Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birader satma bence daha 16 yaşında :D ilerde ne olur kimbilir :D kolay yetişmiyor böyle adamlar.

takımlarımdan biri Amatör Lig, Grup 280, diğeri Amatör Lig, Grup 1.005'te. ikisinide güçleri 900 civarı henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vittoria

acaba satimmi bunu 600000 verolar

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)

Birşey sorucam ama.. Sen bu adama kaç TDP harcadın ve hangi antrenmanları yaptırdın? Bir türlü ilerlemiyor benimkilerin top kontrolleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumanji -- 3 Mayıs 2009; 0:27:23 >

• abi strateji eğitimi ve defans eğitimi 175 tdp verdim bide 16 yaşında ve yıldız olarak aldım öyle olunca acyip yükseliyo bu adamı 5 dakika içinde bu hale getirdim tüm güçleri 50-55 di bu gün 17 yaşına girdi güçleri 2-3 değer fazla bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vittoria -- 3 Mayıs 2009; 9:28:17 >
  • quote:

abi strateji eğitimi ve defans eğitimi 175 tdp verdim bide 16 yaşında ve yıldız olarak aldım öyle olunca acyip yükseliyo bu adamı 5 dakika içinde bu hale getirdim tüm güçleri 50-55 di bu gün 17 yaşına girdi güçleri 2-3 değer fazla bundan

Para yoksa 175 Tdp vericez kaçarı yok Ama sana bi tavsiye.. Biraz kondisyon bas bence. Hiç olmassa 65-70 olsun
  • kondisyon sınırı 100 mü???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vittoria -- 4 Mayıs 2009; 16:32:11 >
  • quote:

kondisyon sınırı 100 mü???

Evet 100 Yada şöyle diyeyim. Oyuncuların bütün özellikleri max 100
  • sağol yaptırdım ama kros yapınca öteki özellikler düştü bende sinirlendim 785 e sattım yerine 2 süperstar aldım
  • Antremana hiç önem vermiyorum kötü yapıyorum anlaşılan ben. 784.6 takım puanım. 4-1 kazandım. Para sorunum var benimde stat yaptırdım....
  • rakibimin taktitigi 3-4-3 ben hangi taktigi uygulamalıyım?a
  • Herkeze merhaba arkadaşlar, oyunu 5-6 aydır oynuyorum fakat hala çözemediğim yerleri var :).
    Amatör Lig, Grup 2.265 bulunuyorum şu an.Takım gücüm maks:860.Elimde 1,500,000 para bulunmakta.
    Oyuncuların çoğu yaş ortalaması 26 diyebiliriz bir tek forvetler 30+.

Ben şuan bu gücü 900+ yapmak istiyorum.Bunu en iyi şekilde nasıl yapabilirim.Oyuncu güçleri ort. 76-77 civarı.
    Para ile adam mı alıyım yoksa genç yetenek mi alıp eğitiyim (120 tdp'm var şu an)
    Birde maç öncesi formasyonu değiştirince bir etkisi oluyor mu acaba. (casuslukla öğrenip adamın yenebilecek formasyon iyi fakat bazen işe yaramıyor gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: C£nq

Herkeze merhaba arkadaşlar, oyunu 5-6 aydır oynuyorum fakat hala çözemediğim yerleri var :).
    Amatör Lig, Grup 2.265 bulunuyorum şu an.Takım gücüm maks:860.Elimde 1,500,000 para bulunmakta.
    Oyuncuların çoğu yaş ortalaması 26 diyebiliriz bir tek forvetler 30+.

Ben şuan bu gücü 900+ yapmak istiyorum.Bunu en iyi şekilde nasıl yapabilirim.Oyuncu güçleri ort. 76-77 civarı.
    Para ile adam mı alıyım yoksa genç yetenek mi alıp eğitiyim (120 tdp'm var şu an)
    Birde maç öncesi formasyonu değiştirince bir etkisi oluyor mu acaba. (casuslukla öğrenip adamın yenebilecek formasyon iyi fakat bazen işe yaramıyor gibi)

paran bol parayla adam al
  • 19 yaşında , 2 yıldızlı, 86 gücünde bir hücum oyunucus aldım 1,500,000 liraya :).
    Şimdi ben buna antreman yaptırmalımıyım (bireysel)
    Bunu yanında 2 genç yetenek aldım biri hücum biri defans olmak üzere Hücum oyuncusunu 66'e kadar çıkardım.
    Defans oyuncusuna tdp yetmedi :)

Sizden bir ricam olucak.Acaba hücum,orta saha ve defans oyuncularına bireysel ant. yaptırırken neler yaptırılmalı.Nasıl çabuk gelişir, bunun yanısıra buna kaç tdp harcanlmalı.
    Ben aldığım Genç Yetnek Hücum cuyu 57'den 66'ya yükseltmek için 50 kadar tdp hartcamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 19 Mayıs 2009; 11:11:14 >
  • uğraşmayın bunlarla fifa 2009 oynayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: C£nq

19 yaşında , 2 yıldızlı, 86 gücünde bir hücum oyunucus aldım 1,500,000 liraya :).
    Şimdi ben buna antreman yaptırmalımıyım (bireysel)
    Bunu yanında 2 genç yetenek aldım biri hücum biri defans olmak üzere Hücum oyuncusunu 66'e kadar çıkardım.
    Defans oyuncusuna tdp yetmedi :)

Sizden bir ricam olucak.Acaba hücum,orta saha ve defans oyuncularına bireysel ant. yaptırırken neler yaptırılmalı.Nasıl çabuk gelişir, bunun yanısıra buna kaç tdp harcanlmalı.
    Ben aldığım Genç Yetnek Hücum cuyu 57'den 66'ya yükseltmek için 50 kadar tdp hartcamışımdır

O paraya iki tane ss alsaydın takımın için daha iyi olurdu.
  • Süper bir revizyona sokuyorum kadromu. Genç Yetenek alıyorum banko ilk onbire koyuyorum yaşlıları yedeğe çekiyorum. Sonra yaşlıları satıp, yerine yine genç yetenek alıp yetiştiriyorum. Artık böyle bir revizyona gireceğim. Geçen sezon en fazla gol atan, en az gol yiyen takımdım. Şampiyon oldum. Şimdi yine hiç kaybetmedim. İkinciyim ama averajı açacağım gittikçe.
  • Ben oyuncumu başkalarına satmak istiyorum ama çok ucuz 60 ytl falan satılıyor nasıl yükseltebilirim fiyatı?
  • Cevap bekliyorum lütfen acil
  • ulan casusluk yapalım dedik adamın oyuncusu yok hale bak boşuna gitti 5 puan!

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)
  • Arkadaşlar bir kaç uzmanlık sorum olacak:) Football tycoon tutkunuyum. Bi kaç takımım var. Amatördeyim.

Antremanı günün her saati yaptırın diyor. Maçtan sonra oyuncuların antreman puanı düşük oluyor. Antreman verimli olmaz. Geceye kadar böyle gece dinleniyorlar. Sabah çakı gibi oluyorlar sonrada sabah yaptırınca maça yorgun çıkıyorlar antreman yaptırınca yenjiliyorlar inanın yaptırmayım bi gün yeniyorlar. Ee ne zaman yaptıracağım ben bu antremanı? Siz Ne zaman yaptırıyorsunuz.
  • yaa site açılmıyo niye bilen var mı ?

galiba çok gol attım bu gün!
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.