Konuşması bir yabancıya göre gayet iyiydi ama biraz nasıl desem boğucu konuşuyordu.Ama yorumları gerçekten çok iyiydi...
Yorumların iyi olup olmadığını bilmiyorum çünkü anlaşılmıyordu ne dediği
Zevkle izledim yorumları harikaydı bir efsaneden maç dinlemek müthişti.
acba richarda ne cd si verdi
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
quote:
Orijinalden alıntı: _Glikojen_
Konuşması bir yabancıya göre gayet iyiydi ama biraz nasıl desem boğucu konuşuyordu.Ama yorumları gerçekten çok iyiydi...
Bence iyi öğrenmiş Türkçe'yi.Aksanı da fena değildi.Sadece gramerda hataları vardı.Ama yıllarca Türkiye'de oynamış ve kaptanlık yapmış ve bir gram Türkçe konuşamayan bazı yabancılar utansın.(bkz. Alex)
Bence gayet iyiydi.Biraz zorlarsan anlıyodun ve de mükemmel türkçesiyle konuşan Ömer Üründülden daha akıllıca konuştu.
Ben beğendim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
quote:
Bence iyi öğrenmiş Türkçe'yi.Aksanı da fena değildi.Sadece gramerda hataları vardı.Ama yıllarca Türkiye'de oynamış ve kaptanlık yapmış ve bir gram Türkçe konuşamayan bazı yabancılar utansın.(bkz. Alex)
+1905
Rıdvan Sergen Hıncal Mustafa Doğan Hakan Şükür ve nicesinden daha iyi bi yorumcu dünyadaki tüm futbolcular hakkısında az buçuk bi bilgisi var keşke gsye scout olarak gelse sonra teknik direktör olur vs. vs
Adam Türk değil. Türkçesi müthiş bence. Helal olsun. Bunu da göz önüne koyarsak oldukça normal. Türkiye'de bir 5-10 yıl daha yaşasa bizden bir farkı kalmaz. Ayrıca tecrübeli birisi olduğu için dinlemesi de zevkliydi ^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme