Şimdi Ara

NU DDW-082 DVD-Writer ve DVD-+R medyalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar,dvd yazma konusunda acemiyim ve size bir problemimi sormak istiyorum.Dizustu bilgisayarimin dvd surucusu
    TOSHIBA ODD-DVD SD-R6372
    ilk olarak 2 adet dvd-r 8x 1 adet dvd-r 25lik bir kutu da vertabim 16x dvd+r (printable) aldim.dvd-r 8x ler sorunsuzca yazildi.Ancak surucu diger meyalara yazamiyor.Ozelliklerine bakiyorum dvd+r yazma kabiliyeti var ancak vertabimi surucuye taktigimda disk ozelliklerinde dvd+r olarak tanimasina ragmen kapasite sifir gorunuyor ve denedigim tum programlarinda bu medyaya yazamiyorum!Surucu aciliyor ve bos bir medya takmam gerektigi hakkinda bir uyari cikiyor.
    Firmware guncellemesini buldum ve yaptim,versiyon degisti ancak problem aynen devam ediyor.Sizce ne yapmaliyim?
    Baska bir sorum da su :Surucu ozelliklerinde max yazma hizi 4x olarak gorunuyor,bunu artirmak surucu guncellestirmeleri ile mumkun mu yoksa kabiliyeti bu mudur?Bu aletle 8x veya 16x hizinda yazamaz miyim?Cihazi yeni aldigim icin bu kadar dusuk bir hizla karsilasmak beni sasirtti.Bu konuda bilgisi olanlar yardimci olurlarsa cok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.