Bildirim
Nüfus Cüzdanını değiştirmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorun olacağını zannetmiyorum, evli olmama rağmen (eski tarz) pasaportta bekar yazıyordu, değiştirmemiştim, o hali ile 3-4 sene gezdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Sorun olacağını zannetmiyorum, evli olmama rağmen (eski tarz) pasaportta bekar yazıyordu, değiştirmemiştim, o hali ile 3-4 sene gezdim.
Teşekkür ederim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: agentsmith
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Sorun olacağını zannetmiyorum, evli olmama rağmen (eski tarz) pasaportta bekar yazıyordu, değiştirmemiştim, o hali ile 3-4 sene gezdim.
Teşekkür ederim :)
Yine de bir emniyete telefon ile sorun derim. Bir de bu eski pasaportlar ile giriş yaptırmayan ülkeler var gibisinden haberler duymuştum, bir araştırın derim. -
Emniyetteki kişiler böyle bir olayla karşılaşmadık dediler. Fransa için böyle bir sıkıntı yok. Schengen veriyorlar hala. -
Ege'de bir ilçede, 1 günde kendimin ve eşimin nüfus cüzdanını değiştirdim ve ilk pasaportumuzu çıkarttım. Yoğunluk olmayan yerlerde çok problem olmuyor bu işlemler artık. İkametgahım da o ilçede değildi. -
Vizeyi aldım sıkıntı olmadı :) geldikten sonra değiştireceğim pasaportu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X