< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yeni 308’in 1.liği alacak ne sorunları varmış, merak ettim?
|
Kaynak?
|
Bilmeden kullanmadan kulaktan dolma cehalet dolu yorumşar yapıyorlar, nedense peugeot iyi araba yapmış demeyi kendilerine yediremiyorlar.
Bi tane arkadaş var benim her konuya 308 3008 yazmamdan sıkılmış, ben hiç bir zaman malzeme kalitesi yalıtımı golften iyi demedim, motor şanzımanı daha başarılı dedim ki zaten yıllardır aldığı ödüller ortada... neyse, cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur... |
Kime göre neye göre parçaları dandikmiş merak ediyorum. Kullandığınız Honda gibi göçme ve kaputta dalgalanma sorunuyla da karşılaşmadım ama aydınlatırsanız memnun olurum :)
|
Geçen yıl Avrupada Pejo 208 ve 308 seçilmişti gördüğüm bir sitenin anket sonucuna göre, en kötüleri
Sınıfında en SORUNLU araç açık ara farkla 308 En iyisi de Yeni Hyundai i30 Ek : kaynak sorup duruyorlar, Avrupadan bir araba sitesi kaynak ama şu an hangisi olduğunu unuttum. Hatırlarsam yazarım |
Bi paylaşın şu elektronik arızalarını bilelim. Benim aracım 4 yıllık 52bin km de hiç bir elektronik arıza vermedi, teknik olarak da kronik ve basit 2 3 sorunu vardı, şu anda rrim sesi bile yok.
|
Kaç yılındayız acaba
2015 ezdiğiniz filodan çıkma 90.000'deki 508'de tık yok. Tek çıkarttığı arıza mekanikti. Onunda sebebini bulmaya çalışıyorum. |
Geçmiş gün, bir başka konuda benzer bir duruma rastlamıştım.
*Diyorlar ki, bu araç şöyleymiş böyleymiş! -Kim diyor? -Huu kim diyor? Sonuç: DH gibi bir forumda bir konu içinde “anket” açılmış, gelen geçen seçenekleri tıklamış. Onlar mışş kaynak. Muhtemelen bu da onun benzeridir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 2 Mayıs 2019; 17:8:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Nisan 2019; 10:13:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Nisan 2019; 15:38:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|