Şimdi Ara

NTV NTVSPOR KRALPOPTV STARTV KANALD HD ÇOK YAKINDA ŞİFRESİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
6
Favori
24.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogus grubu zaten sikintida kanal kapatacak siz diyiyorssunuz hd kanal acacaklar ha kanal d ve star reytinglerden dolayi belki acarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.karasu02

Dogus grubu zaten sikintida kanal kapatacak siz diyiyorssunuz hd kanal acacaklar ha kanal d ve star reytinglerden dolayi belki acarlar

Doğuş Grubu cnbce yi veya e2 yi kapatabilirler

• KANAL D GECMESI IMKANSIZ GIBI BISEY BENCE NTV SPOR GECEBILIR CUNKU TRT SPOR HD VE A SPOR HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

bizim bi tanidik da yeni eve tasindi annesinin evinde diji mi ne kullanoyorlarmis. yeni evine normal uydu takmış " bu ne ya 500 tane kanalim oldu diyor. istedigim zaman Türk filmi de izliyorum diyor.
    normal uydudan daha kötü olan uyduları parali satıyorlar yani. Türkiye ilginç bi kent.

Dün gittim bir elektronik mağazasına istediğim uyduyu aldım kasaya geldim, bunu alıyorum dedim; 169 tl fiyat çıkardı. Yanlışları olduğunu söyledim,kendi internet sitelerinde 120 tl olduğunu belirttim ve almadan çıktım. Az önce netten sipariş verdim. Gelsin bakalım bizde hdlenelim. Bu arada hocam ülke demek istedin herhalde.

• CLAVATA C kullanıcısına yanıt
    hangi uyduyu aldın. umarım next star amigo veya cool almışındir o fiyata göre. diğerleri sana işkence ettirir diyim.

• nextstar minix hd black + plus aldım. Çok bir beklentim yok, hd performansı iyi olsun yeterli. İncelemelerde de fena olmadığı belirtilmiş. Zaten çok fazla tv izlemiyorum, arada sevdiğim bir şey olursa biraz bakıyorum.
  • Geç bile kalındı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

m bildiğim Trt süper ligi de alacak gelecek ihalede. devletin kanali oldugu icin maçları sifresiz verip. Türk halkina hediye edecek.
    zaten yoğun bi ilgisizlik başladı turk futboluna. stadlar seyircileri azalıyor. gençler futboldan bi haber. sagda solda maç gormeyince yani reklamsizlik Türk futbolunu bitirdi. eskisi gibi maçlar her eve girse " off eski Günler geri döner., maçlarda herkes evde, ertesi gün birbirimizi kizdirmalar, yanlış karar tartismalari falan" ne günlerdi be.
    trt ye hepimiz o kadar vergi veriyoruz. en kisa zamanda bişey yapmlari lazım. bu vergilerin hakkini vermeleri lazim. Gencligimiz gitti be futbol izleyememekle.
    biz biliyoruz ki kanal d star show gibi kanallar para bakımından trt nin yaninda damla kalıyorlar. onlar alabiliyorsa trt hayli satin alabilir ihaleyi. haydi be trt. hakkini ver şu vergilerimizin.
    arkadaşlar bu msj begeneneler begenme düğmesine lutfen basssin. varsa gonullu bir kisi de bu yazıyı kopyalayip trt ye mail atsin.
    işi ciddiye bindirsinler

