Şimdi Ara

Nubia Red Magic oyuncu telefonun görüntüsü sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTE'nin alt markası olan Nubia'nın 19 Nisan'da oyun odaklı bir akıllı telefon tanıtacağını zaten öğrenmiştik. Nubia Red Magic olarak resmiyet kazanması beklenen oyuncu telefonunun lansmanıyla ilgili basın davetiyeleri de gönderilmeye başlanmış durumda. Sadece birkaç gün sonra tanıtılacak akıllı telefonun hem ön hem de arka tasarımını gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Apple'dan maliyet ve fiyatları düşürmenin yeni yolu: Yerinde üretim
    Nubia Red Magic güçlü bir donanım konfigürasyonu ve alışılmışın dışında bir tasarımla gelecek. Havalı ışıklandırma efektleriyle süslenmiş telefonun, dört soğutma fanına sahip olması bekleniyor. Oyun odaklı akıllı telefon ayrıca hava soğutma sistemi ve karbon nano malzeme gibi özellikler de sunacak.

Snapdragon 845 ve çift kamera

Fotoğraf çok net olmasa da cihazda çift kamera ve arka panele yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısının yer aldığını görüyoruz. Nubia oyuncu telefonunun Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM ile güçlendirilmesi bekleniyor. Yani bu sayede tüm oyunları rahatlıkla kaldırabilecek kapasitede olacak. Ayrıca oyun sırasında yüksek kare hızı sağlayabilecek özellikler sunacağı da gelen haberler arasında.

• Sebebi neydi ki :/

• durduk yere bütün firmalar sözleşmiş gibi neden sapır sapır oyuncu telefonu çıkarmaya başladı ki? Piyasanın böyle bir ürüne ihtiyacı da yoktu zaten, zamanında denendi başarılı olmadı çünkü.
    Ellerinde çentikten başka yenilik kalmayınca bu alana yöneldiler sanırım. Yakın zamanda full rgb aydınlatmalı telefonlar da çıktı mı tam olur. Cafelerde bütün masalar ışıl ışıl hava atma araçlarıyla dolar.

• Pubg mobile piyasaya çıkınca herkes anında oyuncu telefonu adı altında telefonlar üretmeye başladı. Belki bu sebepten dolayı olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekranı parmaklamadan oynadığında bana göre oyuncu telefonu oluyor., zamanında psp dandik ekranıyla bile oynatıyordu. Psp gibi ama ama günümüz ekran kasa oranı ve işlemcisi rami teknolojisiyle çok daha iyi şeyler çıkartılabilir. Ancak ışıkla ve ekranı parmaklamakla olmamalı. Zaten ekranı parmaklayınca alan daralıyor.
    Şu aşağıdaki iyiydi niye aynını yapmadılarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 18 Nisan 2018; 0:32:25 >
  • Yeni trend bu herhalde. Gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu telefonlari yapilacagina optimizasyona onem verseniz daha iyi degil mi? ama olurmu hic daha cok para kazanmak varken...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon var ama oynayacak oyun yok. Biraz ilerlesen hemen reklam. Hemen karakteri geliştir altın al elmas al vs vs. Oyunlar para odaklı psp veya Vita oyunları gibi ilerlemeleri maceralı bişeyler olsa neyse. Basit oyunlar dışında oyun oynamıyorum artık.

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden Alıntı: tobepeople
    Ekranı parmaklamadan oynadığında bana göre oyuncu telefonu oluyor., zamanında psp dandik ekranıyla bile oynatıyordu. Psp gibi ama ama günümüz ekran kasa oranı ve işlemcisi rami teknolojisiyle çok daha iyi şeyler çıkartılabilir. Ancak ışıkla ve ekranı parmaklamakla olmamalı. Zaten ekranı parmaklayınca alan daralıyor.
    Şu aşağıdaki iyiydi niye aynını yapmadılarsa

PSP'nin mi ekranı kötüydü ? Gözlere bir baktırın derim, ya da yanlış hatırlıyorsunuz. Şuan bile piyasayla kapışabilecek ekran kalitesi var.

• Dünya genelinde ve Çin'de özellikle telefondan oyun oynama daha yaygın bir seçenek haline geldi. Hatta oyun sektörüne en çok para mobilden gidiyor.

• Arkadaşlar Çin'de yaşlı kadınlardan erkeklerden tutun da, genç erkeklere çocuklara kadar herkes manyak gibi telefondan oyun oynuyor.

Koca koca kadınlar adamlar, parklarda zombi gibi Pokemon Go oynuyorlar emenike... Ben böyle garip bir ülke görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.