Bugün çarını almak için buluştum 14 yaşında bir BEBE takasın ortasında tualete gitti . Şimdi eve geldim ama çara giremiyorum ve çara öğlen onun yanındayken kendim Yüklediim premium da var açtı konuya bakarsanız bugün deiştirmiş ve 719 saat premium eklemiş. BU ÇOCUK NEYE BULAŞTIINDAN HABERSİZDİR . ÜMİTKÖYDE [ank.] oturuor polise HABER verilmiştir. . arkadaşlarını da tanıorum o çocuğu bulacağım.....
Sende 14 yaşındasın
msn'den değil yüz yüze takas edin diyorduk ama sen bunu da eline yüzüne bulaştırmışsın.
ne diyeyim geçmiş olsun. ......
harbi çok güldüm :)
La yüzyüze nasıl dolandırıldın :)
Polise haber vermişin iyi bari
polis pek bişey yapmaz çünkü o çocuğun senden çaldığını nasıl ispatlıycan?önemli olan ispatlamak.yani bi telefonun çalınsa faturası vardır senın olduğu belli ama charın senın olduğunu nasıl kanıtlıycan polise.tabi bu arada o çocuk senin charı başkasına satmazsa
Ahaha bu komik işte..
Geçmiş olsun.
doStum Tek Yapacağın Şey Nedir ßiliomusun
KaSayı Yan Yatır G.olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
doStum Tek Yapacağın Şey Nedir ßiliomusun
KaSayı Yan Yatır G.olsun
Kasayı Yan Yatırırken Modem'in üzerine Montla z*ç
la walla bende cok guldum k.bakma :D:D polise haber werdıgın ıyı olmus arklarınıda tanıyormussun zaten.
tek yapacagın cocuk 14yasındaysa korkakr polıs felan aılesı kızar sonra charı alınca cocugu takıp et bır guzel okşa
adam bana bebe diyo benim 94lü olmamı bilmesine rağmen kenidisi yannda 2 arkadasını getirio ben tek gidiorm ona rağmen yapıorm ve zaten kendiside 94 lü +Şaka amaçlı yaptım bi daha böyle enayilikler yapmasın diye zaten suresiz ban nasıl bi üye olduğunu gösterio Not:benden büyük bile olsa charı kasann+satan benim,alan o önemli olan yaş değil playerlık+oyun ahlakı
yerinde olsam seni evire çevire bi döverdim
Millet Msn Den Dolandırlır Bu yüz yüze
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme