Şimdi Ara

Nubia Z30 Pro resmen tanıtıldı: Snapdragon 888, 64MP kamera ve 120W hızlı şarj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çıktığı sene fakültede 2 kişide vardı. Maşallah senin harçlıklar baya sağlammış.

6600 zamanının en gelişmiş telefonu olmasına rağmen çok maliyetli parçalar içermiyordu. 4MB RAM, 6Mb hafıza vs. Ve çıkış fiyatı 130 dolardı.

iPhone çıktı bunları ezip geçti. Yanlarında uzay aracı gibi kalıyordu. 2020'ye kadar oyunlarda ve ağır uygulamalarda iPhone fark atıyordu.

iPhone olmasaydı bu tarihte alacağın en iyi telefon Galaxy S4-S5 seviyesinde bir şey olurdu.

Ben Android kullanıyorum Apple fanboyu değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    Çıktı 6 ay sonra 2. Elini hiç unutmam 330 tlye aldım 👍 6 ay kullandım 370e sattım öyle bi sağlam harçlığım yok 2 3 ay da toplamıştım lise öğrencisi halimle. Psp bile almıştım şimdi maaşımla alamıyom ne desem hikaye gelir. Günlük param döner ayran ancak alırdı harçlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede neden satılmıyor arkadaş kaçakçılarla muhatap olmak zorundamıyım nubia almak için?

• 780 e dolar 64mp kamera ki millet 100 leri çıkartıyor

kablosuz şarj yok ki günümüzde artık oda lazım olmaya başladı arabalarda bıle stand oluyor artık

işi zor o paralara

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.