Bende amatör lige çıktım 2.yim 4.192 taraftar var stat 2.000 kişilik takım gücü 747,9 bakalım yarın ne olcak sakat var 2 tane onları bekliyorum iyileşsin takım gücüm 800 falan olur.
Fc GencSpor şimdi açtım bende, rakibime casus yolladım büyük ihtimal ezeceğim
SeLaM aRkadaŞLaR ßeN YeniYiM Ve Saat 5 Te Maçım waR 1.YLe OynayacamiNşaLLah KazanıRım ßu Arada Takm Gücüm 808.00 Çok Az Ya Offs :S
oyuna bugün başladım dh ligi dh-fox yazan mı ben oraya başvurdum 13 kişi vardı?
Arkadaşlar benim 3. sezonum şuanda Amatör Lig 5.090'dayım ilk mahalli lig sonra Amatör Lig 6.000 küsürlerdi bişey soracağım ligde ilk 3 mü yükseliyor ?
Naneşekerispor kariyerimde ilk 4 hafta galip geldik ve ardından yenildik yenildiğimiz takımda 3 puandaydı
Bu oyuncular çok çabuk yaşlanıyo bu ne ya adam daha 4 gün önce 28 di bugün 30.
Valla Genç Yaşta kaleci alıp yetiştiriyorum arada süper starlar çıkıyor 4milyon param oldu
arkadaşlar iki oyuncum uzun suredır sakat forumu okudum bır ıkı gun ıcınde ıyılesır yazmssınız ama ıyılesmıyor benımkıler,hasta zıyaretını nasıl yaptırıyoruz?baska oyunculara hasta zıyaretı yapın dıye bıreysel antrenman mı verıyoruz?yoksa hasta olan oyuncuya mı hasta zıyaretı bıreyse antrenmanı yaptırıyoruz? ben hasta zıyaretı yaptırdım hasta futbolcunun adını secerek bıreyse antrenmandan ama 68 ıken sakatlık durumu 72 ye cıktı,yoksa 100 olunca ıyılesıyormu anlamadım?
bırde takım antrenmanı yaptıgımda gec mı ıyılesıyor sakat futbolcularım,bu arada ılk lıgımı birinci sırada bıtırdım takım gucum 760 cıvarında.yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar. Bu oyunu oynuyordum ben de bir zamanlar ancak artık sıkıldım ve 3 takımımı birden vodafone 100 kontör "şifresi" karşılığı satıyorum. İlgilenenler varsa yazsın lütfen.. Lig Bütçe TDP 1. Hesap 1205 3.478.000 90 2. Hesap 1061 5.115.000 65 3. Hesap 1578 4.000.000 140
Evet arkadaşlar 3 takımı toplam 100 vodafone kontör "şifresi" karşılığı satıyorum. İlgilenenlere duyrulur..
quote:
Orijinalden alıntı: beokinq
Arkadaşlar Orta saha oyuncum war hangi antremanı yaptırmalıyım_
şut ve strateji.
iki takımımdan biri galip geldi diğeri mağlup.
bende bi yazı var '' KırmızıŞeytanlar ile olan bir sonraki maçınız 0 saat ve 0 dakika sonra başlayacaktır. '' ee maçın saati geçmiş napacam
Kader Keita 8. Shabani Nonda 29. Milan Baros 50. Arda Turan 50. aynı dakikada 2 gol Kader Keita 62.
3.haftadayız adam 1.ydi puanlarımız aynıydı 6'ydık 5 attım adam 2.yim şuanda averajım aynı liderle
Arkadaşlar merhaba size antrenmanla ilgili iki sorum olacak
Örneğin
Bir orta saha oyuncum var bireysel antrenmanla (şut çalışması vs.) aşşağıdaki kıvama getirdim
Şimdiki pozisyon: O Orta Saha Maks. Güç: H 73,40 O 83,70 D 64,10 K 53,00 Koşu: 80 Refleksler: 39 Top Kontrolü: 37 Tecrübe: 100 Paslaşma: 98 Motivasyon: 80 Gol yollarında etkinlik: 100 İkili Mücadele: 63 Kondisyon: 33 Toplam: 630 Güncel Durum: sağlıklı Antrenman Puanı: 16/33 Sağlık: 100% Yaş: 23 Yaşında
Sorum şu: Bu orta saha oyuncumu daha fazla ilerletemiyorum orta saha puanı 83 te kaldı, paslaşma ve gol yollarında etkinlik 100 e dayandı, o yüzden koşusu artsın diye koşu çalışması yaptırıyorum bu sefer paslaşması düşüyor, şut çalışması yaptırıyorum gol yol.etk. artıyor pas artıyor bu sefer koşu hızı düşüyor, başladığım yere dönüyorum, bu oyuncumda orta saha puanını arttırmam için ne çalışması yapmam gerekiyor??
Ayrıca aynı şey aşşağıdaki hücum oyuncum içinde geçerli
Şimdiki pozisyon: H Hücum Maks. Güç: H 79,00 O 74,80 D 61,80 K 56,30 Koşu: 71 Refleksler: 42 Top Kontrolü: 74 Tecrübe: 100 Paslaşma: 79 Motivasyon: 91 Gol yollarında etkinlik: 100 İkili Mücadele: 40 Kondisyon: 50 Toplam: 647 Güncel Durum: sağlıklı Antrenman Puanı: 19/50 Sağlık: 100% Yaş: 27 Yaşında
Bu oyuncumunda hücum gücü puanı 79 da kaldı, gol yol.etkn. 100 e dayandı koşu yaptırıyorum bari o artsın diye bu sefer gol yol.etk. puanı azalıyor o azalınca hücum eğitimi yaptırıyorum bu sefer koşu puanı düşüyor başladığım yere dönüyorum, ne yapabilirim oyuncumun hücum puanının artması için?????????
İkisinide cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz, teşekkürler
İşte Buda Benim Takımım :)
yuh be adebayor. ulan takımın forveti 2 penaltı kaçırıyor bir maçta. keşke değiştirmeseydim. maç öncesinde değiştirdim gol atar diye. gitti güzelim 3 puan!
kaldı mı oynayan bu oyunu zamanında baya popülerdi.
ben oynuyorum hala
Bende hala oynuyorum
mini liglerde dh'nin mini ligi varmı ben bulamadım ayrıca benim tavsiyem genç yetenek alın kaleciler kaleci çalışması orta saha şut çalışması forvet koşu bu şekilde çalıştırırsanız oyuncular çok gelişiyor ayrıca son sezon oyundan kopma noktasına geldim ama psp almadan bırakmayacağım şöyle oldu birinciydim 2. ile aramda 1 puan fark vardı son maçı berabere kaldım bir penaltı kaçırdım gücü 83 olan gol yollarında etkinlik 100 olan adam kaçırdı maç sonrasında önce o adamı sattım bırakacaktım ama psp için devam