Şimdi Ara

NTV NTVSPOR KRALPOPTV STARTV KANALD HD ÇOK YAKINDA ŞİFRESİZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
6
Favori
24.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • moruk orda olmasının bi mantığı yok tv de olması lazım
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Hepsinin şifresiz yayına geçeceğini düşünüyorum kayıp edenler onlar olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokratik sol partinin kısaltılmışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star umrumda degil kanal d ise haftada bi kere beyaz show icin aciyorum oda Beyazit Ozturkun hatrina

• ntv spor dan ümitliyim,inşallah hd yayın şifresiz olur
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hepsine lanet olsun şifreleme sistemleri kavrulsun inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdesign

Hepsine lanet olsun şifreleme sistemleri kavrulsun inşallah.

AMİN

• @turkeytv açılcak dedin hala şifreli. Sallamanın anlamı yok.

Ha açılırsa Eylülden önce açılmaz diye düşünüyorum. NTV Spor'u unutun zaten. NTV'nin HD'si geleydi iyiydi oda gelmedi. Heralde birkaç sene daha bekleriz.
  • Öyle yada böyle hepsi geçecekler..bir zaman sonra zaten sd yayın diye bir şey kalmayacak
  • Kanal D ve Star ın şifresiz olması için ekime kadar mı bekleyecez

• beyler türksat 4b 15 ağustosta yayına giriyo. çok büyük ihtimalle o zaman şifresiz olacaklar. ntv sporun geçmesini beklemiyorum zira bundesliga d smartta bazı maçlar orda verilir
  • millet 4k test yayına başladı bu doğan gurubu hala sd veriyor
  • rusensenkal R kullanıcısına yanıt
    4b uydusu bildiğim kadarıyla televizyon için değil internet ve haberleşme için kullanılacak şifrenin uydu ile alakası yok bu kanalların 4A'da HD yayınları var ama işlerine gelmiyor şifreyi açmak halkubi açsalar en az her kanalın 1 oranlarında reytingi artar.
  • Gözler hd kanalın kalitesine alışınca star,kanal d gibi kanalları izlemek istemiyor

• Elin Yabancılar 4K Ultra HD yayına geçmişler Kanal D ve Star Hala SD de ısrar ediyor ölme eşşeğim ölme

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum STV HD'ye baktından sonra Kanal D ve Star Tv geliyor çamur görüntü STV diyorum ha Fox HD'yi saymıyorum bile o zaten 10 numara kaliteli görüntü ama Türkiye'nin en çok izlenen 2 kanalına bakıyorum SD yayını çamur Haber kanallarına bakıyorum
    Bugun TV HD Haberturk HD(Gerçek HD olmasada bazı programlar HD misal Tarihin Arka Odası dün gece baktım SD yayına göre fark vardı) CNN Turk HD 10 numara ama gel görki NTV leş görüntü yine aynı şekilde spor kanalları TRT A-SPOR efsane görüntü var Ntvspor leş kalıyor diğerlerinin yanında
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Ntv ile ntv sporu çamur görüntü nedeniyle listede en sonlara attım
    Hd yayın görüntüsünde en çok trt spor,trt belgesel ve fox seviyorum

• STAR TV NİN HD YAYINA GEÇMESİNİ BEKLİYORDUM ARTIK ONADA GEREK KALMADI MEDCEZİR BİTTİ İSTERSE 4K YAYINA GEÇSİN İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA GEREK KALMADI ARTIK KANAL D VE STAR ZOR GEÇER HD'YE PARAN VARSA İZLERSİN BU ÜLKEDE BU BİR GERÇEK NASIL İNTERNETTEDEKİ ADİL KULLANIM KOTASI GİBİ GEÇMEZLER :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caryting

STAR TV NİN HD YAYINA GEÇMESİNİ BEKLİYORDUM ARTIK ONADA GEREK KALMADI MEDCEZİR BİTTİ İSTERSE 4K YAYINA GEÇSİN İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA GEREK KALMADI ARTIK KANAL D VE STAR ZOR GEÇER HD'YE PARAN VARSA İZLERSİN BU ÜLKEDE BU BİR GERÇEK NASIL İNTERNETTEDEKİ ADİL KULLANIM KOTASI GİBİ GEÇMEZLER :)

abisi ne medceziri ya

• Bu dört ve önemli kanalın bunca zamandır halen şifresiz hd yayına geçmemesinin altındanda mutlaka bizim bilmediğimiz bir sey yatıyor gibi geliyor bana... yoksa bunun hiç bir mantılı bir sebebi yok... star ve kanal d nin kendi rakiplerinin hepsi şifresiz hd... ntv ve ntv sporun kendi rakiplerinin hepsi şifresiz hd... bunlar bunca zamandır bir türlü geçmek bilmedi var bişeyde çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.