Şimdi Ara

NTV NTVSPOR KRALPOPTV STARTV KANALD HD ÇOK YAKINDA ŞİFRESİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
6
Favori
24.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aga sen diyorsan doğrudur ilk önce senden duyuyoruz zaten bilgileri eyvallah boyle devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

TV8 HD şifresiz yayın baskısına dayanamadı ve düşen reytinglere ilaç olması umuduyla şifresiz hd yayına geçti.Ntvspor şu sıralar hd şifresiz için çalışma başlattı rakipleri hd yayın konusunda ntvsporu geçtiler.trtspor hd asporhd ntvsporun deyim yerindeyse canını sıkmış durumda ve çok yakında kısa bir süre içerisinde ntvspor hd yayına başlayacak.Ntvhd startvhd ntvsporhd çok yakında aynı anda şifresiz hd yayına başlayacaklar.KanaldHd ise kan kaybını durdurmak adına şifresiz hd yayını gündemine aldı çok yakında şifresiz hd tvler yayında olacak.

tahminen ne zaman gecer

• Resmi bir kaynak var mı ? Olmasa bile güzel haber dostum..

• o saydıklarının hiç birine güvenmem. eni uyduya geçince de şifresiz başlayıp şifreli devam ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiseliGeriGeldi

Yumurcak tv şifrelenmez kardeşim abisinin gülü merak etme.

Blok

• Sen ulusal kanalsın.Bu devirde hala normal yayında ne işiniz var sizin.İnat etmeyin paşa paşa geçeceksiniz.

• Beklemedeyiz.

• Şu tkgs çok iyi bir şey ya bazıları karşı veya sevmiyor ama bence çok iyi bir sistem benim işime çok yarıyor nasıl mı? normalde kapalı tutuyorum ama forumda böyle konuları gördükçe açıyorum sonra kapatıyorum cihazı 10sn içinde tarama yapıyor cihaz sonra geri açıyorum ekran bilgileri geliyor ve hiç frekansı şuydu buydu uğraşma yok karşınızda en güncel liste sadece yeni gelen kanalları yukarıya taşımak oluyor işiniz... hatta onuda yapmak istemez iseniz tkgs zaten kanallar sıralı oluyor tv8 de çok iyi olmuş bu arada.. ama ntv ve ntv spor artık geçmesi gerekiyor
  • kanald ile star para için kendilerini yakiyorlar farkinda değiller.
    Bu zamanda gül bahçesinde çamur kalmak nasil bi akıl.
    yani hala saniyorlar ki birisi diyecek ki kanald ve star hd değil turksatta, ben şu kadar para vereyim de dsmart alayim. bu zamanda hemde. alan aldi veren verdi. bu saatten sonra bunun için musteri beklemesinler.
    ama tv de bisey olmadığı zamanlar ben bu iki çamur kanalda birakmam.

• m bildiğim Trt süper ligi de alacak gelecek ihalede. devletin kanali oldugu icin maçları sifresiz verip. Türk halkina hediye edecek.
    zaten yoğun bi ilgisizlik başladı turk futboluna. stadlar seyircileri azalıyor. gençler futboldan bi haber. sagda solda maç gormeyince yani reklamsizlik Türk futbolunu bitirdi. eskisi gibi maçlar her eve girse " off eski Günler geri döner., maçlarda herkes evde, ertesi gün birbirimizi kizdirmalar, yanlış karar tartismalari falan" ne günlerdi be.
    trt ye hepimiz o kadar vergi veriyoruz. en kisa zamanda bişey yapmlari lazım. bu vergilerin hakkini vermeleri lazim. Gencligimiz gitti be futbol izleyememekle.
    biz biliyoruz ki kanal d star show gibi kanallar para bakımından trt nin yaninda damla kalıyorlar. onlar alabiliyorsa trt hayli satin alabilir ihaleyi. haydi be trt. hakkini ver şu vergilerimizin.
    arkadaşlar bu msj begeneneler begenme düğmesine lutfen basssin. varsa gonullu bir kisi de bu yazıyı kopyalayip trt ye mail atsin.
    işi ciddiye bindirsinler

• wakara kullanıcısına yanıt
    wakara ne adamsın yahu harbi gülüyorum sana üşenmiyorsun acayip acayip trolllükler yapıyorsun uydu bölümünün baş trollüsün valla
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Wakara makara

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

m bildiğim Trt süper ligi de alacak gelecek ihalede. devletin kanali oldugu icin maçları sifresiz verip. Türk halkina hediye edecek.
    zaten yoğun bi ilgisizlik başladı turk futboluna. stadlar seyircileri azalıyor. gençler futboldan bi haber. sagda solda maç gormeyince yani reklamsizlik Türk futbolunu bitirdi. eskisi gibi maçlar her eve girse " off eski Günler geri döner., maçlarda herkes evde, ertesi gün birbirimizi kizdirmalar, yanlış karar tartismalari falan" ne günlerdi be.
    trt ye hepimiz o kadar vergi veriyoruz. en kisa zamanda bişey yapmlari lazım. bu vergilerin hakkini vermeleri lazim. Gencligimiz gitti be futbol izleyememekle.
    biz biliyoruz ki kanal d star show gibi kanallar para bakımından trt nin yaninda damla kalıyorlar. onlar alabiliyorsa trt hayli satin alabilir ihaleyi. haydi be trt. hakkini ver şu vergilerimizin.
    arkadaşlar bu msj begeneneler begenme düğmesine lutfen basssin. varsa gonullu bir kisi de bu yazıyı kopyalayip trt ye mail atsin.
    işi ciddiye bindirsinler

WAKARA MAKARA KAKARA VAVARA

• Dsmart cok yakinda batacak zaten rahat olun hd ler tek tek geri gelecek.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

• HD yayına geçerlermi bilmem fakat insanlar en kıytırık bir program bile olsa HD olanı seçiyor. Arada bariz fark var. Ayrıca Kanal D de daha doğrusu doğan medya da ciddi problemler vardı zaten. Ama doğuş grubunun kanalları kolay kolay şifresiz olmaz. inşallah yanılırım.
  • Paşa gönülleri bilir, zaplarken öncelikli tercihim HD kanallar. Fark ettim de bu saydığınız kanalları izlemeyeli epey zaman olmuş.

• Ntv Spora bakmayalı uzun zaman oldu.Çamur gibi yayın

• hd yayına alışında diğer yayınlar çamur geliyor..bende turksat digitürk var..yayınlar çamur gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.