Şimdi Ara

NTV NTVSPOR KRALPOPTV STARTV KANALD HD ÇOK YAKINDA ŞİFRESİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
6
Favori
24.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahaha :) cevabınız bile bir alem tabi size soruyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

aynen ya. Cumartesi dadadistana seyredeyim diyom. resmen yerel kanal gibi çamur. görüntüye dayanamayip 3 adami acıyom. gözümuz artık hd ye alışmış ondan olsa gerek.

evet star hd de sadece dada dandinista hd yayınlanmıyor yani sd yayınlanıyor tıpkı beyaz tv hd yayını gibi.
  • ben, sen, birkaç kişi... bu kişiler kanalın hd olup olmadığına bakıyor. Türkiyede tv izleyen insanların %90'ı yayının hd olup olmadığına bakmıyor... Bu nedenle şifresiz hd yayına geçme gibi bir düşüncelerinin olacağını zannetmiyorum
  • Kendi adıma cnbce dışında sd yayın izlemiyorum. Kanal sıralamamda hd yayınlar önde, hd lerden sonra cnbce var. Oraya gelince hoooop en başa trthd ye dönüyorum. Keyifleri bilir isterlerse geçmesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    hacı 0 dan onceye alsana cnbce ile e2.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Samanyolu tv bir zamanlar, Türksat bize bu frekanstan sadece şifreli hd yayın yapamazsınız dedi, bu yüzden hd yayınımız artık şifreli olacak, gibisinden birşeyler geveliyorlardı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97952941/tm.htm
    Geçenlerde bahsi geçen frekansı tarattım. Samanyolu Haber HD ve Samanyolu HD kanalları çıktı. Samanyolu HD şifreli iken diğeri samanyolu haber HD şifresizdi. Çok enteresan. Adamlar resmen kendi yalanlarını ortaya çıkarmış oldular. Ki yalanlkarı daha fazla ortaya çıkmasın diye olsa gerek kendi sitelerindeki açıklamayı kaldırmışlar.
    Sonrasında boşuna yer kaplamasın diye sildim onları. Yer israfı canıım.

Samanyolu HD şifreliyse bende nasıl açılıyor?

Hepsini sildim orası ayrı konu tabi.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    evdekiler isterse bi ara denerim. Taram yaptırdığım zaman şifreli görünüyordu. Eminim kanal listesinde önünde şifre simgesi vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Samanyolu HD şifreliyse bende nasıl açılıyor?

Hepsini sildim orası ayrı konu tabi.

o boş kanal geçen haftalarda birkaç gün şifresiz yayın yaptı sonradan tekrar şifreye girdi
  • Sabrın sonu selamet bekliyoruz.. ama şu bi gerçek ülkemiz çok geriden geliyor..
  • süpertenis kanalı 24 saat hd tenis yayını veriyor. bazı yayınlar aynı anda ntvspor ve süperspor kanallarında da veriliyor. türkçe yorumları dinlemek istiyorum ve yerli kanalları açıyorum. ancak görüntü katlanılacak gibi değil. süpertenis hd kanalında görebildiğim tenis raketini ntvspor kanalında göremiyorum. türkçeye ve ntv spora elveda deyip süpertenishd de italyanca öğrenmeye başlıyorum
  • Kanal d ve star son zamanlarda cok dizisiileri reytinglere yenildigi sona erdirdi kanal d reytinglerib yukselmesi icin simdie hafta icin yerli turk filmeleri koymaya baslamis pazartesu gunude ben bilmem esim bilir unlulerle yapmaya baslamis reytingleri yukselecek diye kanal d hd olmadikca holwyood filmleri yayinlasainzda izlemem ve ne kadar cevremde kisinin.varsa kanal d ve starin sd yayini en sona attim

• aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Star tv hd dadanista sd yayinlaniyor okan bayulgen star tv hd kadar sd yayinlacak diye soyledi hd yayinda bile dadanista hd yayinlanmiyor seyircilerin yaninda oldugu soyledi sevmem okani bayulgeni yaptigi bu hareket i takdir ettim ama kanal d beyaz show hd yayinlaiyir

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Star tv hd dadanista sd yayinlaniyor okan bayulgen star tv hd kadar sd yayinlacak diye soyledi hd yayinda bile dadanista hd yayinlanmiyor seyircilerin yaninda oldugu soyledi sevmem okani bayulgeni yaptigi bu hareket i takdir ettim ama kanal d beyaz show hd yayinlaiyir

doğru söylüyorsunuz okan bayülgen star hd şifreli olduğu için dada dandinista sd yayınlamaya karar vermiş görünen o ki protesto amaçlı yapıyor. gerçi beyaz show hd yayınlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Kanal d ve star son zamanlarda cok dizisiileri reytinglere yenildigi sona erdirdi kanal d reytinglerib yukselmesi icin simdie hafta icin yerli turk filmeleri koymaya baslamis pazartesu gunude ben bilmem esim bilir unlulerle yapmaya baslamis reytingleri yukselecek diye kanal d hd olmadikca holwyood filmleri yayinlasainzda izlemem ve ne kadar cevremde kisinin.varsa kanal d ve starin sd yayini en sona attim

Starda Gönül İşleri final yaptı 3 gün önce. Yarın Kardeş Payı final yapacak çünkü son zamanlarda reytingleri düştü o kadar gün ve saatleriye oynarsan olacağı buydu. Serçe Sarayı Pazar gününe alındı 13. Bölümde Final yapacak zaten reytingleri iyi değil. Kanal D de Kara Kutu final yaptı geçen hafta. Şeref Meselesi 26. Bölümde final yapacak. Haklısınız Kanal D ve Starda bu sezon hayal kırıklığı uğradı.

