Şimdi Ara

NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
4
Favori
110.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site cok yavas hep böylemi ? hep böyleyse oynanmaz.
  • Beyler amatör lig 5.lig falan için ortalama kadro gücümün kaç olması lazım şu an 800
  • amator lig 800. Grup takim gucu 700 nasil beyler ??? Ligde 7 . Yim suan xs
  • Oyuna daha yeni başladım ve takım gücüm şu anda 526. İyi bir oran sayılabilir mi?
  • Maç yapmaya nasıl başlıyoruz?
  • Bende yeni başladım. Maç öncesi kadromu hazırladım. Defansıma bonservis bedeli ödemeden birer adet deneyimli ve genç oyuncu aldım. Göbek için ise iki adet oyuncuya teklif götürdüm. 12 saat sonra ise ilk maçım var hayırlısı. Casus göndererek rakibime baktım ve tatiklerimi ona göre ayarladım. Tek kuşkum - oyun hakkında detay bilmeden- oyuncularıma antreman yaptırdım ve kondüsyonları bir hayli düştü.
  • süper bi oyun yaw. bakalım ilk maçta napıcak takımım:)
  • Benim Takım Gücüm 745..5.Ligdeyim..3 Maçta 1Galibiyet.2 Beraberliğimiz Var..Bu Maçta Kolay Bir Takımla Eşleşiyorum..3 Puanı Almak İstiyorum..
  • Ve Rakibim Gürçeşme Sokak sporu 3-2 İle Devirdim..F.C Real Madrıd Olarak Gollerimi Kaka Hamıt Altıntop Ve Marceloa Kaydetti.. Ayrıca Ronaldo yine Hırçınlığını Göstererek Sarı Gördü.. 5.Liğe yükseldim ve liderle aramda 4 puan fark var..Yarın 4.Üyle Oynayacağım Ama Kazanmak Zorundayım..Ligin 2.Takımı ise Namağlup Liderle Oynayacak Bu Yüzden Kaybetmesi Yüzde 90 ..Eğer Kaybederse Bende Kazanırsam 3.Lüğe Yükseleceğim..[8D.

•  NTV SPOR FOOTBALL TYCOON (MANAGER) (REHBERLİ!)
  • 5. Lig Grup 627'deyim takım gücü 932. Bütçe 3.752.289 TL. Dün bi tane süperstar aldım 2.150.000 verdim takım gücünü normalden nerdeyse 25 puan arttırdı. Adamın gücü 87 normalde toplam takım gücünün 906 olması lazım ama süperstar takım gücünü %3 arttırıyormuş.
  • Şöyle bir hortlatayım.

Bu oyunu uzun süredir oynuyorum aralar verdim fakat tekrar başladım.

Şuan 5.Lig 308. Gruptayım.

Takım ismim AYDINSPOR 1923

Stadyum:Normal Stadyum (20.000 kapasite)

Takım gücüm:902

Her türlü sorularınıza açığım.
  • Donanımhaber Ligi kurmuş bulunmaktayım sanırım ana sayfadaki mini lig kapanmış herkezi beklerim.
  • Ben de yeni başladım 2 maç falan yaptım çok hoşuma gitti :)
  • Yeni başladım gayet güzel bir oyun OFM ile birlikte iyi gidiyor.
  • İki sezondur amatör ligde takım yok kullanıcı sayısı azaldı galiba son zamanlarda.
  • Arkadaşlar 5. lig 51. gruptayım..
    Günlük olarak hangi antremanlar daha faydalı oluyor ve takımı güçlendiriyor.
    Deneyimli biri varsa deneyimlerinden yararlanalım istiyorum.
    yaptığım antremanların çocğunda oyuncularımın kondisyon sınırı azalıyor.
    nasıl bir yol izlemeliyim.
  • @EmreAslan34

Oyuncuların tam güçleriyle oynamaları için birebir görüşme yapabilirsin. Ama ilk 11'in hepsine bunu yapmak günde 11 puan demek. Zaten 24 puan geliyor günde bunun yarısını vermek yerine önemli oyuncularınla birebir görüşme yapıp motivasyonları fulleyebilirsin.

Ayrıca kondisyonlar azalıyorsa oyuncular 35 yaş üstüdür büyük ihtimalle. Mümkün olduğunca yaşı küçük oyuncular almaya çalış. Tabii onlar da pahalı oluyor. Para kazanmak için de 17-18 yaşında oyuncular alıp geliştirmen gerekli. Örneğin 17 yaşında gücü 55 olan bir hücum oyuncusunu 120-130 menajer puanıyla geliştirip 1 milyon TL civarında bir paraya satabilirsin.
  • Hücum oyuncularına Hücum Eğitimi, Koşu Eğitimi ve Kros Çalışması yaptırmak yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

@EmreAslan34

Oyuncuların tam güçleriyle oynamaları için birebir görüşme yapabilirsin. Ama ilk 11'in hepsine bunu yapmak günde 11 puan demek. Zaten 24 puan geliyor günde bunun yarısını vermek yerine önemli oyuncularınla birebir görüşme yapıp motivasyonları fulleyebilirsin.

Ayrıca kondisyonlar azalıyorsa oyuncular 35 yaş üstüdür büyük ihtimalle. Mümkün olduğunca yaşı küçük oyuncular almaya çalış. Tabii onlar da pahalı oluyor. Para kazanmak için de 17-18 yaşında oyuncular alıp geliştirmen gerekli. Örneğin 17 yaşında gücü 55 olan bir hücum oyuncusunu 120-130 menajer puanıyla geliştirip 1 milyon TL civarında bir paraya satabilirsin.

Bu arada hücum oyuncusu geliştirmek için Hücum Eğitimi, Koşu Çalışması ve Kros Çalışması yaptırman lazım. Tabi arada kondisyonu sıfırlanınca masaj yaptırmalısın. Hücum Eğitimi gol yollarında etkinlik ve top kontrolünü, Koşu Çalışması koşuyu, Kros Çalışması ise kondisyonu arttırır. Bu özellikleri oyuncu profilinden takip edersin, fullenince o çalışmayı yaptırmana gerek kalmaz. Bu arada top kontrolü yavaş artar, diğerleri 100 olduğunda o 80 civarında kalır. Onu da 100 yapmaya uğraşma puan yetiştiremezsin

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.