Şimdi Ara

Nüfus Cüzdanını değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende eski pasaportlardan var. Eski pasaportların arka tarafında nüfus cüzdanı örneği bulunuyor. TC kimlik no isim, soy isim medeni durum aynı değişen sadece Seri no kısmı. Yurtdışına çıkışta bir sorun oluşturur mu? Deneyimli arkadaşlar vardır elbet.

Saygılarımla

• Sorun olacağını zannetmiyorum, evli olmama rağmen (eski tarz) pasaportta bekar yazıyordu, değiştirmemiştim, o hali ile 3-4 sene gezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Sorun olacağını zannetmiyorum, evli olmama rağmen (eski tarz) pasaportta bekar yazıyordu, değiştirmemiştim, o hali ile 3-4 sene gezdim.

Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agentsmith

quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Sorun olacağını zannetmiyorum, evli olmama rağmen (eski tarz) pasaportta bekar yazıyordu, değiştirmemiştim, o hali ile 3-4 sene gezdim.

Teşekkür ederim :)

Yine de bir emniyete telefon ile sorun derim. Bir de bu eski pasaportlar ile giriş yaptırmayan ülkeler var gibisinden haberler duymuştum, bir araştırın derim.
  • Emniyetteki kişiler böyle bir olayla karşılaşmadık dediler. Fransa için böyle bir sıkıntı yok. Schengen veriyorlar hala.
  • Ege'de bir ilçede, 1 günde kendimin ve eşimin nüfus cüzdanını değiştirdim ve ilk pasaportumuzu çıkarttım. Yoğunluk olmayan yerlerde çok problem olmuyor bu işlemler artık. İkametgahım da o ilçede değildi.
  • Vizeyi aldım sıkıntı olmadı :) geldikten sonra değiştireceğim pasaportu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.