• Bu sene itibariyle star kanal d ntv ve ntv spor ücretsiz hd ye geçermi geçmezmi siz onu söyleyin asıl yılların özel kanalları bunlar bir iki külüstür dizi iş yapmadı diye kapanacak halleri yok zaten acayip bir dizi sektörü var vs neyse ben kendi adıma bu sene hiç birisinin ücretsiz hd ye geçeceğini sanmıyorum gerekçem platformlar engel oluyor bence ama platform kullanandan ziyede normal kullanıcılar çok daha fazla bu da olumsuz etkiliyor olsa gerek bunları bu saçma ve işlerine yaramayan inatlarından ne zaman vaz geçerler bilemem ancak bu sene bence böyle geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Bu sene itibariyle star kanal d ntv ve ntv spor ücretsiz hd ye geçermi geçmezmi siz onu söyleyin asıl yılların özel kanalları bunlar bir iki külüstür dizi iş yapmadı diye kapanacak halleri yok zaten acayip bir dizi sektörü var vs neyse ben kendi adıma bu sene hiç birisinin ücretsiz hd ye geçeceğini sanmıyorum gerekçem platformlar engel oluyor bence ama platform kullanandan ziyede normal kullanıcılar çok daha fazla bu da olumsuz etkiliyor olsa gerek bunları bu saçma ve işlerine yaramayan inatlarından ne zaman vaz geçerler bilemem ancak bu sene bence böyle geçer...

Platformlar atv,show,fox,tv8 gibi kanalları engellemiyorlarda kanald,star gibi kanalları engelliyor anlamıyorum bi türlü. Görende kanald ve Star da müthiş programlar yayınlıyor sanacak. Bence kanald,star,stv,ntv,ntvspor gibi kanallar yazın şifresiz hd yayına geçerler mi bilemem.

• aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Bende herkes gibi geçmesini isterim ama düşünüyorum başka bir anlam bulamıyorum yoksa niye geçmiyorlar hepsi geçmişken geçmemek iş değilki geçmek asıl yapılması gereken bunun arkasında kesin platformlar var başka bir sebebide yok bence samayolu bile sallama yalan da olsa suçu türksatın üstüne atıp duruyor kanal d star da açıklama bile yok düşünün...
  • quote:

Bende herkes gibi geçmesini isterim ama düşünüyorum başka bir anlam bulamıyorum yoksa niye geçmiyorlar hepsi geçmişken geçmemek iş değilki geçmek asıl yapılması gereken bunun arkasında kesin platformlar var başka bir sebebide yok bence samayolu bile sallama yalan da olsa suçu türksatın üstüne atıp duruyor kanal d star da açıklama bile yok düşünün...

türksat ile stv nin ne ilgisi var
    paralellerin açıktan devleti suçlama güdüsü
  • Bilmem o kadarını ilk günden beri biz geçecektik türksat izin vermiyor bize şifreli frekansdan verdiler mecburuz gibisinden geveleyip duruyorlar hatta geçen bi açıldı geri kapandı vs neyse konu stv değil zaten siyasete çekmeyelim konuyu stv de geçsin hepsi geçsin hatta trt o kadar milletten vergi alıyor koskoca devletin kanalı gerçi şimdi haklarını yemeyelim trt hd trt spor trt belgesel falan güzel kanallar oldu bunlar gibi sinema kanalları da olması lazım Lig maçlarını da alsın az bir ücret karşılığında şanpiyonlar ligi uefa falan da olsun biraz ütopik oldu ama bunlar zor şeyler değil bence... konuya dönecek olursak kanal d star ntv ve ntv spor bu sene zor gözüküyor seneye ne olur bilemeyiz umarım yanılırım...
  • quote:

Bilmem o kadarını ilk günden beri biz geçecektik türksat izin vermiyor bize şifreli frekansdan verdiler mecburuz gibisinden geveleyip duruyorlar hatta geçen bi açıldı geri kapandı vs neyse konu stv değil zaten siyasete çekmeyelim konuyu stv de geçsin hepsi geçsin hatta trt o kadar milletten vergi alıyor koskoca devletin kanalı gerçi şimdi haklarını yemeyelim trt hd trt spor trt belgesel falan güzel kanallar oldu bunlar gibi sinema kanalları da olması lazım Lig maçlarını da alsın az bir ücret karşılığında şanpiyonlar ligi uefa falan da olsun biraz ütopik oldu ama bunlar zor şeyler değil bence... konuya dönecek olursak kanal d star ntv ve ntv spor bu sene zor gözüküyor seneye ne olur bilemeyiz umarım yanılırım...

Bence kanald,star,stv,ntv,ntvspor seçimden sonra şifresiz hd yayına geçerler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.