Şimdi Ara

2019 son çıkan dünyanın en sorunsuz markaları sıralaması, haberelectro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıymetli forumdaşım konuya gelip paylaşır'mısın?

Veya paylaştıysan şayet konu linkini atabilir'misin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmeden kullanmadan kulaktan dolma cehalet dolu yorumşar yapıyorlar, nedense peugeot iyi araba yapmış demeyi kendilerine yediremiyorlar.

Bi tane arkadaş var benim her konuya 308 3008 yazmamdan sıkılmış, ben hiç bir zaman malzeme kalitesi yalıtımı golften iyi demedim, motor şanzımanı daha başarılı dedim ki zaten yıllardır aldığı ödüller ortada... neyse, cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur...
    Geçen yıl Avrupada Pejo 208 ve 308 seçilmişti gördüğüm bir sitenin anket sonucuna göre, en kötüleri

Sınıfında en SORUNLU araç açık ara farkla 308
    En iyisi de Yeni Hyundai i30

Ek : kaynak sorup duruyorlar, Avrupadan bir araba sitesi kaynak ama şu an hangisi olduğunu unuttum. Hatırlarsam yazarım
  • 2019 da liste yayınlanmadı bildiğim kadarıyla. Görürsem koyarım.
  • Geçen yıl Avrupada Pejo 208 ve 308 seçilmişti gördüğüm bir sitenin anket sonucuna göre, en kötüleri

Ek : kaynak sorup duruyorlar, Avrupadan bir araba sitesi kaynak ama şu an hangisi olduğunu unuttum. Hatırlarsam yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Mayıs 2019; 17:8:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Geçen yıl Avrupada Pejo 208 ve 308 seçilmişti gördüğüm bir sitenin anket sonucuna göre, en kötüleri

Yeni 308’in 1.liği alacak ne sorunları varmış, merak ettim?

• Panthér kullanıcısına yanıt
    En çok arıza veren araçmış kendi sınıfında. Parçaları da dandikmiş. Beğenmemiş kimse kalitesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

En çok arıza veren araçmış kendi sınıfında. Parçaları da dandikmiş. Beğenmemiş kimse kalitesini.
    Kaynak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Nisan 2019; 10:13:30 >
  • s700 kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peugeotun yeni yönetim kadrosu kalite takıntısı olan insanlar,

son araçlarındada bu çok net anlaşılıyor.

bence bunu yeniden duşunun..
  • s700 kullanıcısına yanıt
    Çok eğleniyorsunuz bakıyorum üzerinde oturduğunuz şeylerle, dönüp bakıp gülüyorsunuz herhalde.

Bir aralar araştırdım bazı otomobil sitelerinde gördüm okudum ama aylar öncesinde olduğu için şu an hatırlamıyorum.

Kaynak senin üzerinde oturduğun şey değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Nisan 2019; 15:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sonra niye Japonlar Koreliler sorunsuz.

E sorunsuz olur tabi, adamlar atmosferik ağırlıklı kullanıyorlar ardından ektronik az.

Senede bir yada iki senede bir araba değiştiren adam için problem yok ama ben alırım minimum 5 sene 10 senede kullanırım diyen adam uzak doğu alır.

Uzakdoğu arabaları çağ dışı şöyle böyle diyenler sanayi ile kanka oluyor çağdışı arabaları kullananlar her yere gidiyor ama sanayiye gitmiyor.

Çağ dışı uzakdoğulular candır, hem adamlar Türkleri seviyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bi paylaşın şu elektronik arızalarını bilelim. Benim aracım 4 yıllık 52bin km de hiç bir elektronik arıza vermedi, teknik olarak da kronik ve basit 2 3 sorunu vardı, şu anda rrim sesi bile yok.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre parçaları dandikmiş merak ediyorum. Kullandığınız Honda gibi göçme ve kaputta dalgalanma sorunuyla da karşılaşmadım ama aydınlatırsanız memnun olurum :)
  • 308 düşünüyordum bende. Gerçekten ciddi sorunları olduğunu ilk defa duydum :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Bi paylaşın şu elektronik arızalarını bilelim. Benim aracım 4 yıllık 52bin km de hiç bir elektronik arıza vermedi, teknik olarak da kronik ve basit 2 3 sorunu vardı, şu anda rrim sesi bile yok.

Alıntıları Göster
    Eminim ki sorunlu olduğunu dile getirenler aracı showroomda dahi incelememişlerdir hocam. Bende 2014 Allure THP, babamda da 2016 CE Plus e-HDi 308 var ikimizde şimdiye kadar hiçbir elektronik arıza yaşamadık. Evdeki 2 adet 308'den şimdiye kadar sadece ben motorda kesik kesik hızlanma sorunu yaşamıştım, kurum temizliği sonrası o da düzeldi.

Sorunsuz Honda için örnek vermem gerekirse de 2012 yılında FB7 kasa Civic almıştık. Yolda hiç bırakmadı ama 2014 yılına kadar kullanım süresince;

Ön göğüsün yolcu airbag inin olduğu hizada havaya kalkma sebebiyle,
    Aracı LPG'de kullanırken yakıt göstergesinin düşmeye devam etmesi sebebiyle,
    Arka tamponun kendi kendine bükülmesi sebebiyle

Sorunlarını servise göstermiştik. O zaman ben de Honda çok kalitesiz mi demeliyim

• talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    Bilmeden kullanmadan kulaktan dolma cehalet dolu yorumşar yapıyorlar, nedense peugeot iyi araba yapmış demeyi kendilerine yediremiyorlar.

Bi tane arkadaş var benim her konuya 308 3008 yazmamdan sıkılmış, ben hiç bir zaman malzeme kalitesi yalıtımı golften iyi demedim, motor şanzımanı daha başarılı dedim ki zaten yıllardır aldığı ödüller ortada... neyse, cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur...

• talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    Birkaç bin kişiye göre... Binlerce kişiye sorulmuş sonuç yayınlanmış.

Kullandığım Hondada göçük dalgalanma yok, herhangi bir sorun yok. Birkaç kez 150 üstüne çıktım otobanda, sorun görmedim ki özellikle dikkatli bakmama rağmen.

• Aynen köpük basaalım diyen honda fabrikası da seviyor Türkleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Aynen köpük basaalım diyen honda fabrikası da seviyor Türkleri
    Köpük hangi Honda da var?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.