiyeti en son senin gibilerden öğrenirim. Bir kere daha yazdığın birşeye cevap alamayacaksın benden. Seninle hakkettiğinden bile fazla muhatap oldum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 13 Şubat 2014; 18:21:01 >
  • quote:

oyunun kendisinden çok buglar ön plana çıktığı günlerde. premium satışlarından gelir elde edemeyen nttgamenin gold bar satışına yönelmesi..

ilk resimdeki konu aceleden silinmiş ikinci konuyu açmışlar adam resimde görüldüğü üzere banlanmış muhtemelen konuda silinmiştir.

diyebilirsiniz ki gm hacklandı. geceleri gm oyunda olsun kozpu engellesin haykırışlarına gm supersaijin'in verdiği cevap: amerika veya Türkiye ofisi dışından oyuna gm girişi yoktur.nttgame baskın yemiş banladık desede oyunda olan veya offical forumu takip edenler varsa nttgame nin başarılarını bilir. o derece süper bir admin support desteği vardır oyunun son hali aynen budur.

zaten knight online bitik kingdom onlineyide kırıklığına uğrattı beklenende buydu başka bişi beklenemezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 13 Şubat 2014; 18:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergenekun

quote:

oyunun kendisinden çok buglar ön plana çıktığı günlerde. premium satışlarından gelir elde edemeyen nttgamenin gold bar satışına yönelmesi..

zaten knight online bitik kingdom onlineyide kırıklığına uğrattı beklenende buydu başka bişi beklenemezdi.

Alıntıları Göster
    Bu oyunda hilenin tamamen kalkacağını düşünenler var hala.
    Ben ardream charımla oynuyorum gayette zevk alıyorum.Diğer olaylar beni ilgilendirmez.Hileciler elbet olacak oyuna para girişi şart.PK alanlarından kalktığı sürece sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben ardream charımla oynuyorum gayette zevk alıyorum.Diğer olaylar beni ilgilendirmez.Hileciler elbet olacak oyuna para girişi şart.PK alanlarından kalktığı sürece sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    geçmiş zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 5 Mayıs 2020; 1:24:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zoltan

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

pardon ama yorumunla konunun hilecilerin ne alakası var? hile' %70 ise oyunda %85 bug var saçma yorumlar yazmaktan kaçınalım.

Hileciler olmazsa nasıl gb alcanız para girişi lazım oyuna bunuda kozperler sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

Orijinalden alıntı: zoltan

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

pardon ama yorumunla konunun hilecilerin ne alakası var? hile' %70 ise oyunda %85 bug var saçma yorumlar yazmaktan kaçınalım.

Hileciler olmazsa nasıl gb alcanız para girişi lazım oyuna bunuda kozperler sağlıyor.

Alıntıları Göster
    geçmiş zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 5 Mayıs 2020; 1:23:14 >

• quote:

geçmiş zamanlar

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergenekun -- 5 Mayıs 2020; 1:23:29 >
  • quote:

Alıntıları Göster

2007 yılından beri oyun yapımcıları tarafından gb item satışı yapılıyor. yıl oldu 2014 hala bu konu tartışılıyor şaka gibi yaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Falco Peregrinus

2007 yılından beri oyun yapımcıları tarafından gb item satışı yapılıyor. yıl oldu 2014 hala bu konu tartışılıyor şaka gibi yaf

Alıntıları Göster
    Bi' GM hesabının hacklenmesi o kadar zor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: S

Bi' GM hesabının hacklenmesi o kadar zor ki.

Alıntıları Göster
    Knight Çoktan Bitti...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.