Şimdi Ara

2019 son çıkan dünyanın en sorunsuz markaları sıralaması, haberelectro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macropolo

Bi paylaşın şu elektronik arızalarını bilelim. Benim aracım 4 yıllık 52bin km de hiç bir elektronik arıza vermedi, teknik olarak da kronik ve basit 2 3 sorunu vardı, şu anda rrim sesi bile yok.

Alıntıları Göster
    52 bin nedir mübarek. Daha rodajdan çıkmamış o. Hele bir 100-150 bine gelsin de. Umarım sıkıntı yaşamazsınız yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırma yapılmış, bir sonuca varılmış, hala aldığınız malın kölesi gibi savunuyorsunuz. Olabilir deyin geçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Köpük hangi Honda da var?

Alıntıları Göster
    Hocam sormadan google da yazsan görürdün buyur örnek
    Mazda Garaj | Forum
    Yeni Honda Civic Tavan Eğilme-Bükülme Sorunu
    https://www.mazdagaraj.com/konular/yeni-honda-civic-tavan-egilme-bukulme-sorunu.7359/page-10

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Hocam sormadan google da yazsan görürdün buyur örnekhttps://www.mazdagaraj.com/konular/yeni-honda-civic-tavan-egilme-bukulme-sorunu.7359/page-10

Alıntıları Göster
    Neden mazda 3 te yok bu?

2021'e kadar sabredin, Honda fabrikayı kapatıp Japonyadan ihracat ettiğinde karşılaşmasınız köpükle

Ama biraz daha pahalı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi elektronik aksam eksik. Bi tane turbo koyunca motor çağ mı atlıyor. Adanlar atkinson 1880 yılında tasarlanan Atkinson motorunun çalışma prensibi uyarlamışlar 13,5 sıkıştırmalara kadar ulaşmışlar hybrid araba yapmışlar. Bu mu çağdışı?

Subaru da mazda da hangi elektronik aksam eksik. Multimedia ekranı bozuluyor sanki Peugeotta. Ya da elektronik kadran mı bozuluyor. Arızadan kastınız bu mu? Yoksa kaput mu açmak gerekiyor. Toyotanın mazdanın full donanımlarında hangi donanımlar var bak gel sonra konuşalım. @zotacing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 30 Nisan 2019; 22:47:2 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Kaç yılındayız acaba
    2015 ezdiğiniz filodan çıkma 90.000'deki 508'de tık yok. Tek çıkarttığı arıza mekanikti. Onunda sebebini bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Araştırma yapılmış, bir sonuca varılmış, hala aldığınız malın kölesi gibi savunuyorsunuz. Olabilir deyin geçin
    Hangi araştırma, hangi sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

Araştırma yapılmış, bir sonuca varılmış, hala aldığınız malın kölesi gibi savunuyorsunuz. Olabilir deyin geçin
    Nerede bu araştırma?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultramarine caeruleum

308 düşünüyordum bende. Gerçekten ciddi sorunları olduğunu ilk defa duydum :(
    Var diyenler, “var(mış)” demekten öteye gidememişler.

• Birisi bişey okumuş/görmüş
    mış muş...

Bir varmış bir yokmuş?

İnek nerde? Dağa kaçtı.
    Dağ nerde? Yandın bitti kül oldu.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki nerede bu arastirma ben neden bulamıyorum? Hadi diyelim ben bulmayi beceremedim siz neden paylasmiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 1 Mayıs 2019; 1:6:36 >
  • siz japonlar dediniz genelleme yaptınız bende Türkiyede yakın zamanda bildiğim en pis sıkıntıyı yazdım. Mazda olsun nissan olsun mitsu olsun pek araba satma derdinde olmayan markalar bence...Mazda sorunsuzluğuyla biliniyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

En çok arıza veren araçmış kendi sınıfında. Parçaları da dandikmiş. Beğenmemiş kimse kalitesini.
    miş muş ile olacak şey değil yeni 308 kalitesiz arac diye yorumlamak için kaynak belirtmelisin.
  • Benim şu anda kullandığım araba PSA Grup menşeli bir motora sahip motor bloğuna Volvo Kendisi üretse de enjektörleri turbosu Egr si gibi yardımcı parçalar PSA tarafından ürettiriliyor ve saçma sapan problemler çıkartıyor burda doğru dürüst Peugeot dan başka araba kullanmamış 150.000 km yi geçmemiş adamlar ahkam kesiyor kimse kusura bakmasın PSA grup menşeili motorlar Japon üretimi herhangi bir motorla Ömür kıyası içerisine giremezler Volvo'nun kendi ürettiği d 5 d4 motorlar 350 bin kilometrelere kadar sorunsuz gelirken PSA meşeli 1.6 dizel Volvo lar 150 bin kilometrede ekonomik ömrünü tamamlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

52 bin nedir mübarek. Daha rodajdan çıkmamış o. Hele bir 100-150 bine gelsin de. Umarım sıkıntı yaşamazsınız yine.

Alıntıları Göster
    Showroom dan çıkar çıkmaz yolda kalan sözde premiumlar var, ayrıca trim sesi gelmesi için 52bin km fazla bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Ben de diyorum ki nerede bu arastirma ben neden bulamıyorum? Hadi diyelim ben bulmayi beceremedim siz neden paylasmiyorsunuz?
    Geçmiş gün, bir başka konuda benzer bir duruma rastlamıştım.

*Diyorlar ki, bu araç şöyleymiş böyleymiş!
    -Kim diyor?
    -Huu kim diyor?

Sonuç: DH gibi bir forumda bir konu içinde “anket” açılmış, gelen geçen seçenekleri tıklamış.

Onlar mışş kaynak.

Muhtemelen bu da onun benzeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

2019 da liste yayınlanmadı bildiğim kadarıyla. Görürsem koyarım.
    2018 listesi var mı lınk falan?
  • talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazdım, okudum geçtim, sonuçlarla ilgili bir ekran görüntüsü almıştım paylaşmış olabilirim ama bulamadım şimdi sayfayı. Birkaç ay oldu.

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Bundan önceki iki aracım VAG grubundandı. Ondanda önceki aracım corolla idi. 2006 corolla kesinlikle sorunlu idi. Aynı şekilde VAG grubu araçlarda A3 kliması sorunlu şekilde geldi. Sonra baika bir filo A3'ü ile değişince o A3'ün kemeri tersti. Superb ise sorunsuzdu diye bilirim.
    Ve de, daha 120.000 KM'deki japon sorun çıkarttı. Hemen 150.000'i geçin demenize gerek yok.

• PSA grubu ve Renault Avrupalı üreticiler içerisinde en ucuza araç maleden firmalar zaten. Mekanik ve elektronik parça kalitesi olarak zaten Japonlara çok uzaklar.

Japonlar kolay kolay 10 bin euro altına araç maledemez ancak bu firmalarda 5-6-7 bin euroya imal edilmiş araçlar bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.