Şimdi Ara

Nubia Z30 Pro resmen tanıtıldı: Snapdragon 888, 64MP kamera ve 120W hızlı şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nubia Z30 Pro resmen tanıtıldı: Snapdragon 888, 64MP kamera ve 120W hızlı şarj

Nubia markası bugün, yüksek kaliteli bir ekran ve güçlü bir kamera ile donatılmış amiral gemisi akıllı telefon Z30 Pro'yu resmen duyurdu. Cihaz üç renkte satışa sunuluyor: Siyah, Gümüş ve Siyah-Altın.

Ayrıca Bkz.Koronavirüs testi yapan AI Resp uygulaması yayınlandı

Nubia Z30 Pro'nun 6.67 inç AMOLED ekranı, 2400 × 1080 piksel (FullHD+) çözünürlük sunuyor. Panel, 144Hz yenileme hızına ve %100 DCI-P3 renk gamına sahip. Ekran, kasanın ön yüzey alanının %93,45'ini kaplıyor.

Ekranın üst kısmındaki merkezde küçük bir delik 16 MP selfie kamerası barındırıyor. Öte yandan bu panele, ekran altı parmak izi tarayıcısı da entegre edilmiş.

Fiyatlandırması 780 dolardan başlıyor

Arka tarafta Sony IMX686 sensörlü ve OIS'li 64MP ana kamera var. İkinci 64MP modülde daha uzun 35mm lens bulunurken, üçüncü 64MP sensör 120 derecelik görüş alanına sahip ultra geniş bir modül. Ayrıca 5x optik ve 50x dijital yakınlaştırmalı 8MP periskop da mevcut. Bu, 123 mm'lik eşdeğer bir odak uzaklığına sahip ve nesneleri yakınlaştırırken titreyen ellerle başa çıkmak için OIS ile birlikte geliyor.

Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 8 ila 16 GB LPDDR5 RAM ve 256 veya 512 GB kapasiteli bir UFS 3.1 depolama birimi bulunuyor. Ayrıca Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.1 adaptörleri, bir USB Type-C bağlantı noktası ve stereo hoparlörleri de mevcut.

Nubia Z30 Pro'nun 4200mAh pili 120W hızlı şarjı destekliyor. Şirketin açıklamalarına göre boş pili tamamen doldurmak yalnızca 15 dakika sürüyor. Nubia UI 9.0 arayüzü ile birlikte Android 11 çalıştıran akıllı telefonun fiyatı ise 780 dolardan başlıyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/nubia_z30_pro_pairs_three_64mp_cameras_with_snapdragon_888_and_120w_charging-news-49213.php

• Çakma Note 20 Ultra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 dakika iyiymiş. Pillerin gelişeceği yok bari hızlı sarj olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nubia markası?

ZTE'nin alt markası değil mi bu?

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Üreticiler için kolayı şarj cihazının gücünü artırmak, maliyetini de kullanıcıya yıkmak gibi bir avantajlı nokta da var.
    Oysa bataryayı hücrelere ayırıp eşzamanlı şarj ederek işlemin hızlandırılma şansı var ama çok daha pahalı olunca bu maliyeti sadece en pahalı cihazlarda tercih edebilirler hatta onu da etmeyebilirler.. :)
    Piyasada oyunu bozan işler olmadığı sürece batarya da ilerleme olabildiğince ağır ilerlemeye devam edecek. :)

• Nokia Z30 pro tanıtıldı diye okudum.

Şaşırdım bi ara, s888 ile birlikte geleceğini okuyunca. :)

• 15 dakikada %100 doldurma işini apple koysun telefonlara, telefonun kelimesinin sözlük anlamı değişir!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yalniz telefon Ateş ediyor, tasarım müthiş

• Çok enteresan bir telefon 1 tane süper lens koyacağına 3 tane orta halli sony lens koymuş bakalım fotoğraflar videolar nasıl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-4 lük telefon ancak aksesuar bulmak servis ve 2. el derken harcanan para boşa gidiyor, para sorunu olmasa affetmem alırım

• Şu telefonun efsane özelliklerine bak, saymakla bitmiyor; bir de çöpten hallice iPhone'lara bak.

Fakat insanlar oluk oluk iPhone almaya gidiyor. Çok ilginç. Üniversitelerde okutulması gereken bir konu bence.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Tamam bu telefon harika, ben bile alsam mı acaba diye düşündüm efsane özellikleri var ama iPhone'a çöp demek doğru değil, çok iyi bir telefon.

• Bence cihazın eksiklikleri var

3.5 mm jack gitmiş. Aslında bu da olmalıydı kablosuz kulaklık penetrasyonu halen devam ediyor.

8.5 mm kalınlığa bu pil yakışmamış.

Wireless şarj yok sanırım.

E bu nasıl amiral gemisi.

• muratkaya kullanıcısına yanıt

iPhone çok kötü bir telefon... ama neyse ki çöp demedim zaten, çöpten hallice dedim :) Yani çöpü andırıyor gibi sanki.

• Bu nedir yahu ateş pahası. Türkiye ye gelmiyor zaten ha varlığı ha yokluğu

• astegon boş boş konuşma. Teknolojik terimler kullanarak olaya vâkıf gibi gözükmeye çalışmışın ama tam manası ile saçmalamışın. Bu telefon bu fiyatla piyasadaki tüm telefonlara on basar. Aynı fiyata lider denilen markalardan 3. Sınıf bir telefonu ancak alırsın. O saydığın özellikler o telefonlarda var mı?

• Hızlı şarjın hem bataryaya hemde cihaza nasıl zarar verdiğini bilmeden, hızlı şarj hayranı olanlara gülüyorum. Üreticiler de bu hayranlıktan istifade ederek sidik yarışına giriyor. (Arz-talep meselesi). Fakat cihaz harika görünüyor.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    İyi telefonlar, fanları aşırı abartıyor onun için insana antipatik geliyor ama iPhone olmasa inan ki bu fiyatlara bu telefonları asla alamayız. Akıllı telefon sektörü tamamen iPhone'la rekabet ederek bu günlere geldi hatta iPhone hiç çıkmasaydı, Nokia hakimiyeti sürüyor olsaydı şu anda LG G2 seviyesinde bir telefon dünyanın en iyi telefonu diye satışa yeni çıkmış olurdu. Şimdi 888 işlemcili, 15 dakikada full şarj olan telefonları konuşuyoruz, hepsi rekabetin eseri. Onun için saygı duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 21 Mayıs 2021; 14:58:35 >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    Lisede iphone yokken cep harçlığımızla zamanın akıllı telefonu 6600 alıyorduk belki bilmezsin o yılları. Hiçde apple falan gerek te yok zaten ucuzdu önceden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.