katılyırum sana

• Turksat 4/A geçildiğinde Kanal D ve Star Tv 15 gün HD yayın şifresiz yapıp milletin ağzına balı sürüp şifreledikleri dakika bitmişti özellikle Star Tv çünkü Kanal D hiç bir açıklama yapmadı şifresiz olucak sürekli diye ama Star Tv bas bas bağırdı HD yayınımız şifresiz olucaktır diye sonra şifrelediler şimdi açsın açmasın umurumda değil ama Ntvspor'un HD'yi açması hem kendi açısından hemde biz Sporseverler açısından iyi olur çünkü artık tekel değil NTVspor önceleri başlardaydı artık direk önce TRTSporHD sonra A-spor HD'yi açıyorum.
  • eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Turksat 4/A geçildiğinde Kanal D ve Star Tv 15 gün HD yayın şifresiz yapıp milletin ağzına balı sürüp şifreledikleri dakika bitmişti özellikle Star Tv çünkü Kanal D hiç bir açıklama yapmadı şifresiz olucak sürekli diye ama Star Tv bas bas bağırdı HD yayınımız şifresiz olucaktır diye sonra şifrelediler şimdi açsın açmasın umurumda değil ama Ntvspor'un HD'yi açması hem kendi açısından hemde biz Sporseverler açısından iyi olur çünkü artık tekel değil NTVspor önceleri başlardaydı artık direk önce TRTSporHD sonra A-spor HD'yi açıyorum.

aynen o zamandan beri bu dediğin kanalları bende izlemiyorum.çok da umrumda değil artık.
    trt ve tv8 hayli hayli yetiyor.

spor kanallarında ise trt lig özetleriyle bundesliga ile aspor ziraat kupasıyla idare ediyor.
    ya ntvspor? anca avrupa ligi var o da zaten gelecek seneye yok.trt yayınlayacak artık

• O kadar reklamların çilesini çekeceğiz film veya dizinin en kriitik yerinde ağzımız açık kıytırık reklamlarını onlar para kazansın diye seyredeceğim ve bunları izlemek için birde para ödeyeceğim neymiş HD ymiş valla çok beklerler

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Daha gecmedi hicbir kanal ne zaman.gececek

• Ayın 32 sinde
    Bir de tam bitecekken reklama girip reklamın ardından iki saniye gösterip bitirmeleri sinir eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Nisan 2015; 9:47:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem hortlamış iki satır yazmadan olmaz. paralı platformlar oldukça, bu kanallar insanları sağmal inek görmeye devam ettikçe, benim listemde yer bulamayacaklar.
  • Kendileri bilirler benim ilk tercihim HD kanallardır. HD kanaldan Kanal d ye veya Star tv ye geçince görüntü resmen çamur.

• aynen ya. Cumartesi dadadistana seyredeyim diyom. resmen yerel kanal gibi çamur. görüntüye dayanamayip 3 adami acıyom. gözümuz artık hd ye alışmış ondan olsa gerek.

• wakara kullanıcısına yanıt
    Sn: Wakara Bey;

Sizin gibi bilgili ve tevrübeli üyelerimizin görüşleri ve paylaşımları bizler için önemli olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Peki ne olacak bu önemli kanallar böylemi devam edecekler çamur gibi hep yoksa dayanamayıp geçecekler mi ücretsiz hd ye? geçenlerde misal samanyolu tv açıldı sonra hemen kapandı falan... özellikle star kanal d ve ntv,ntv sporun bedava hd ye geçmemesini nasıl yorumluyorsunuz gelişmelerde biraz bahsedermisiniz

Saygılarımla arz ederim
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Samanyolu tv bir zamanlar, Türksat bize bu frekanstan sadece şifreli hd yayın yapamazsınız dedi, bu yüzden hd yayınımız artık şifreli olacak, gibisinden birşeyler geveliyorlardı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_97952941/tm.htm
    Geçenlerde bahsi geçen frekansı tarattım. Samanyolu Haber HD ve Samanyolu HD kanalları çıktı. Samanyolu HD şifreli iken diğeri samanyolu haber HD şifresizdi. Çok enteresan. Adamlar resmen kendi yalanlarını ortaya çıkarmış oldular. Ki yalanlkarı daha fazla ortaya çıkmasın diye olsa gerek kendi sitelerindeki açıklamayı kaldırmışlar.
    Sonrasında boşuna yer kaplamasın diye sildim onları. Yer israfı canıım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Nisan 2015; 10:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    yaw ciddi ciddi bana Wakara ya mi soruyorsun bu soruyu :)))

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.